- 1 Mayıs 2013
- 319
- 10
normal tuvalet kağıdıyla yapın el havlusu gibi olan peçeteler çok katı olduğundan yumurta tam yapışkanlık sağlamaz daha ince katman olursa kat kat yapıcağınız için zaten daha iyi olur sizin için :)
iyi fikir.........kalemının ucu kuru olanlara duyrulur
çok teşekkür ederim bu arada çok güzel bi konu olmuş.. :) birde yüzüm çok kırışıyor özellikle gülerken zayıfladıktan sonra daha bi arttı botoks etkisi yapan karışımın faydası olurmuki??
olabilir tabi deneyin tüm cilt tiplerine uyumlu o kaarışım zaten :)
varmı benim derdime bi çare:26:
banada yardım edin benim dudak üstünde koyuluk var pudra bile kapatmıyo bu farkı renk farkı var napcam ben
merhaba dudak üstünde ki koyuluk sir den mi kaynaklanıyor acaba ?
cilt yenileyic kremler kullanabilirsiniz .
differin jel , expigment bunlar cilt soyup tekrardan yeniler lekeleriniz kaybolur
ve arap kızı kremi var bu da bir cilt beyazlatıcıdır . bunuda deneyebilirsiniz soyulma olmadan geçmesini isterseniz
hayır ben hiç uğraşmadım bu bölgeyle tüylerimi cımbızla alıyorum hiç sir falan yaptırmadım. expigment leke giderici değilmi o çok fena yaptı beni
o zaman siz soyma olayına hiç girmeden beyazlatıcı kullanın eğer çok kötü oluyorsa cildiniz . evet leke giderici olarak geçer ama cildi soyar . eğer soyulmasını istemiyorsanız dediğim gibi beyazlatıcı kremi kullanın
Eki Görüntüle 950619
Makyaj kalemlerinizin rengi daha bir koyu, kalıcı ve akmamasını istiyorsanız: sürmeden önce kaleminizin ucunu 1-2 saniye ısıtın ve 15 saniye soğutup öyle uygulayın
recetesiz satılıyosa alayım ama gündüzmü kullanılıyo sadece diğeri gibi güneş koruycu gerektiriyomu
evet bunu yaparım çok işe yarıyor gerçekten
yumurta akı ve peçeteyi de deneyeceğim ayrıca sevdim bu topiği çok güzel olmuş
hehe teşekkür ederim evet yumurta akı çok zevkli ayrıca işe yarıyor denemenizi tavsiye ederimm :)
yarından itibarende cilt bakımına giriyoruz haftalık yarında ziyaret edip pazartesi uygulanacak olan cilt bakımını öğrenebilirsinizzz
takipteyimbu arada şafağımız aynıymış mutlu oldum
hehe ay ne güzel o zaman şu 3 ay bizimkiler gelmeden güzelleşelim iyice
Ezgiii annemle siyah nokta maskesiyle balli karisimi yaptik ardindan.smdide dudagimda cikan sivilce icnn tarcinli limonu yaptimm.fena yaniyorumm:)