Biz şimdi neyiz?

Yaşlar küçük. Bak lütfen yanlış anlamayın ama bu yaşlarda ciddi birseyler beklemek öncelikle seni üzer. Bir yıl çok uzun bir zaman. Hadi ilk 6ay desen ki sadece konuştuk desen tamam. Kalıyor geriye 5 ay. Yani nasıl sevgililik durumu geçmez ve siz arkadaş misiniz sevgili mi belli olmaz. Bu net oyalıyor. Değmez. Sen iyi akıllı bir kızsın. Çıkart bunu hayatından. Seven erkek her türlü sahiplenir, lafıyla ve davranışlarıyla. Seni asla ikilemde bırakmaz. O yüzden boşa üzülmeni istemem.
Tabiki ciddi bir şey beklemiyorum şuan ama bunu sürekli belirtmesi bende şu algıyı oluşturuyor hani biz hep bu seviyede kalırız hayatımda olursan hep bu seviyede kalırsın benden fazlasını bekleme demek olmuyor mu

Böyle ne olduğu belli olmayan adı konulmamış ilişkiler beni gerer. Neredeyse 1 yıl olacak bu kadar zaman nasıl tahammül ettiniz bu duruma? Kendisiyle açık açık konuşun. Adı konsun ona göre ilerleyin. İnsan arkadaşıyla öpüşmez ama size sevgili gibi hissettirmiyorsa da sorun var demektir.

Tabiki ciddi bir şey beklemiyorum şuan ama bunu sürekli belirtmesi bende şu algıyı oluşturuyor hani biz hep bu seviyede kalırız hayatımda olursan hep bu seviyede kalırsın benden fazlasını bekleme demek olmuyor mu
Aynen öyle. Bu yüzden bak kaçıncı defa diyorum. Bundan sana yol olmaz. Beyefendi paşa gönlünü eğlendiriyor.

Böyle ne olduğu belli olmayan adı konulmamış ilişkiler beni gerer. Neredeyse 1 yıl olacak bu kadar zaman nasıl tahammül ettiniz bu duruma? Kendisiyle açık açık konuşun. Adı konsun ona göre ilerleyin. İnsan arkadaşıyla öpüşmez ama size sevgili gibi hissettirmiyorsa da sorun var demektir.
Biz şimdi neyiz demeden nasıl biz şimdi neyiz diyebilirim ki

Aynen öyle. Bu yüzden bak kaçıncı defa diyorum. Bundan sana yol olmaz. Beyefendi paşa gönlünü eğlendiriyor.
Peki sorsam kendime net cevap alabilirliğimi görsem hani arkasında durduğunu görebilsem evet sevgiliyiz diyebilecek mi diye öğrensem ama bunu nasıl sorabilirim bazen çok sinirleniyorum beni bunu sormaya ittiği için

Ayrıca biz ayrılmayalım da diyor hemşirelik okuyorum atanma yerim ona yakın olsun istiyor yine görüşmeye devam edelim diyor ama eğer farklı yere atanırsam bağlarımız zayıflar diyor of çok karışığım

Peki sorsam kendime net cevap alabilirliğimi görsem hani arkasında durduğunu görebilsem evet sevgiliyiz diyebilecek mi diye öğrensem ama bunu nasıl sorabilirim bazen çok sinirleniyorum beni bunu sormaya ittiği için
Bana kalırsa asla sorma. Kendini birsey zannetmesin.
Diğer seçenekler,,,, "Canım ama ben seni seviyorum, sen beni yanlış anlıyorsun" vs. Birseyler saçmalar gecistirir. Yok direkt cevap istersen gururun kırılır. "sevgililik bana ters" derse?
Üstüne bi de aaa kıza bak hemen iki gezdik diye aşık oldu diye dolanır. Yapmaz deme. Benim arkadaşımın başına geldi. Fakülteye rezil oldu. Kız da nasıl hanim nasıl efendi bir kızdı. Abazanin teki rezil etti. Ona da dedim yapma diye ama dinlemedi.
Ayrıca senin zorunla sevgili olmak isteyebilir ama bu şekilde sen kabul edebilir misin?
İlla cevap duymak istiyorsan her cevaba hazırlıklı olarak sor.

Bana kalırsa asla sorma. Kendini birsey zannetmesin.
Diğer seçenekler,,,, "Canım ama ben seni seviyorum, sen beni yanlış anlıyorsun" vs. Birseyler saçmalar gecistirir. Yok direkt cevap istersen gururun kırılır. "sevgililik bana ters" derse?
Üstüne bi de aaa kıza bak hemen iki gezdik diye aşık oldu diye dolanır. Yapmaz deme. Benim arkadaşımın başına geldi. Fakülteye rezil oldu. Kız da nasıl hanim nasıl efendi bir kızdı. Abazanin teki rezil etti. Ona da dedim yapma diye ama dinlemedi.
Ayrıca senin zorunla sevgili olmak isteyebilir ama bu şekilde sen kabul edebilir misin?
İlla cevap duymak istiyorsan her cevaba hazırlıklı olarak sor.
Anladım çok teşekkür ederim :)

Ben sevgilimle 1 aydan sonra seni seviyorum moduna girdik 😀 11 ayda ne olduğunuzu bilmiyorsan biz ne diyelim ki . Sor açık açık .hayırdır de 😀

biz simdi neyiz kadar komik bir soru yok herhalde. sakin asla kullanmayin. bence bu işi oltalama çözer. ya kendisine arkadasim diye seslenin ve ne arkadasi diye celallenmesini bekleyin. ya da sevgilim diye hitap edin tepkisine bakin. tabi bunu kesinlikle telefonda yapmayin, muhakkak yuzyuze olun.

bir de bence aslinda belli ne oldugunuz. adam sahiplenmis. hediye almis. insan sevgili olmadigiyla opusmez. yani ille bir konusma.olmasina gerek yok ki onemli olan davranislar ve yasananlar.

kusura bakmayın güldüm :) alay eder gibi değil de tatlı tatlı güldüm :) el ele tutuşuyorsunuz, öpüşüyorsunuz, 6. ayda 6. ay hediyesi alıyor, 1 ay sonra 1 sene olacak diyor... ben mi eski kafalıyım anlamadım, bunlar sevgililiğin bildiğimiz tanımı değil mi :KK70: yani size sevgili olup olmadığınızı sorgulatan şey nedir ben anlamadım. 11. ayda bunu nasıl sorguluyor olabileceğinizi hayal edemedim. mesela bir de ne olsa 'evet biz sevgiliymişiz' derdin?

21-22 de evlilik konusunda bir karar sahibi olmak için çok genç

Esimle universiteden arkadastik, onun baska benim baska iliskilerimiz vardi ve normal arkadasligin bi tik otesine asla gecmedik. Ben ondan once mezun oldum, o sehirden ayrildim vs derken 3-4 yil hic gorusmedik. Sonra bir vesile ile bir araya geldik. 4-5 ay kadar ufak flortlesmeler oldu. Onun dogum gununde alkolun de etkisiyle opustuk. Sonraki iki hafta bunun uzerine hic konusmadik. Sadece flortlesme daha ust seviyeye cikti. 2 haftanin sonunda yururken elimi tuttu.. sonra arkadaslariyla tanistim vs..
Aramizda hic soru cevap olmadi yani. Hersey dogal seyrinde ilerledi. Ilk opusmemizden sonra 2 yil dolmadan evlendik zaten :)

Simdi yazdiklariniza bakinca, seni seviyorum demis, sizi opmus, baska iliskileri olmadigina eminsiniz.. yani adini koyma olayi nedir, sevgilisiniz basbaya. Illa benimle cikar misin mi demesi lazim :)

Kural basit elini tuturma öpme sevgilisi gibi davranma normal arkadaş gibi davran yoksa hiç teklif etmez yada biri sorduğunda direk sevgilim diyebilir bırak arkadaşım senin cabalasin kolay lokma olma hatta yapabilirsen arkadaşlığını direk bitir ki seviyorsa adam gibi gelsin

11 aydır birliktesiniz, 14 şubat ta ne oldu? Çiçek filan almadı mı, birlikte yemek filan ayarladı mı?
Bunlar olmadıysa zor aslında ama içimde kalmasın merak ediyorum diyorsan bence sen açık açık sor, bizim sıfatımız ne diye?

Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???

"Biz neyiz?" sorusunun can yakicigini bilirim, kemirir beyni. Bir insanin kendine yapabilecegi en buyuk kotuluklerden biridir bu soruyla yasamak.

Uzgunum ama 11 ayda bir sey olmamissaniz bundan sonra da bir sey olmayacaksiniz.

Zamaniniza yazik.

11 ay sonra sana bu soruyu sorduran kişiyle gerçekten sevgili olmak istiyor musun ya?

İstiyorsan da sor konuşamadığın, iletişim kuramayacağın bir adamla ne yapasin? Ona sormayacaksin da kime soracaksin yani en azindan?

Sen sınırlarını belirlemezsen kimse senin olmayan sınırlarına saygı duymaz. Ve bunu yaşayarak tecrübe etmek pek keyifli degil bence

Evet arkadaşlar 11aydır konuşuyoruz son 4ayda kıskanmalar oldu yürürken ekimi tuttu birbirimizi öptük böyle sevgililerin yaptığı gibiydi hep birbirimizi tanıma süreci bir hayli uzun sürdü yani ama hala ne olduğumuzu tam çözmüş değilim teklif almadım dışarıdan birisi sorunca cevap veremiyorum çünkü hala ne olduğumuz belli değil sizce sormalı mıyım biz neyiz diye ???
Birbirinize nasil hitap ediyorsunuz?

11 aydır birliktesiniz, 14 şubat ta ne oldu? Çiçek filan almadı mı, birlikte yemek filan ayarladı mı?
Bunlar olmadıysa zor aslında ama içimde kalmasın merak ediyorum diyorsan bence sen açık açık sor, bizim sıfatımız ne diye?
Hayır bir şey almadı sadece sevgililer günün kutlu olsun dedi onu da gün bittikten sonraki gece söyledi çiçek almayı sevmediğini söylüyor bende bir hediye falan beklemememiştim zaten o gün farklı şehirlerdeydik herhangi bir plan da yapmadık

X