Biz şimdi neyiz?

Haklısınız ama evlilik için çok erken tabi böyle şeyler konuşmak saçma olur şu durumda ama bazı durumlarda gerçekten anlamıyorum ne olduğumuzu

Sorumluluk almak istemediği için ilişkinin adını koymuyor.
Bir daha konuşmanızda bizim ilişki nereye gidiyor diye sorun.
1 yıla yakın olmuş.
Kem küm ederse, resti çekin..

11 ay flört mü olur yahu..
Siz 11 ay bu durumu nasıl kabul ettiniz ona da şaşırdım..:KK64:

Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Size karşı tutumu nasıl başka? Yani sevgisini hissettiriyor mu? 11 ay uzun bşr süre. Acaba bu kişi için alternatif olabilir misiniz diye düşünmedim değil. Ama bazı insanlar teklif işlerine girmez dire kendinizi evlilik yA da sevgililik sürecinin içinde buluverirsiniz ama bunu da hissetmeniz lazım

Size karşı tutumu nasıl başka? Yani sevgisini hissettiriyor mu? 11 ay uzun bşr süre. Acaba bu kişi için alternatif olabilir misiniz diye düşünmedim değil
Ben hissediyorum olduğunu ama acaba çekiniyor mu hani o konuyu açmaya bende hiç yeltenemedim açmaya ondan bekledim ya da sormak istemedim büyüsü bozulmasın falan diye düşündüm hani ya bir daha böyle olmazsak korkusu oluştu ama artık kafamı karıştırmaya başladı

Hiç sevmem belirsiz şeyleri bir şey ya vardir ya yoktur flört dediğin şey dokunmadan birbirinize bir yemeğe çikmak kahve içmek birbirinizi tanimaktir. Sizin ki baya sevgililiğe evrilmiş ama üzgünüm bu adam olmamiş cikk olmaz bu iş

Oy
Canım tatlım veya isimle aşkım ve sevgilim hiç demedik ki aşkım denmesinden hoşlanan birisi değilim
Oyleyse madem biz neyiz gibi de soramiyorsaniz. Deseniz ki ben olmasam hayatinda ne eksilir. Beni ozler misin. Yoklugum seni uzer mi. Senin icin ne kadar değerliyim diye sorabilirsiniz bence. Bunlara da cevap verecektir diye dusundum ama :KK43: yani hadi diyelim olumsuz konustu. En azindan netlik herseyden daha iyidir. Burdaki arkadaslara nazaran ben sevdigini soyleyecegini dusundum ama hakkinda hayırlısı olsun

Oy

Oyleyse madem biz neyiz gibi de soramiyorsaniz. Deseniz ki ben olmasam hayatinda ne eksilir. Beni ozler misin. Yoklugum seni uzer mi. Senin icin ne kadar değerliyim diye sorabilirsiniz bence. Bunlara da cevap verecektir diye dusundum ama :KK43: yani hadi diyelim olumsuz konustu. En azindan netlik herseyden daha iyidir. Burdaki arkadaslara nazaran ben sevdigini soyleyecegini dusundum ama hakkinda hayırlısı olsun
Şöyle şuan farklı şehirlerdeyiz özledim diyor seviyorum da diyor acaba şuan ben mi şımarıklık yapıyorum yani illa sevgili olmak için öncesinden teklif mi beklemek lazım

Benden başka kimseyle konuşmuyor daha önce sevgilisi de olmamış çok eminim bunlardan
Öpüşüyoruz, koklaşıyoruz, seni seviyorum dedi diyorsunuz. Eee bana sevgili gibi geldiniz ama. Dışarıdan biri sorunca o ne cevap veriyormuş peki? Hiç mi beraber sosyalleşmiyorsunuz? Hani belki onun gözünde sevgilisinizdir, belki bunun için teklife gerek olmadığını düşünüyordur, yaşadıklarınıza bakarak ilişkinize isim koymuştur.

images (100).jpeg

Illa acik acik benimle cikar misin veya sevgili olalim mi demek zorunda değil ki adam.

Seni seviyorum diyor, altinci ayda hediye aliyor, yani bunlar sevgililik davranışları. Ama siz ne oldugunuzdan emin değilseniz yani size bunu hissettirmiyorsa o sorun iste.

Bence bir ay daha bekleyin seneniz dolsun. Bakalim yildonumu kutlayacak mi

Eki Görüntüle 2637307

Illa acik acik benimle cikar misin veya sevgili olalim mi demek zorunda değil ki adam.

Seni seviyorum diyor, altinci ayda hediye aliyor, yani bunlar sevgililik davranışları. Ama siz ne oldugunuzdan emin değilseniz yani size bunu hissettirmiyorsa o sorun iste.

Bence bir ay daha bekleyin seneniz dolsun. Bakalim yildonumu kutlayacak mi
Değil mi öyle yapayım

İlişki koçu balın kitabında şey yazıyordu bu gibi durumlarda

işte yanyana olduğunuz bir gün bir arkadaşınız sizi arasın telefonda kimlesin diye sorsun siz de erkek Arkadaşımla beraberim diyin bakalım tavrı ne olacak falan diyordu bu yöntemi deneyebilirsiniz

Herkese teşekkür ederim müthiş bir siteymiş burası farklı bakış açıları görmek güzeldi sonucu sizlerle paylaşacağım 😂

X