Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
4 gündür konuşmuyoruz. Daha önce ayrılsak bile bu kadar uzun sürmezdi.
Hemde büyük bi neden yok.

Kavga nedeni ise. geçen Perşembe akşamı sürekli msjlarima bir iki saat arayla cvp yazıyordu. Nie geç yaziosn hayrdr başka biri ile mi konuşuyorsn diye sordum . Bana iyi geceler canım aşkım diye cvp attı.
Tabı bn o an delirdim sinirden ( bide adet öncesi gerginliği stresi vardı ) açtım ağzımı sen bnmle dalga mı geçiyorsun. Sana bişi soruyorum. Bana iyi geceler diyorsun falan baya kizdm aptal falan dedim sinirle.
Oda kavga etmeyelim konuyu kapatmak için dedim ama olan oldu dedi.
BnDe kavgalı ayrı oldgmzda köpek gibi yalvariosn şimdi aramamalar geç yazmalar havaya girdin uğrasamam senle dedm.
Demek yaptklarimdan dolayı köpek gibi görüyorsun beni. Terbiyesiz falan dedi.
Öyle kaldı. Cvp vermedim.

Şimdi 4 gün oldu konuşmuyoruz.
Dün annesi aradı onunla konustk sohbet ettk falan baya annesi bisi demedi. Ayrıldk mi ne oldu bilmiyorum.
Bi konu bulup msj atmak istiyorum ama napabilirm. İlişkimiz bittiyse ailene de soyle herkes bilsin gibisinden bişi yazsam saçma olur mu ki

Kavga nedeni ise. geçen Perşembe akşamı sürekli msjlarima bir iki saat arayla cvp yazıyordu. Nie geç yaziosn hayrdr başka biri ile mi konuşuyorsn diye sordum

Her an şıp diye cevap gelmezse başkası ile konuşuyordur mu oluyo
Yemek yemek, wc ye gitmek, film izlemek gibi de insani durumlar var bence
Biri beni bu kadar sık boğaz etse ben hiç cevap vermem senin ki yine 'iyi geceler canım aşkım' demiş
Yüz bulunca ' aptal - köpek gibi yalvarırsın ' vs. çirkinleşmişsin iyice
4 gün değil bence 40 yıl aramasa haklı

özür dilemeni bekliyor olabilir, sakın sakın bahsettiğin gibi bi mesaj atma

Ayrılıp ayrılmadığınızı bilmiyorum ama kendini affettirmen gerektiğinin farkındasındır diye düşünüyorum.

Hala ayrılıktan bahsederek mesaj atmak çok saçma ve gereksiz. Ayrılmaya bahane arıyor gibi !

24 .
Ya bn bişi soruyorum bana cvp olark iyi geceler diye yanıt veriyor.
Başından saçmak ister gibi . Öyle bi cvp vermese bnde sinirlenmicktm
Ama her sinirlendiğinde aptal vs denir mi
Yaşında 24 olmuş ben daha küçük sandım

Bence yanına gidip özür dilemelisin.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Ayrıca cevap atmayan sensin sen birşey yazmadan o neden yazsın ki?
Bittiyse herkese söyle dersen oda kabul edecektir bu sefer daha beter üzüleceksin.
Ayrılmak istemiyorsun belli, ee niye bu çaban?

24 .
Ya bn bişi soruyorum bana cvp olark iyi geceler diye yanıt veriyor.
Başından saçmak ister gibi . Öyle bi cvp vermese bnde sinirlenmicktm

24 yaşında gibi davran o zaman,onun senden başka bir dünyası,ihtiyaçları var o an işi vardır cevap yazamamıştır.Seninle tartışmaya girmek istememiş ne güzel

Bence özür dilemen gerekirken üzerine ailene söyle dersen oda bitirmediyse bile bitirmiş olur.Yapman gereken özür dilemek

Kusura bakma da ben bile şu yazdıklarından dolayı seni çekilmez biri olarak gözümde canlandırdım. Çocuk sana geri dönmese haktır. O laflar ne öyle. Ayıp diye bir şey vardır.

Köpek gibi mi bu laftan sonra mesaj atmaması çok normal.

Kavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da

Bence özür dilemen gerekirken üzerine ailene söyle dersen oda bitirmediyse bile bitirmiş olur.Yapman gereken özür dilemek

Kusura bakma da ben bile şu yazdıklarından dolayı seni çekilmez biri olarak gözümde canlandırdım. Çocuk sana geri dönmese haktır. O laflar ne öyle. Ayıp diye bir şey vardır.

Köpek gibi mi bu laftan sonra mesaj atmaması çok normal.

Kavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…