• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Cocuk incelik yapmis belki konusmanin devaminda isim var falan diyecekti.Iletisim bozuklugunuz var resmen.Piskologa gidin bence.

Açıklama yapmadan bana iyi geceler die msj atıyor hani yatacağı falan da yok. Sadece hesap sormamdan dolayı kavga etmylm diyeymis.
İyi geceler dicene isim vardi dese buyumucekti bu kadar

olmadı biraz bekleyınce gönlünü alacak kelimelerle yazarsınız sevdiği kelimeler vardır illaki belki bir sürpriz oda işe yaramazsa yapacak birşey yok madem cevap vermiyor yazmayın bakalım ne yapacak

Sabirsiz ve acelecisiniz. Niye bu israr. Belki kizgin, sizi kirmamak icin acmiyor cevap vermiyor.
4 günden beri konuşmuyorz arayınca açmasi gerekmiyor muydu . Eminm ki bana kızgın ve ya bitirdi kafasında bana geri dönmüyor bnde başka aramadım bi kere aradm. Onun da geri arayacağı sanmıyorum konuşmak istese açardı cvp yazardı

olmadı biraz bekleyınce gönlünü alacak kelimelerle yazarsınız sevdiği kelimeler vardır illaki belki bir sürpriz oda işe yaramazsa yapacak birşey yok madem cevap vermiyor yazmayın bakalım ne yapacak
Ya bana kötü yada iyi bi cvp verse neler yazcam gönlünü almak içinde adamdan ses yok. Kayıp resmen hiç bi yerden iletişime gecemıyorum

Ben hiç anlamıyorum şu olayı. Adet gerginliği.
Yahu hepimiz kadınız hepimiz aynı hormonal iniş çıkışları yaşıyoruz hatta geciktiği zaman sıkıntı ateş basıyor.
Ancak şimdiye kadar kimseye dalmadım. Pms deyim üstüme gelme demedim.
Huyunuzu biliyorsanız törpüleyin. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın vs vs.
Bazen acıyorum erkeklere.

haklisiniz, konu sahibi erkek arkadasinin gönlünü almali kesinlikle

4 günden beri konuşmuyorz arayınca açmasi gerekmiyor muydu . Eminm ki bana kızgın ve ya bitirdi kafasında bana geri dönmüyor bnde başka aramadım bi kere aradm. Onun da geri arayacağı sanmıyorum konuşmak istese açardı cvp yazardı

tamam 4 gün uzun bir süre sayilir ama anlasilan erkek arkadasiniz cok kirilmis, kizgin. Sinirin gecmesini bekliyor olabilir. Özür dileyip, gönlünü almanizi bekliyor olabilir yada iliskinin gelecegini düsünüyor olabilir. Bir kac gün daha bekleyin. bilmiyorum özür dilediniz mi. Mesaj yazin yukarida arkadasin dedigi gibi bir süpriz yapin onu en iyi siz tanirsiniz.

Adam sizin uşağınız mı? Ettiginiz hakaretten sonra açmak istememistir. Siz tekrar mesaj atın. Özür dilerim lütfen boyle yapma vs diye. Yani kusura bakmayın da bu kadar burnu havadalık yapmayın. Hala "acmasi lazim, bidaha aramam bilmem ne bilmem ne" kafasındasınız.
Ben de cok sinirli oldugumda acmiyorum erkek arkadasimin telefonunu. Hayır yani burada is size düşüyor, ısrarcı olup gonlunu alacaksiniz.
He belki telefonu açıp ayrıldığını söyleyebilir, o zaman da pes etmeyip kendinizi affettirmeniz lazım. Somucta sevdiğiniz adam o. He tabi seviyorsanz.

bence ona çok üzgün olduğunuzu, kızgınlıkla ağzınızdan öyle bir kelime çıktığını belirten bir özür mesajı atın ve daha sonra bekleyin kırgınlığının geçmesini. Bu sürede fazla sık boğaz etmeyin bence

Adam çok saygılıymış gerçekten sizin o laflarınıza karşı yinede seviyesini korumuş.. Şimdi siz bu adama küs olduğumuzda köpek gibi yalvarıyorsun dediniz peki ilerde bir küslük olduğunda bu adam size bidaha yalvarır mı aklına gelmez mi.. İlerde evlenmeyi düşünüyorsanız eğer neden seviyenizi korumuyorsunuz ben eşimle beş yıl geçmiş 2 yıl evlilik hayatı yedi yıldır tanışıyorum daha bir kez şakadan bile birbirimize en ufak örnek salak bile dememişizdir bakın siz bunu derseniz onada size hakaret etme Hakkı doğuyor.. Çok fevri asabi çabuk sinirlenen bir yapınız var sanırım kendinizi törpüleyin ve bazı kelimeleri aranızda normalleştirmeyin.. Saygı biterse her sey biter inanın..

Açıklama yapmadan bana iyi geceler die msj atıyor hani yatacağı falan da yok. Sadece hesap sormamdan dolayı kavga etmylm diyeymis.

Tamam ama sizde cok ataksiniz gercekten.Simarik biri oldugunuzu dusunmuyorum sadece dedigim gibi belki yetisme tarzinizdan dolayi iletisim sorununuz var psikologa gorunup duygularini komtrol etmeniz size cok buyuk fayda saglar.Bu ayip bir sey degil emin olun bu bir erdem kendinizle yuzlesip barisik olmaniz inanin

söylediğin son söz çok ağır ve terbiyesizce.çocuk seni kaybetmek istemediği için peşinden koşmuş, gurur yapmamış,ki pek çok erkek bu gibi durumlarda aşırı umursamaz ve ilgisiz bir tavra girebiliyor, sen bunu köpeklik olarak gördüğünü söylemişsin.Terkedilsen yeri gerçekten.
Ama bak gör,bundan sonra çekeceğin var.Süründürür o seni..
İşte böyle böyle erkeklerin kalbi kırıldıkça değmez deyip gerçekten hakedenin de ardından gitmiyorlar.

Aynen terbiyesizlik yapmışsınız.. Kusura bakmayın da ayrilmissa dibine kadar hakli. Saygı göstermeyi bilirseniz saygı da gorursunuz. Ama siz maşallah saygıyı da bitirmissiniz küfürle .. Umarim kendinizi duzeltirsiniz. Sonunda ilişkiniz karşılıklı kufurlesmelerle bile devam edebilir... gittiği yere kadar.

Sizin iliskinizde birbirinize sayginiz eksik..Yas 24 yazmissiniz sasirdim.Dogrusu 18 falandjr en fazla diye dusunmustum.
Birincisi size aninda cevap yazma zorunlulugu yok, onunda ayri bir is yada okul hayati,sosyal hayati,ailesi vs var..Mesgul olup,surekli mesaj yaziyorsaniz oyle yazmis olabilir.Cok da agir konusmussunuz kopek benzetmesi falan ayip olmus..

bence o günki sinirinizle işim var deseydi bu sefer ne işin var diye atarlanacaktınız

şu an çok sinirli ve kırgın olay daha büyümesin dönülmez bi noktaya gitmesin diye sakinleşmeyi bekliyor muhtemelen, sakinleşince iletişime geçecektir; eşim sevgiliyken yapmıştı bi kere 1 hafta hiç bir şekilde iletişime geçemedim 3-4 gün ısrarla aradım sonra yazmam gerekeni yazıp geri çekildim 1 hafta sonra kendi aradı, niye iletişimi kopardın dediğimde çok sinirliydim sinirim geçmden konuşmak istemedim demişti

sen özür mesajını attıysan artık geri çekil yapman gerekeni yaptığın için daha fazla üstüne gitme ve bekle

Gerçekten çok haksızsınız ,sevgilinizde de iyi sabır ve saygı varmış barışırsanız kaçırmadan evlenin...:KK14:
Söylediğimiz şeyler gerçekten terbiyesizce köpek,aptal falan adamın sizin gönlünüzü almaya çalıştığı durumları köpek gibi peşinizden koşmak olarak nitelendirmiş sin iz... Bence durumu özür dileyip köşenize çekilerek toparlayabilirsiniz...:KK59:

bence o günki sinirinizle işim var deseydi bu sefer ne işin var diye atarlanacaktınız

şu an çok sinirli ve kırgın olay daha büyümesin dönülmez bi noktaya gitmesin diye sakinleşmeyi bekliyor muhtemelen, sakinleşince iletişime geçecektir; eşim sevgiliyken yapmıştı bi kere 1 hafta hiç bir şekilde iletişime geçemedim 3-4 gün ısrarla aradım sonra yazmam gerekeni yazıp geri çekildim 1 hafta sonra kendi aradı, niye iletişimi kopardın dediğimde çok sinirliydim sinirim geçmden konuşmak istemedim demişti

sen özür mesajını attıysan artık geri çekil yapman gerekeni yaptığın için daha fazla üstüne gitme ve bekle
İnşallah ya sinirinin geçmesini bekliyordur. Geri dönsün Bi daha on kere düşünüp öyle konuscam ya ders oldu bana bu :KK43:

Back