Biz ne yapacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumu aşırı dramatize etmişsiniz. 4 yaşındaki çocuk 1 gün babasını görmese birşey olmaz.
Elde imkan neyse onu değerlendireceksiniz. Herkes aynı şeyi yaşıyor.(22 yaşımda Hakkari’de çok zor şartlarda görev yapmış biriyim)

3.5 yaşında birgün babasını görmeyince anne benim babam var mı diye sorması garip değil mi
benim kızım da 3.5 yaşında babası bizimle gelmeyip evde kaldığında ya da iş için bize katılamadığında durumu idrak edebiliyor. ben bu kısma takıldım. dün giden babaya hemen küsmesi de garip değil mi
ev işi bir an önce hal olur inşallah
Bu kısım sadece benim mi dikkatimi çekti acaba diye yorumlara bakınıyordum sizin yorumunuzu gördüm.

Çok haklısınız benim kızımda 4 yaşında eşim her yıl 3-4 gün İstanbul'a fuara gider. Kızım babasına çok düşkün olduğu halde şu cümleleri kurmaz. Sadece ilk gece babam gelince beraber uyucam onunla diye yarım saat ağlar okadar. Sonraki günler durumu anlar zaten.

Gelecek hafta eşim yine 3 gün yok fuara gidecek. Hiç bu tarz bir cümle kuracağını sanmıyorum.

Bi evden bahsettiniz hiç soba kurmadım falan diye. Soba kurmanıza gerek yok elektrikli soba alın onu yakın. Veya acele etmeyin bir kaç ay idare edin mutlaka bulunur.

Benim arkadaşımın eşi de asker ikinci çocuğunun doğumu için memleketinden ev tuttu kocası doğuda kaldı hamile ve lohusa haliyle bile bunları düşünmedi. Bir kaç ay kaldı doğumdan sonra da bir kaç ay kaldı sonra kocası ev buldu da gitti rahat rahat.

İlk çocuğu 5 yaşında kreşe verdi gidene kadar. İkinci bebek kendini biraz toparladıktan sonra gitti kocasının yanına. Sizde ailenizin olduğu yerden ev tutun orada bir süre idare edin

Bu kısım sadece benim mi dikkatimi çekti acaba diye yorumlara bakınıyordum sizin yorumunuzu gördüm.

Çok haklısınız benim kızımda 4 yaşında eşim her yıl 3-4 gün İstanbul'a fuara gider. Kızım babasına çok düşkün olduğu halde şu cümleleri kurmaz. Sadece ilk gece babam gelince beraber uyucam onunla diye yarım saat ağlar okadar. Sonraki günler durumu anlar zaten.

Gelecek hafta eşim yine 3 gün yok fuara gidecek. Hiç bu tarz bir cümle kuracağını sanmıyorum.
Her çocuğun birbirinden farklı olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum ki . Sizinki böyle olabilir benim oğlum söyledi ne yapabilirim üzüldüğüm için de paylaşmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X