mrb ezgi
Mümkün olduğu kadar dişlerime bakmaya özen gösteririm fakat bi ara ihmal ettim ve ön alt dişimde tartar oluşmuş
Daha iyi temizlensin diye şarjlı diş fırçası aldım..
Ama henüz geçmedi sen ne önerirsin :26:
merhaba canımmm ... başımda bir derrt vardı giremedim kusura bakmayın
diş tartarlarına yapacak hiçbirşeyin yok dişçiye gidip 15 20 dk da temizletebilirsin ama ..
Hayırdır ne dedi öyle :26:
O temizletme işi pek kafama yatmıyo..
kazıyarak yapılıyo ya mutlaka dişn yapısına zarar veriyordur ondan doğal yöntemlere bakıyorum
köpeğim kayıprtı tatlım karakollar , dernekler , barınaklar şükür bulduk bu sabah :)
valla hayatım benim bildiğim temizliyorlar o şekilde çünkü diğer türlüde geçmez yani bi yöntemi yok ilerlemiş durumda oluyor tartar zaten tartar oluşumunu engellemen gerek eğer oluştuysa geçirmesi zor...
bende dişçiye aldırdım şimdi dişlerim çürüyor dişlerime zarar verdi ............................
Eki Görüntüle 931046
DUDAK PEELİNGİ:
1 çay kaşığı esmer şeker
1 çay kaşığı katkısız bal
1 çay kaşığı zeytin yağı
Hepsini karıştırın ve dudağınıza uygulayın ve durulayın. Son olarakda nemlendirin.
tam da aklımdan dudak peelingi de paylaşmış mıdır diye geçiyordu. süpersin canım
hehe paylaştım bebekkkk herşeyden biraz biraz var karışık :) herşey güzelleşmek içinnnn
sayfaları mesajları tek tek okuyorum. çok güzel paylaşımlar gerçekten ellerine sağlık :)