Kavga nedeni ise. geçen Perşembe akşamı sürekli msjlarima bir iki saat arayla cvp yazıyordu. Nie geç yaziosn hayrdr başka biri ile mi konuşuyorsn diye sordum
24 .Aferim sana cocuk ayrilsa hakli,kac yasindasin 18-20 ?
kavga çıkaracağını anlamış ve üzerini kapatmaya çalışmış kavga etmemek için hepsi bu24 .
Ya bn bişi soruyorum bana cvp olark iyi geceler diye yanıt veriyor.
Başından saçmak ister gibi . Öyle bi cvp vermese bnde sinirlenmicktm
Ama her sinirlendiğinde aptal vs denir mi24 .
24 .
Her an şıp diye cevap gelmezse başkası ile konuşuyordur mu oluyo
Yemek yemek, wc ye gitmek, film izlemek gibi de insani durumlar var bence
Biri beni bu kadar sık boğaz etse ben hiç cevap vermem senin ki yine 'iyi geceler canım aşkım' demiş
Yüz bulunca ' aptal - köpek gibi yalvarırsın ' vs. çirkinleşmişsin iyice
4 gün değil bence 40 yıl aramasa haklı
Bence özür dilemen gerekirken üzerine ailene söyle dersen oda bitirmediyse bile bitirmiş olur.Yapman gereken özür dilemek
Kusura bakma da ben bile şu yazdıklarından dolayı seni çekilmez biri olarak gözümde canlandırdım. Çocuk sana geri dönmese haktır. O laflar ne öyle. Ayıp diye bir şey vardır.
Köpek gibi mibu laftan sonra mesaj atmaması çok normal.
özür dilemeni bekliyor olabilir, sakın sakın bahsettiğin gibi bi mesaj atma
Bence sen bu kafayi neyle yapıyorsan acilen bırakman lazım. Çocuğun cekilecek çilesi var seninle.
Bence hislandigi bi yiyecegi yap ya da al ve git kapisina. Özür dile. Hatta cicek bile alabilirsin, ille de kadinlara alınmaz çiçek.
Affetmese hakkıdır seni.
Ayrılıp ayrılmadığınızı bilmiyorum ama kendini affettirmen gerektiğinin farkındasındır diye düşünüyorum.
Hala ayrılıktan bahsederek mesaj atmak çok saçma ve gereksiz. Ayrılmaya bahane arıyor gibi !
Bence yanına gidip özür dilemelisin.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Ayrıca cevap atmayan sensin sen birşey yazmadan o neden yazsın ki?
Bittiyse herkese söyle dersen oda kabul edecektir bu sefer daha beter üzüleceksin.
Ayrılmak istemiyorsun belli, ee niye bu çaban?
Her an şıp diye cevap gelmezse başkası ile konuşuyordur mu oluyo
Yemek yemek, wc ye gitmek, film izlemek gibi de insani durumlar var bence
Biri beni bu kadar sık boğaz etse ben hiç cevap vermem senin ki yine 'iyi geceler canım aşkım' demiş
Yüz bulunca ' aptal - köpek gibi yalvarırsın ' vs. çirkinleşmişsin iyice
4 gün değil bence 40 yıl aramasa haklı
Bence özür dilemen gerekirken üzerine ailene söyle dersen oda bitirmediyse bile bitirmiş olur.Yapman gereken özür dilemek
Kusura bakma da ben bile şu yazdıklarından dolayı seni çekilmez biri olarak gözümde canlandırdım. Çocuk sana geri dönmese haktır. O laflar ne öyle. Ayıp diye bir şey vardır.
Köpek gibi mibu laftan sonra mesaj atmaması çok normal.
özür dilemeni bekliyor olabilir, sakın sakın bahsettiğin gibi bi mesaj atma
Bence sen bu kafayi neyle yapıyorsan acilen bırakman lazım. Çocuğun cekilecek çilesi var seninle.
Bence hislandigi bi yiyecegi yap ya da al ve git kapisina. Özür dile. Hatta cicek bile alabilirsin, ille de kadinlara alınmaz çiçek.
Affetmese hakkıdır seni.
Ayrılıp ayrılmadığınızı bilmiyorum ama kendini affettirmen gerektiğinin farkındasındır diye düşünüyorum.
Hala ayrılıktan bahsederek mesaj atmak çok saçma ve gereksiz. Ayrılmaya bahane arıyor gibi !
Bence yanına gidip özür dilemelisin.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Ayrıca cevap atmayan sensin sen birşey yazmadan o neden yazsın ki?
Bittiyse herkese söyle dersen oda kabul edecektir bu sefer daha beter üzüleceksin.
Ayrılmak istemiyorsun belli, ee niye bu çaban?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?