Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

merhaba canımmm ... başımda bir derrt vardı giremedim kusura bakmayın

diş tartarlarına yapacak hiçbirşeyin yok dişçiye gidip 15 20 dk da temizletebilirsin ama ..

merhaba canımmm ... başımda bir derrt vardı giremedim kusura bakmayın

diş tartarlarına yapacak hiçbirşeyin yok dişçiye gidip 15 20 dk da temizletebilirsin ama ..

Hayırdır ne dedi öyle :26:
O temizletme işi pek kafama yatmıyo..
kazıyarak yapılıyo ya mutlaka dişn yapısına zarar veriyordur ondan doğal yöntemlere bakıyorum

Hayırdır ne dedi öyle :26:
O temizletme işi pek kafama yatmıyo..
kazıyarak yapılıyo ya mutlaka dişn yapısına zarar veriyordur ondan doğal yöntemlere bakıyorum

köpeğim kayıprtı tatlım karakollar , dernekler , barınaklar şükür bulduk bu sabah :)

valla hayatım benim bildiğim temizliyorlar o şekilde çünkü diğer türlüde geçmez yani bi yöntemi yok ilerlemiş durumda oluyor tartar zaten tartar oluşumunu engellemen gerek eğer oluştuysa geçirmesi zor...

Hadi gözün aydın olsun
bilemiyorum bakıcam artık

bende dişçiye aldırdım şimdi dişlerim çürüyor dişlerime zarar verdi ............................

bende dişçiye aldırdım şimdi dişlerim çürüyor dişlerime zarar verdi ............................

geçmiş olsunn... o halde araştıralım hepimiz ama kalıcı ve tam anlamıyla bir çözüm olabilceğini sanmıyorum doğal yöntem olarak..

Parlak rujunuzun dudağınızda mat görünmesini istiyorsaniz uzerine aynı renkde far veya allığınızdan sürün

Portakal suyu, içerisindeki asit sebebiyle diş minelerine zarar verebilir. Mümkün olduğunca pipetle tüketilmesi gerekir.

Göz altı kapatıcınızın kalıcı ve doğal görünümlü olması için parmak uçlarınızla tampon yaparak uygulayabilirsiniz.

Sabahları şişmiş göz altlarına çözüm: bekletilmiş maden suyunu buz kalıplarında dondurun ve 1 küp buz ile yüzünüze masaj yapın.

dişlerin sarılığının gitmesi için arkadaşlar karbonatla fırçalardı.işe yarardı.
ben hiç denemedim.

ombre dudak stiliyle şık bir gecede, partide ya da daha sade modelleriyle günlük makyajınızda tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Yapımı son derece kolay olan ombre dudakların hem fotoğraflı hem de videolu yapım yöntemleriniz sizlerle paylaşacağım. Özellikle pembe tonlarında ombre dudaklar benim açık ara favorim...

http://www.youtube.com/watch?v=eK5Qn-0EF_M

Önce bilmeyenler için stiletto tırnak nedir sorusunun cevabını vermek istiyorum. French manikürdeki gibi kare olmayan, ucu sivrilen uzun tırnak modelinin adıdır stiletto tırnak. Elbette herkes kendi tırnağından stiletto tırnak yapmak isteyebilir ama bu çoğu zaman mümkün değil. Bu yüzden takma yani yapıştırma tırnaktan stiletto nasıl yapılır bunu göreceğiz videoda. Lazım olan tek şey yapıştırma tırnak, tırnak yapıştırıcı, tırnak makası, tırnak eti itici, törpü ve istenilen renkte oje (desen için).

http://www.youtube.com/watch?v=za7NRbqxSxQ#t=98

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…