Kızlar herkese selam o kadar doluyum çaresizim ki
tayin açıklandı ve 7. Tercihe yerleştik orası da Elazığ ( mecburen yazmıştık çünkü başka seçenek yoktu ) 4. Bölgede görev yapıyorduk 3. Bölgeye verdiler . Elazığ birliklerinin tamamı geri dönüşü olmayacak Hakkari’de görev yapıyorlarmış . Eşimin şube müdürü elazığı aradı personelim geliyor ihtiyacınız var mı diye onlar çok mutlu olmuşlar tek sorun maaşı Tunceli hozat birliği yapıyormuş bizi de oraya görevlendirmek istediler bende seve seve kabul ettim . Çünkü aile birliğimiz bozulmayacak ve oğlumu 4 sene yanlız büyütmek zorunda kalmayacaktım . Evimizi topladık koliledik diğer şehirde bıraktık . Bayramda ailemizle zaman geçirdik pazar günü ben ve oğlum annemlerde kaldım eşim yola çıktı Tunceli’ye pazartesi göreve başladı . Herşey çok iyi maddi anlamda iş konusunda vs çok rahatladık . Sorun burada başladı ve biz ev bulamıyoruz o kadar zor bir durumdayız ki
lojman yok zaten apart varmış 1+1 onlar da 3.5 yaşındaki çocukla nasıl kalalım ? Sadece 1 sene veriyorlar oda çıkarsa puan yeterse . Diğer şehirdeki kontratımız ağustosta bitiyor adam 1 seneliğine kiraya vermek istemişti zor 1.5 seneye ikna olmuştu o zaman şimdi de sanmıyorum ki yenilesin kontratı eşyalar orada kalsınlar desek . Tokiler varmış orası da deprem bölgesi tokilerden buluruz zannettik ama asla yok
eşim heryere haber yolladı araya adam sokuyoruz filan . Tokinin karşısında bir bakkal varmış eşim oraya girmiş slm demeden adam gülmüş ev yok demiş o derece kötü bir durumdayız . Bugün bir arkadaş ev bulmuş aile Apartmanı ev 3 senelik ve 2 senedir boşmuş 1 sene kiracı oturmuş sadece dışardan video resim geldi bana . Anaokuluna çok yakın vs sorun ısınması kat kaloriferi varmış o alet salondaymış her daire kendi istediği gibi yakıyormuş güney cephe cam balkonu ankastre vs varmış içinin videosunu bekliyoruz gelecek . Ev sahibi yaşlı bir kadınmış pek vermek istemiyormuş evi ve eve perde asmış ki millet sormasın diye
arkadaşlar kadını ikna ederiz diyorlar içi sıfır çok iyi rahat edersiniz vs diyorlar . Ben 20 senedir filan soba görmedim yakmadım ne yapacağız diyorum kendi kendime. Bu eve yok dersek ve bir daha ev bulamazsak ne olacak annemlerde ne kadar kalacağım diyorum . Oğlum pazar günü giden babasına dün küstü ve asla telefonda konuşmuyor . Bana bugün dedi ki anne benim babam var mı ? Dün gece o kadar kendimi sıktım ki gece kabusla uyandım sabah boğazım sişmiş öksürük vs perişan yatıyorum
oğlum zaten hiç durmuyor
. Ne yapacağız ya bilmiyorum moralim çok bozuk sürekli bir şeyler bekliyoruz hep bir stres yaşıyoruz .