• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Ya senin gibi insanlara değer veriliyor işte aranıp yalvarılıyor, senin gibi dediysem hakaret algılama lütfen. Saygısızca Konuşmayı becerebilen, adam haklı.
1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .
Kendisi de suçlu olduğu konularda özür dilemesini biliyor. Bırakın da onda bari gönlümü alsn

Iyi gecelerle de bence sizi tanidigi icin uzatmak istememis. Ben oyle anladim cunku biraz fevri birisiniz galiba.

Ne anlamda olursa olsun tutumunuz gercekten cok yanlis. Iliskide boyle seyler olmamali. Bakin gec cevap yazmasi, gunaydin dememesi icin illa adamin cok onemli bir isinin olmasi bile gerekmez. Bazen insan psikolojik olarak yalnizlasir, ruhsal anlamda cani sıkkındır kendine donmek ister. Ha gonul ister ki bunu hayatindaki kisiyle konussun ama her insan farklidir. Boyle oldugu icin demiyorum ornekleme anlaminda yazdim. Ya gunaydinlar aunlar bunlar onemli seyler degil, ha benden sogudugunu hissettim diyorsun ee oyleyse adami iyice soguttunuz. Bunun yolu bu degil ki oyle hissettiyseniz agirdan alip bi gozlemlemeliydiniz, oturup karsiniza alip boyle boyle hissediyorum demeliydiniz. Boyle hircinliklarla adamin gonlu varsa da kacirirsiniz.
Haklısınız. Yazın hep beraberdik birlikte yaşıyorduk o zman böyle şeyler sorun olmuyordu. Ama şimdi ondn uzaktaym. Böyle şeylere bile alınır oldum biraz kıskançlıgm tuttu. Nerdesn napiosn niye geç cevap yazıyorsun gibi.

Ya biraz abartmamis misiniz? Ne demek kopek gibi. Hem agziniza geleni söyleyip hem ilgi mi bekliyosunuz. Bence özür dileyin adam yerden göğe kadar hakli

Köpek gibi yalvardın dedgm konu o zaman benm haklı oldgm onun suçlu olduğu bi konuydu ve kendisi de günlerce affetmrk için uğraştı. Saçma sapan bi konuda değildi. Günlerce aradı yalvardı bn dayanamadım yine affettm ve devam ettk ondn snra bana soğuk davranmaya başlar gibi oldu . Mesala bnden erken uyanıyor ise gidiyor bn günaydın mesajı atıyorm. Sürekli geç cvp yazıyor. Hani bi o gece olsa işi vardr derim günlerce böyle olunca ondn o gece sordum. Açıklama yapmak yerine direk ii geceler demesi beni umursamio gibi bnde sinirlendim.
Seni affettm havalara girdin demek istedim affetmiiken köpek gibi yalvariodn şimdi değiştin anlamında
hala köpek kelimesinin arkasinda duruyorsunuz yani... bravo...

1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .
Kendisi de suçlu olduğu konularda özür dilemesini biliyor. Bırakın da onda bari gönlümü alsn

konunuzu okuyunca tam aksi bir tablo ciziliyor gözümde

Uğraşıyorum ama bi iyi kötu cvp dahi yok . Ona uzak bi yerdeyim . Yakınında olsam gider çoktan gönlünü alırdım ama böyle telefonla uzaktan çok zor konuşmuyor bile benmle

bu sadece bir bahane benim gözümde uzaginizda olabilir ama yapabilecegniz mutlaka birseyler vardir

Konu sahibi ne yaptin, haksizsin iyice ustune gitmemissindir umarim, ailene de soyle falan diye?

Simdide o sizi yalvartmaya calisiyor galiba. Daha barismadiniz mi?

Konu sahibi ne yaptin, haksizsin iyice ustune gitmemissindir umarim, ailene de soyle falan diye?

Yok barışmadk ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Dün gün boyunca aradım . Mesaj attm bakmadı hatta teli kapattı.
Snra açtı arayınca yine kapattı. Dün gece
Bnde son olarak msj attm rahatsz etmicemı .
Bugün hiç aramadım. İnstgramda resmimiz falan duruyor ama silmemis. Bnm Candy crush imi oynuyor bide.
Ama bnle hiç konuşmuyor anlamadım ne yapmaya çalışıyor.
Özür diledim ve bekliyorum bakalım

Onun sana geri dönüş yapacağını sanmıyorum..

Anca yüzyüze gelip gonlunu alabilirsin..

Başka turlu şu yaptığının kolay kolay affı olmaz..
Resmen itin *ötüne sokmuşsun çocuğu..

İlişkiyi kurtarmak istiyorsan popoyu kaldır git bul onu..ilişkin için bi adım at bi zahmet!

İlişkiyi kurtarmak istiyorsan popoyu kaldır git bul onu..ilişkin için bi adım at bi zahmet!
Sesli guldum:KK70::KK70::KK70:

Aynen yüz yüze gelmemiz gerekiyor görünce eminm affeder .
İlk fırsatta gidicem zaten şu an gitme sansm yok.

Back