• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

4 gündür konuşmuyoruz. Daha önce ayrılsak bile bu kadar uzun sürmezdi.
Hemde büyük bi neden yok.

Kavga nedeni ise. geçen Perşembe akşamı sürekli msjlarima bir iki saat arayla cvp yazıyordu. Nie geç yaziosn hayrdr başka biri ile mi konuşuyorsn diye sordum . Bana iyi geceler canım aşkım diye cvp attı.
Tabı bn o an delirdim sinirden ( bide adet öncesi gerginliği stresi vardı ) açtım ağzımı sen bnmle dalga mı geçiyorsun. Sana bişi soruyorum. Bana iyi geceler diyorsun falan baya kizdm aptal falan dedim sinirle.
Oda kavga etmeyelim konuyu kapatmak için dedim ama olan oldu dedi.
BnDe kavgalı ayrı oldgmzda köpek gibi yalvariosn şimdi aramamalar geç yazmalar havaya girdin uğrasamam senle dedm.
Demek yaptklarimdan dolayı köpek gibi görüyorsun beni. Terbiyesiz falan dedi.
Öyle kaldı. Cvp vermedim.

Şimdi 4 gün oldu konuşmuyoruz.
Dün annesi aradı onunla konustk sohbet ettk falan baya annesi bisi demedi. Ayrıldk mi ne oldu bilmiyorum.
Bi konu bulup msj atmak istiyorum ama napabilirm. İlişkimiz bittiyse ailene de soyle herkes bilsin gibisinden bişi yazsam saçma olur mu ki o_O
Ani tepkiler, olaylari buyutme, yanlis cumleler vs.
Adamcagiz olgun sen cocuksun hala

Benim sevgilim yeri geliyor mesajıma 5 6 saat sonra cevap veriyor.

Hayatları bizden ibaret değil ki en ufak şeyde biri mi var kimle konusuyorsun diye diye buna iteceksiniz bu adamları.

Ne olursa olsun araya 3.şahıs imaları dahi sokmamanız lazım ayrıca bi konu bulup yazmak nedir apaçık hata ettim üstüne geldim haketmediğin kelimeler kullandım özür dilerim hayatım diyeceksin. Bir de 4 gundur mesaj atmıyor demişsin. Tabi ki atmaz..

o iyi geceler aşkım msjı gerçekten sizemi atıldı aceba?
başkasına atılacakken yanlışlıkla size gelmiş gibi geldi.
msj atın annene durumdan bahsetmemişsin galiba dün konuştuk haberi yoktu diye

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Ayrılmamşsnzdr, gönlünün alınmasını bekliyodur

komik biraz 4 gün uzatılcak bir konu da değil ayrıca

24 yaşındasın ve yaptığın triplere bak. o adamın yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. biraz huzur verin yahu

sonra gelip burda ağlıyorsunuz. erkekler boğulmaya gelmez onları severek elinde tutacaksın tatlı dil ile.

Valla hic darilmayin dost aci soyler misali yazacagim dusuncelerimi, okumadim ama bence herkes ayni seyi demistir zaten. Ben olsan sizden ayrilirdim. Cok net. Donup arkama da bakmazdim. Ben iliskilerde benligimi kaybedemem. Ben filancanin sevgilsinden once bir bireyim yeri gelir saatler sonra cevap atarim yeri gelir hic atamam. Hayatim sadece sevgililikten ibaret degil. Kaldi ki sevgililikte bir gorev iliskisi degil, ay ben sana mesaj attim hemen donmeliydin kurumu degil. Hele ki kopek gibi dolanirsin tarzi konusmalara hic gelemem. Dua edin adam susmus sen kimsinden girmemis mevzuya.

Adama "aptal" diyen siz, "köpek gibi" diyen siz, cevap bekleyen yine siz.
Ben olsam yüzünüze bakmazdım açıkçası.

Adama "aptal" diyen siz, "köpek gibi" diyen siz, cevap bekleyen yine siz.
Ben olsam yüzünüze bakmazdım açıkçası.
Yeri gelince oda kızınca bana kızıyor bağırıyor bu yüzden bu kadar zmanlkbi ilişkiyi bitirmez sanırm aileler herkes biliyor çünkü

Ya senin gibi insanlara değer veriliyor işte aranıp yalvarılıyor, senin gibi dediysem hakaret algılama lütfen. Saygısızca Konuşmayı becerebilen, adam haklı.

Köpek mi? Siz size değer verip pesinizden koşani köpek diye nitelendiriyorsaniz bence o çocuğun sizi bir daha hic aramamasi lazım... Çünkü kaybedecegi birsey yok Muş....

Ani tepkiler, olaylari buyutme, yanlis cumleler vs.
Adamcagiz olgun sen cocuksun hala

Benim sevgilim yeri geliyor mesajıma 5 6 saat sonra cevap veriyor.

Hayatları bizden ibaret değil ki en ufak şeyde biri mi var kimle konusuyorsun diye diye buna iteceksiniz bu adamları.

Ne olursa olsun araya 3.şahıs imaları dahi sokmamanız lazım ayrıca bi konu bulup yazmak nedir apaçık hata ettim üstüne geldim haketmediğin kelimeler kullandım özür dilerim hayatım diyeceksin. Bir de 4 gundur mesaj atmıyor demişsin. Tabi ki atmaz..

Gidip "köpek gibi" yalvar şimdi
Tamamen haksızsın düzeltmek de sana kalmış. Düzgünce konuşmalısın.

24 yaşındasın ve yaptığın triplere bak. o adamın yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. biraz huzur verin yahu

sonra gelip burda ağlıyorsunuz. erkekler boğulmaya gelmez onları severek elinde tutacaksın tatlı dil ile.

Valla hic darilmayin dost aci soyler misali yazacagim dusuncelerimi, okumadim ama bence herkes ayni seyi demistir zaten. Ben olsan sizden ayrilirdim. Cok net. Donup arkama da bakmazdim. Ben iliskilerde benligimi kaybedemem. Ben filancanin sevgilsinden once bir bireyim yeri gelir saatler sonra cevap atarim yeri gelir hic atamam. Hayatim sadece sevgililikten ibaret degil. Kaldi ki sevgililikte bir gorev iliskisi degil, ay ben sana mesaj attim hemen donmeliydin kurumu degil. Hele ki kopek gibi dolanirsin tarzi konusmalara hic gelemem. Dua edin adam susmus sen kimsinden girmemis mevzuya.

Köpek gibi yalvardın dedgm konu o zaman benm haklı oldgm onun suçlu olduğu bi konuydu ve kendisi de günlerce affetmrk için uğraştı. Saçma sapan bi konuda değildi. Günlerce aradı yalvardı bn dayanamadım yine affettm ve devam ettk ondn snra bana soğuk davranmaya başlar gibi oldu . Mesala bnden erken uyanıyor ise gidiyor bn günaydın mesajı atıyorm. Sürekli geç cvp yazıyor. Hani bi o gece olsa işi vardr derim günlerce böyle olunca ondn o gece sordum. Açıklama yapmak yerine direk ii geceler demesi beni umursamio gibi bnde sinirlendim.
Seni affettm havalara girdin demek istedim affetmiiken köpek gibi yalvariodn şimdi değiştin anlamında

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Ayrılmamşsnzdr, gönlünün alınmasını bekliyodur
Uğraşıyorum ama bi iyi kötu cvp dahi yok . Ona uzak bi yerdeyim . Yakınında olsam gider çoktan gönlünü alırdım ama böyle telefonla uzaktan çok zor konuşmuyor bile benmle

o iyi geceler aşkım msjı gerçekten sizemi atıldı aceba?
başkasına atılacakken yanlışlıkla size gelmiş gibi geldi.
msj atın annene durumdan bahsetmemişsin galiba dün konuştuk haberi yoktu diye
Yok cnm ya yanlış atılma ihtimali yok watshapp dan konuşuyorduk zaten başka bi konu hakkında bnde o ara nerdsn sen bugün hep geç cvp verdin msjlara dedim başka bişi yazdı onu görünce direk iyi geceler yazdı. Yani başka zaman da yapıyor kavga edicemi anlıyor galiba sinirlendiğimı hadi ii geceler diyor tabi o davranışı beni daha de sinir ediyor

Köpek gibi yalvardın dedgm konu o zaman benm haklı oldgm onun suçlu olduğu bi konuydu ve kendisi de günlerce affetmrk için uğraştı. Saçma sapan bi konuda değildi. Günlerce aradı yalvardı bn dayanamadım yine affettm ve devam ettk ondn snra bana soğuk davranmaya başlar gibi oldu . Mesala bnden erken uyanıyor ise gidiyor bn günaydın mesajı atıyorm. Sürekli geç cvp yazıyor. Hani bi o gece olsa işi vardr derim günlerce böyle olunca ondn o gece sordum. Açıklama yapmak yerine direk ii geceler demesi beni umursamio gibi bnde sinirlendim.
Seni affettm havalara girdin demek istedim affetmiiken köpek gibi yalvariodn şimdi değiştin anlamında

Ne anlamda olursa olsun tutumunuz gercekten cok yanlis. Iliskide boyle seyler olmamali. Bakin gec cevap yazmasi, gunaydin dememesi icin illa adamin cok onemli bir isinin olmasi bile gerekmez. Bazen insan psikolojik olarak yalnizlasir, ruhsal anlamda cani sıkkındır kendine donmek ister. Ha gonul ister ki bunu hayatindaki kisiyle konussun ama her insan farklidir. Boyle oldugu icin demiyorum ornekleme anlaminda yazdim. Ya gunaydinlar aunlar bunlar onemli seyler degil, ha benden sogudugunu hissettim diyorsun ee oyleyse adami iyice soguttunuz. Bunun yolu bu degil ki oyle hissettiyseniz agirdan alip bi gozlemlemeliydiniz, oturup karsiniza alip boyle boyle hissediyorum demeliydiniz. Boyle hircinliklarla adamin gonlu varsa da kacirirsiniz.

Back