• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Yalvarırım yeri geldgnde yaptgm şey hatta ona yakın olsaydm yabina giderdim ama şimdi uzaktayım arayıp pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.
Olur bildiririm herkese derse tabi o daha kötü

Bu yaptığınızdan sonra sevgilinizin huyu size batmamalı.
Gerekirse tekrar tekrar arayn gün içinde. O soguk konussun ama siz aşkım canım demeyi birakmayın. Sirinlikler yapın, cilveler yapın. Bosuna gurur yapmayın simdi, ki buna hakkınız da yok su asamada.
Ben boyle haksız oldugum zamanlarda sevgilim soguk davransa da kendiki affettirene kadar turlu sebeklikleri yaparm pisman oldugumu gosteririm defalarca Özür dilerim. Siz de deneyin. Gururu daha dogru zamanlarda yaparsnz

Ya onu bunu bilmem de böyle ikilemde kalmak kötü ayrıldık mı ayrılmadık mı falan ayrıldığınızı bilsen hiç değilse rahatlarsın az da olsa ikilemde kalmaktansa .

BnDe kavgalı ayrı oldgmzda köpek gibi yalvariosn şimdi aramamalar geç yazmalar havaya girdin uğrasamam senle dedm.
Demek yaptklarimdan dolayı köpek gibi görüyorsun beni. Terbiyesiz falan dedi.
Öyle kaldı. Cvp vermedim.

Adam haklı Özür dilemelisiniz

Hava da kalmış ilişkin evet.
Ara konuş bence özür dile hatta.
Sende öğrenmiş olursun durumunuzu.

Bi iliskide en onemli sey saygidir ve siz sozlerinizle bu saygiyi bitirmissiniz. Adam sonuna kadar hakli. Ani sinirle soyledim arkadasima kizmisdim ozur dilerem yazin. Hatta arayin bi konusun napiyorsun falan gibisinden. b

Ben birseyi merak ettim simdi. Oda sizinle boyle konustu mu hic? Kalp kirici sozler kullandi mi herhangi kavganizda?

Bence ozur dileme. Evet hatalisin kotu bir benzetme yapmissin ama ozur dileme. Cunku kadinlar ozur dileyince erkeklere birseyler oluyor gercekten. Madem bu adam sen pisman olunca iyice burnunu surtmeye calisiyor dileme ozur. Herhangi birsey de yazma. Birak kendi yazsin. Ama barisirsaniz da mutlaka ozur dile ve bir daha boyle agir konusma adama. Tecrubeyle sabit, esim kusken ozur dilersem, isi iyice abartir, hic yuzume bakmaz, sinirli sinirli tersler beni. Ama ayni evin icinde vir sekilde iletisim kurmak durumunda kalip barisinca, ozur dilersem, gulumseyerek karsilar. Bence sende baristiktan sonra ozur dile. Barismak icin dilersen artik surekli bunu kullanir.

İlişkilerde üstün taraf olma egosunu yenip eşit olduğumuz gerçeğini idrak ettiğiniz zaman mutlu olmayı başaracaksınız diye düşünüyorum.
Hayır herkes araya küslük girince uğraşıp didinen sevgili ister siz adama köpek demişsiniz,işte böyle aramayıp o köpek lafını size bir güzel yediriyor...
Geçmiş olsun

hormonlarınıza sağlık da ona nasıl anlatacaksınız ah ah ,çok üzülmüştür özür dileyin haksızsınız oluryor gerçekten bazen kötü kelimeler çıkıyor ağzımızdan ve not bence ayrılmadınız demek ki seviyor alttan alın

hatta şöyle birşey deneyebilirsiniz...köpekte sevdiğimiz dostumuz bir varlıktır sonuçta çok kızmıştım vs den girin ben öyle yapardım

ben simdi hep erkek arkadaşıma ilk adimi atip yazardım (cok sevdigim icin) bn simdi kopek mi oluyorum:KK14: ....

ozur dilemelisin..

24 .
Ya bn bişi soruyorum bana cvp olark iyi geceler diye yanıt veriyor.
Başından saçmak ister gibi . Öyle bi cvp vermese bnde sinirlenmicktm
Köpek gibi yalvariyorsun nasıl bir tabirdir ya canını sıkmak gibi olmasın ama burdan bakınca ayrılık çok kuvvetli bir ihtimal

Soruna iyi geceler cevabi hos degil ama agzina gelen herseyi sayarsan adamda senle konusmaz. Ozur dilerim gergindim insan sevdigine kizarmis hareketlerime dikkat etmeye calisacagim(bunu kesinlikle uygula) seni cok ozledim beni affedebilir misin diye mesaj atabilirsin. Yani herhangi bi konudan ozur dilemeden mesaj atarsan ayip olur bence

yaşında 25 miş şaşırdım. fazla ergence bir tavrın var.

Bosuna insanlar konusa, konusa demiyorlar. Ya hu güzelce sormak, konusmak varken ne bu cikismak, tripler falan. 7/24 saate iletisim halinda olmak zorunda degilsinizki. Belki isi vardi, musait degildi. Özür dileyin. Iliskinin iyiligi icinde daha ilimli olmaya bakin.

hatta şöyle birşey deneyebilirsiniz...köpekte sevdiğimiz dostumuz bir varlıktır sonuçta çok kızmıştım vs den girin ben öyle yapardım

Soruna iyi geceler cevabi hos degil ama agzina gelen herseyi sayarsan adamda senle konusmaz. Ozur dilerim gergindim insan sevdigine kizarmis hareketlerime dikkat etmeye calisacagim(bunu kesinlikle uygula) seni cok ozledim beni affedebilir misin diye mesaj atabilirsin. Yani herhangi bi konudan ozur dilemeden mesaj atarsan ayip olur bence

Bosuna insanlar konusa, konusa demiyorlar. Ya hu güzelce sormak, konusmak varken ne bu cikismak, tripler falan. 7/24 saate iletisim halinda olmak zorunda degilsinizki. Belki isi vardi, musait degildi. Özür dileyin. Iliskinin iyiligi icinde daha ilimli olmaya bakin.

Mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı. Ne kadar kızgın olursa olsn illa cvp verirdi iyi yada kötü.
Bu adam beni silmiş galiba bitirmiş :cry::KK42:

Cocuk incelik yapmis belki konusmanin devaminda isim var falan diyecekti.Iletisim bozuklugunuz var resmen.Piskologa gidin bence.

ben simdi hep erkek arkadaşıma ilk adimi atip yazardım (cok sevdigim icin) bn simdi kopek mi oluyorum:KK14: ....

ozur dilemelisin..

Köpek gibi yalvariyorsun nasıl bir tabirdir ya canını sıkmak gibi olmasın ama burdan bakınca ayrılık çok kuvvetli bir ihtimal

yaşında 25 miş şaşırdım. fazla ergence bir tavrın var.

Ya beni umursamio gibi yapınca kan beynime sıçradı kendide biliyor ayrıca adet öncesi çok alıngan sinirli oluyorum. O an sinirle ağzımdan çıkanlara hakim olamadm.
Keşke kendime hakim olup sinirim geçince konussaydm.

Ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin karşınızdakine köpek gibi diyemezsiniz.
Adam gönül alma çabalarının onu sizin gözünüzde köpekleştirdiğini anlamış.
Ben olsa (adamın yerinde) bir daha kesinlikle aramam.

Back