Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size karşı tutumu nasıl başka? Yani sevgisini hissettiriyor mu? 11 ay uzun bşr süre. Acaba bu kişi için alternatif olabilir misiniz diye düşünmedim değil. Ama bazı insanlar teklif işlerine girmez dire kendinizi evlilik yA da sevgililik sürecinin içinde buluverirsiniz ama bunu da hissetmeniz lazımEvet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Ben hissediyorum olduğunu ama acaba çekiniyor mu hani o konuyu açmaya bende hiç yeltenemedim açmaya ondan bekledim ya da sormak istemedim büyüsü bozulmasın falan diye düşündüm hani ya bir daha böyle olmazsak korkusu oluştu ama artık kafamı karıştırmaya başladıSize karşı tutumu nasıl başka? Yani sevgisini hissettiriyor mu? 11 ay uzun bşr süre. Acaba bu kişi için alternatif olabilir misiniz diye düşünmedim değil
Oyleyse madem biz neyiz gibi de soramiyorsaniz. Deseniz ki ben olmasam hayatinda ne eksilir. Beni ozler misin. Yoklugum seni uzer mi. Senin icin ne kadar değerliyim diye sorabilirsiniz bence. Bunlara da cevap verecektir diye dusundum ama yani hadi diyelim olumsuz konustu. En azindan netlik herseyden daha iyidir. Burdaki arkadaslara nazaran ben sevdigini soyleyecegini dusundum ama hakkinda hayırlısı olsunCanım tatlım veya isimle aşkım ve sevgilim hiç demedik ki aşkım denmesinden hoşlanan birisi değilim
Şöyle şuan farklı şehirlerdeyiz özledim diyor seviyorum da diyor acaba şuan ben mi şımarıklık yapıyorum yani illa sevgili olmak için öncesinden teklif mi beklemek lazımOy
Oyleyse madem biz neyiz gibi de soramiyorsaniz. Deseniz ki ben olmasam hayatinda ne eksilir. Beni ozler misin. Yoklugum seni uzer mi. Senin icin ne kadar değerliyim diye sorabilirsiniz bence. Bunlara da cevap verecektir diye dusundum ama yani hadi diyelim olumsuz konustu. En azindan netlik herseyden daha iyidir. Burdaki arkadaslara nazaran ben sevdigini soyleyecegini dusundum ama hakkinda hayırlısı olsun
Belki de bi teklif beklememelisinizdir. Bende teklif almamistim. 5. yilimizdayiz :)Şöyle şuan farklı şehirlerdeyiz özledim diyor seviyorum da diyor acaba şuan ben mi şımarıklık yapıyorum yani illa sevgili olmak için öncesinden teklif mi beklemek lazım
Belki de öyle yapmalıyım çok teşekkür ederim :))Belki de bi teklif beklememelisinizdir. Bende teklif almamistim. 5. yilimizdayiz :)
Seviyorum da diyormus iste bosuna kendinizi uzmeyin. Herkes bir olmaz ki. Belki evlenme de teklif eder daha rahat olun. Bence sevgiliniz netBelki de bi teklif beklememelisinizdir. Bende teklif almamistim. 5. yilimizdayiz :)
Öpüşüyoruz, koklaşıyoruz, seni seviyorum dedi diyorsunuz. Eee bana sevgili gibi geldiniz ama. Dışarıdan biri sorunca o ne cevap veriyormuş peki? Hiç mi beraber sosyalleşmiyorsunuz? Hani belki onun gözünde sevgilisinizdir, belki bunun için teklife gerek olmadığını düşünüyordur, yaşadıklarınıza bakarak ilişkinize isim koymuştur.Benden başka kimseyle konuşmuyor daha önce sevgilisi de olmamış çok eminim bunlardan
Seviyorum da diyormus iste bosuna kendinizi uzmeyin. Herkes bir olmaz ki. Belki evlenme de teklif eder daha rahat olun. Bence sevgiliniz net
21 yasındaki çocuk bırakın da evlilik düşünmesin aferin ona akıllı ve olgun biriymiş daha neler ne evliliği yahu
Değil mi öyle yapayımEki Görüntüle 2637307
Illa acik acik benimle cikar misin veya sevgili olalim mi demek zorunda değil ki adam.
Seni seviyorum diyor, altinci ayda hediye aliyor, yani bunlar sevgililik davranışları. Ama siz ne oldugunuzdan emin değilseniz yani size bunu hissettirmiyorsa o sorun iste.
Bence bir ay daha bekleyin seneniz dolsun. Bakalim yildonumu kutlayacak mi
Yok ben onu demek istemedim.cikma teklifi etmemis ya. Olurda ilerde bir gun evlilige kadar ilerlerlerse onu es geçmez o zaman yapar demek istedim