Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

$cats.jpg

sürekli bu konuyla alakalı mesaj alıyordummm buyrun kızzlarrrr

ne güzell bunu bende deniyim bakın bende bilmiyordum çok teşekkürler bekliyoruz önerilierinizin devamınııı :KK16:

Sınavlar filan derken deniyemedim şu siyah nokta maskesini en yakın zamanda deniyip sanada teşekkürlerimi sunarım ezgi :KK9::KK9:
Bu arada ben de gül suyu kullanırım ama benimki rosensenin farkedermiki acaba :KK28:

Sınavlar filan derken deniyemedim şu siyah nokta maskesini en yakın zamanda deniyip sanada teşekkürlerimi sunarım ezgi :KK9::KK9:
Bu arada ben de gül suyu kullanırım ama benimki rosensenin farkedermiki acaba :KK28:

hehe ben tesekkur ederım asıl

valla gül suyunu bende bayandan öğrendim canım ona sor istersen :KK9:

hehe ben tesekkur ederım asıl

valla gül suyunu bende bayandan öğrendim canım ona sor istersen :KK9:

Aaaa oldu mu şimdi ilk önce ben teşekkür edecem saymam bak :KK52:
Evet doğru söylüyosun o bayana sormak gerek :nazar:
Ama bildiğim şu ki saf gül suyu cildi gençleştirir temizler doğal tonik görevindedir :KK12:
Geçmişdeki hatunların güzellik sırları,güzelliklerini buna borçlular :KK12:

Aaaa oldu mu şimdi ilk önce ben teşekkür edecem saymam bak :KK52:
Evet doğru söylüyosun o bayana sormak gerek :nazar:
Ama bildiğim şu ki saf gül suyu cildi gençleştirir temizler doğal tonik görevindedir :KK12:
Geçmişdeki hatunların güzellik sırları,güzelliklerini buna borçlular :KK12:

bencede zten dogal olan hrsey guzellıgımız ıcınn :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 953181

sürekli bu konuyla alakalı mesaj alıyordummm buyrun kızzlarrrr

Geçen kk da görmüştüm, bir üye paylaşmış..

Aspirin-su-bal-süt karışımı da , sivilce izi geçirmeye çok etkili olduğunu söylüyorlar..

Hatta geçen kk dan kızlar denemiş,izlerin beyazlamaya döndüğünü söylemişler..

Ama ben daha denemedim, deneyeceğim..

Nasıl uygulanması gerektiğini kız sivilce cilt lekeleri bölümde paylamış.Neyin ne kadar konması gerektiği şuan aklımda yok..

Son düzenleme:
bu karbonatın çözüm olmadığı konu yok herhalde :KK1:
teşekkürler ezgi :KK16:
ben acnelyse kullanıyorum sivilce izleri için ama uzun vadede çözüm:97:

hehe valla ya evden cıkartmamak lazım karbonatı canım herseye etkılı dene bakalım bunuda sen o halde :)

Geçen kk da görmüştüm, bir üye paylaşmış..

Aspirin-su-bal-süt karışımı da , sivilce izi geçirmeye çok etkili olduğunu söylüyorlar..

Hatta geçen kk dan kızlar denemiş,izlerin beyazlamaya döndüğünü söylemişler..

Ama ben daha denemedim, deneyeceğim..

Nasıl uygulanması gerektiğini kız sivilce cilt lekeleri bölümde paylamış.Neyin ne kadar konması gerektiği şuan aklımda yok..

yüzüne yetecek kıvamda olması önemlidir işte genelde 1 aspirin yapıyolar çok sulandırmdan öyle evet aspirin sivilce kurutucu olarak direk suyla karıştırıp sürüyorsun sivilcenin üstüne bal ve süte zaten parlaklık için birebir güzel bi bakımm etkilidir bencede çok :)

X