• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Ben olsam "yaptığım hatanın ilk günden beri farkındaydım ama nedense bi şeyler yazmama, aramama engel oldu. Çok ileri gittim, özür dilerim." derdim.

Gurur yapması gereken kişi siz değilsiniz, erkek arkadaşınız.
Sonuçta ona köpek benzetmesi yapan sizsiniz, her ayrıldığında geri dönmesini istemiyorsunuz işte istediğiniz de olmuş.

Kavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da
Bi gurur sende mi var
Aptal derken adamın gururunu niye düşünmüyosun
Köpek gibi yalvarıyosun demişsin, sanırım özür dilemeyi de köpek gibi yalvarıyo olarak görüyosun

Ayrılıği kastedecek herhangi bir Msj yazma ve yapman gereken özür dilemek ağır konuşmuşsun muhtemelen kırılmış ve özür bekliyordur

24 yaşında gibi davran o zaman,onun senden başka bir dünyası,ihtiyaçları var o an işi vardır cevap yazamamıştır.Seninle tartışmaya girmek istememiş ne güzel
Şu an ondan uzakta ailemin yanindaym. Merak ediorm nerde napiosn die .
Bi kaç kere ardı ardına yazınca merak ettm. Nie işin mi var gibisinden. Sordum ilk başta oda iyi geceler diyip beni başından gönderio gibi yapınca sinirlendim. Ağzıma geleni saydım.

O gün olan davranışlarımdan ötürü özür dilerim yaz bitmiş bile olsa en azından erdemli bir davranıştır özür dilemek :KK14:

Adamın hareketleri öyle ağır laf söyledim ama bn ona cvp yazmasam yada konuşmasam onunla . Ardı ardına aramalar . Bnmle konuş diye yalvarma lar. Bn ona yaziorm ilgileniyorum sürekli havaya girio geç yazio sorunca hadi ii geceler diyor. Bnde ağır bi lafla başka zaman köpek gibi yalvariosn şimdi havalara giriosn anlamında dedim

Kaç yaşındasın 15 mi ? Bu tavırlar bu sözler ne ya? O sözleri biri bana söylese değil yüzüne bakmak adını bile anmam. Bu liseli ergenler gibi geç yazdın tipleri ayrı bir cekilemez durum zaten. Hala dik kafalı gibi böyle mesaj atayım mı diyorsunuz. Özür dilerseniz daha iyi olur?

Şu an ondan uzakta ailemin yanindaym. Merak ediorm nerde napiosn die .
Bi kaç kere ardı ardına yazınca merak ettm. Nie işin mi var gibisinden. Sordum ilk başta oda iyi geceler diyip beni başından gönderio gibi yapınca sinirlendim. Ağzıma geleni saydım.

Ablacım ne dersen de seni hatalı buldum ve cidden seviyorsan güveniyosan al gönlünü

Özür dilemesi = Köpek gibi yalvarmak
Bu resme böyle baktığını alanen yüzüne söylemişsin.
Seviyorsan yap artık bişeyler.

Valla gerekirse parende atın, takla atın ama gönlünü alın. Sizin deyiminizle "köpek gibi yalvarın". Bu neymis ya biraz saygisi olur karşısındaki insana.

Ara mesaj at yalvar yakar. Ben olsaydım sizi asla affetmezdim.

Bi gurur sende mi var
Aptal derken adamın gururunu niye düşünmüyosun
Köpek gibi yalvarıyosun demişsin, sanırım özür dilemeyi de köpek gibi yalvarıyo olarak görüyosun

Gururda değil benimkisi o kadar laf ettim.
Şimdi barışmak istiyorm ama. Özür dilesem bile hemen affetmez . Pişmanlığımı görürse. Daha çok çektirir bana. Huyunu biliyorm çünkü

Gururda değil benimkisi o kadar laf ettim.
Şimdi barışmak istiyorm ama. Özür dilesem bile hemen affetmez . Pişmanlığımı görürse. Daha çok çektirir bana. Huyunu biliyorm çünkü

o lafları söylerken bunu tahmin etmen gerekliydi..

Kavga ettiğimiz ertesi gün olsa kolayca özür dilerdim ama şimdi 4 gün olmuş.
Nasıl bi özür mesajı atıcam ki . Ya 4 gündür aklın neredeydi. Yada noldu pişman misn diye cvp verirse ne dicem. Biraz da gurura bindi iş. Bi konudan bisi diyip iletişime geçmek istiyorm ama yapamiom da
hayır hayır böylesi hoş olmaz
yetişkin bi insansın ve hatanı anladın ve özür diledin olur da korktuğun gibi ibşe söylerse haklısın zaman geçti ama biraz sakinleşmemizi bekledim dersin olur biter

Özür dilemesi = Köpek gibi yalvarmak
Bu resme böyle baktığını alanen yüzüne söylemişsin.
Seviyorsan yap artık bişeyler.

Valla gerekirse parende atın, takla atın ama gönlünü alın. Sizin deyiminizle "köpek gibi yalvarın". Bu neymis ya biraz saygisi olur karşısındaki insana.

Ara mesaj at yalvar yakar. Ben olsaydım sizi asla affetmezdim.

Yalvarırım yeri geldgnde yaptgm şey hatta ona yakın olsaydm yabina giderdim ama şimdi uzaktayım arayıp pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.
Olur bildiririm herkese derse tabi o daha kötü

pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.

vay be strateji savaşları gibi ilişki :) dogru hamleyi yapan kazanacak diyorsun :KK53:

Yalvarırım yeri geldgnde yaptgm şey hatta ona yakın olsaydm yabina giderdim ama şimdi uzaktayım arayıp pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
hayır sakın yaa öyle yazarsan bak o zaman kesin biter
çünkü hem suçlu hem güçlü olacaksın
adama köpek demişsin resmen bırak da biraz soğuk davransın çünkü adamın gururu kırılmış çok normal

Back