Bey ne arar burdaAdam haklı beyler
Bi gurur sende mi varKavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da
Şu an ondan uzakta ailemin yanindaym. Merak ediorm nerde napiosn die .24 yaşında gibi davran o zaman,onun senden başka bir dünyası,ihtiyaçları var o an işi vardır cevap yazamamıştır.Seninle tartışmaya girmek istememiş ne güzel
Şu an ondan uzakta ailemin yanindaym. Merak ediorm nerde napiosn die .
Bi kaç kere ardı ardına yazınca merak ettm. Nie işin mi var gibisinden. Sordum ilk başta oda iyi geceler diyip beni başından gönderio gibi yapınca sinirlendim. Ağzıma geleni saydım.
Bi gurur sende mi var
Aptal derken adamın gururunu niye düşünmüyosun
Köpek gibi yalvarıyosun demişsin, sanırım özür dilemeyi de köpek gibi yalvarıyo olarak görüyosun
Gururda değil benimkisi o kadar laf ettim.
Şimdi barışmak istiyorm ama. Özür dilesem bile hemen affetmez . Pişmanlığımı görürse. Daha çok çektirir bana. Huyunu biliyorm çünkü
Ne kadar süredir berabersiniz merak ettim?
hayır hayır böylesi hoş olmazKavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da
Özür dilemesi = Köpek gibi yalvarmak
Bu resme böyle baktığını alanen yüzüne söylemişsin.
Seviyorsan yap artık bişeyler.
Valla gerekirse parende atın, takla atın ama gönlünü alın. Sizin deyiminizle "köpek gibi yalvarın". Bu neymis ya biraz saygisi olur karşısındaki insana.
Ara mesaj at yalvar yakar. Ben olsaydım sizi asla affetmezdim.
pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.
Olur bildiririm herkese derse tabi o daha kötü
hayır sakın yaa öyle yazarsan bak o zaman kesin biterYalvarırım yeri geldgnde yaptgm şey hatta ona yakın olsaydm yabina giderdim ama şimdi uzaktayım arayıp pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.
Olur bildiririm herkese derse tabi o daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?