Yani göze çok yaklaştırmadan derken göz çukuruna kadar mı yapıyım
Ben normalda diğer maskeleride göz altına sürmem çok ince derisi var zaten sen de tavsiye etmiyosun
21 YAŞINDAYSAN OOOHHHOOO HİÇTE YAPMASANDA OLUR SENİN
Canım mrb.. göz çevrem çok yağlı hiç makyaj durmuyo gözümde göz çevrem hafif mor gibi kapatıcı sürüyorum o bile göz kapağımda birikiyo napabilirim ??:26:
bu kaz ayakları ve dudak üstündeki çiziler için bi formül var mı:26:
çok teşekkürler deniycemmerhaba dudak çizgileri ve kırışıklıkları için kullanılan bi serum var adı
l'oreal dermo expertise decontract rides
bir de şu var at kestanesi diye geçiyor aktarlarda bu da çoğu kırışıklık kremininde içinde bulunduğu bi krem .
ayrıca sana yüz yogası önerebilirim gerçekten işe yarayan birşey bu
http://www.youtube.com/watch?v=JoNeuAloVlU
kaz ayağı içinse
sürekli göz kremi kullanarak kaz ayaklarının derinleşmesini engellersiniz. Uv filtreli gözlük kullanımı da çok fayda sağlar. Mimik çizgileri ve kırışıklar için etkili antiaging bir ürün kullanmanız kat yerlerini yumuşatır ve kaz ayaklarını en aza indirir. Bundan sonra oluşacak olanları da büyük oranda engeller. Rare Blossom'un Yoğun Nemlendirici Göz Serumu-Yeşil Çay & Bal sabah akşam göz çevresine ve kaz ayaklarına uygulayabilirsiniz. Organik Rare Blossom'un tüm yüze ve göz altlarına da kullanılan antiaging ürününü de tavsiye ederim.
tam olarak pecete kalıp gibi sertleşti mi ben yapıyorum gözeneklerdeki herşeyi çıkartıyor öyle büyük gibi olan her siyah noktayı çıkartmaz zaten tamamen ama genede baya bir etkisi var :) belki ilk deneyiminiz diye olmamıştır kas katı olana kadar tutun ben öyle yapıyorum çıkıyor :)
peçete ince bi katmı olsun ??
Eki Görüntüle 950619
Makyaj kalemlerinizin rengi daha bir koyu, kalıcı ve akmamasını istiyorsanız: sürmeden önce kaleminizin ucunu 1-2 saniye ısıtın ve 15 saniye soğutup öyle uygulayın
Eki Görüntüle 950619
Makyaj kalemlerinizin rengi daha bir koyu, kalıcı ve akmamasını istiyorsanız: sürmeden önce kaleminizin ucunu 1-2 saniye ısıtın ve 15 saniye soğutup öyle uygulayın