Biz artık biz değil miyiz?

erkakler sıkılır canım öyle şeylerden üzerine fazla gidilmesinden aslında merak edincede hemen sormayım biraz zaman geçmesini bekliyceksin belki o an sinirli olabilir

gerçekten faydalı bir öneri,bunu denemelisiniz hatta tüm evli çiftler bunu yapmalı bana göre..
sonuçta mutlu bir çift bile, bunu yaptığında,farketmediği,düşünemediği,belki önemsemediği bir takım ayrıntılarla karşılaşıp ,bunu da o mutluluğa dahil edebilir...

YENGEÇ BURCU, ACAYİP DUYGUSAL, İÇİNDEN DÜŞÜNÜR HERŞEYİ ,DUYGULARINI SAKLAR VE KAÇAR.
Maddi sorunlar olabilir, zaten ona göre bizim sadece maddi problemimiz varmış.gidicem madem istiyor,o benim hasta olduğumu düşünüyor bende beraber terapiste gidicez diyorum, yoksa ben hastayım ya.
evet dışarı da efendi , mülayim, tam ideal koca, ama evde canavar.
sevgisinden emin değilim artık, çocuk olmasa çoktan ayırılım dediği için.
ona göre ve ben de somut bişey olmadığı için kesin aldatma yok.
ama zamanında ve şundan 1 sene öncesine kadar kadınlarla kızlarla haddinden fazla samimi olup, sınırını çok zorladı.

bende öyle yapıyomuşum ama inan farkında değilim, ben herkese karşı aynıyım, 7 senelik karısıyım, kasten yapmadığım anlaması gerek.
bir de üzerine tonlarca yalan eklediği için güvensizliğim hat safhada, ama nasıl aşıcam onu da bilmiyorum ki

güzelim senin diğer konularınada bir göz attım benzer sıkıntılar yaşamışız canım sana tavsiyem bilmiyorum kaç yaşındasın ama eşinle olan problemini ne kendi ailene nede eşinin ailesine yansıtma artık yetişkin insanlarız canım kendi sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz benim babam seninkinden 100 kat daha sorumsuz bir insandır evliliğimi ben ayakta tuttum ona anlatsam ortalığı karıştırırdı sadece

canım biz bunu 6 ay önce yaptık , ben harfi harfine uydum bizim ki daha 2.günden bozdu kendini, sonra da üzerini kapattı.
yapması gereken şeyler işine gelmedi de ondan.

Kesin sinirle söylemistir cocugum olmasa ayrilirim lafini.
Zaten tartisma aninin tam ortasinda söylenmis bir laf bu, isteyerek söylemedigi acik.
Seni sevdigini söylemis, evliliginde mutlu oldugunu vs vs.
Bence esin savasmaya hazir. Evliligini kurtarmak istiyor.
Bu cok güzel birsey, esine yardimci ol sende.
Pek yumusak biri degilim demissin, birde olmayi dene bakalim.
Bu tarz bir erkegi bence yumusak basli, tatli dilli bir kadin yola getirebilir, sende bunu basarirsin bence.
Gecmisede cok fazla takilmamak lazim, kärdan fazla zarari var bunun. Sonucta gecmiste, esinize karsi eksik gösterdiginiz bir tepkinin acisini yillar sonra cikarmak pek mantikli degil. Benimde eksiklerim sürekli yüzüme vurulsa, bende sinir olurdum buna.
Biraz empati

Allah evinize huzur versin insAllah.

29 yaşındayım ama ailerden kimseye anlatmayız, arayada katmayız zaten. acaba bunda mı hata yaptım diyorum. acaba büyüklere söyleyip kulağını çektirsemiydim?
ben de bu zamana kadar kendi çabalarımla yürüttüm, istityorum ki para getirmek hariç, benim için çabalasın, ilgi sevgi göstersin artık.

eşinle aranda duygusal bir bağ kuramıyormusun canımdirek suçlamaya geçme hepimiz biliyoruz onların daha suçlu olduğunu böyle zihninden geçen ilk şeyi eşine söylersen olmaz adam bıkar ondan diyordur doktora götüreyim seni diye canım

evet zaten başıma ne geldiyse şu doğruculumdan geldi.
her zaman her yerde doğru söyledim, kıvırmadım, yalan söylemedim, hep suçlu oldum, dilimi koparıp atsamda tatlı dilli biri olsam ama olmuyor bakalım hayırlısı.

güzelim ya oilk günlerdeki hiçbir şey kalmıyor sorumlulukları çok fazla eşlerimizin sıkıntı içindeler zaten eve gelsin adam bak dünya kupası maçları başladı bir duşunu al de sonra bir bira alsın maç izlesin dinlenmeye çalışsın

ikinizde bu evliliğin bitmeyeceğine inanıyorsunuz yada çok yıprandınız.
gereksiz bir konudan çıkmış bu tartışma bunun için boşanılmaz diye rahatça gelmiş üstünüze sonra geri adım atmış. ama ikinizde çok dolmuşsunuz. aile terapistine psikiyatriye bir yerlere gidin.kendiniz için gidin....

inan bana dediklerimi yaparsan herşey daha iyi olur canım

yani canım bu erkek milleti çocuk gibi
birde evlilikte karşılıklı çıkarlar korunmalı sen ona taviz vericeksin oda sana

tamam onun maddi yükü benim de yetirmekle ilgli maddi yüküm, evle ilgili yüküm, kocamla ilgili yüküm ve bir de ilgilenmem gereken bir çocuğum var. ben daha sıkıntı içinde kalıyorum.
izlesin ben karışmam ama o da arada bir bana sevdiğini hissettirsin istiyorum.
bütün beklentilerimi sıfırlamıştım bu yönde , ama şu aralar yeniden istiyorum.
ben de kadınım, bende gencim, kocam tarafınan sadece yatakta değil, normalde de sevildiğimi , özlendiğimi bilmek istiyorum.
ilgisizik , sevgislizlik kadını kurutur, soldurur, bende soldum tekrar yeşermeye çalışıyorum.

benim eşim her akşam sinirli gelir eve mutlaka birine kızmıştır ilklerde hep ağlardım şimdi alıştımnasılsın diyorum günün nasıl geçti diyorum önce yumuşatıp sonra sıkıntımı anlatıyorum ve mutlaka ben kazanıyorum

ben artık ne yapmamın doğru olduğuna karar veremiyorum, elimden gelen her yolu denedim,daha varsa onuda denerim. ama ondan da fedakarlık bekliyorum.
kendimi geri kazanmak isterim, ama yapamıyorum, evliliğim için çabalıyorum ama karşılık göremiyorum.
bu kısır döngü böyle gidiyor.

eşime canım çok ilgi gösteriyorum ama kendi çıkarım için başka türlü olacağı yok özverili ol demiyorum sana eşine karşı politik ol ama önce sinirlerin yıpranmış biraz güzelim onun bir düzelmesi gerek bir doktora gidebilirsin sen eşin ve ailesine karşı güçlü olmalısın kimseyede bir şeyini anlatma

hatta özverili olma kendi çıkarlarını ön planda tut ama bunun için politik olmalısın öyle doğruları adamın yüzüne bağırarak onun öfkesini kazanırsın sadece

canım terapiste falan gitme orada ayrıda alıyorlar kimbilir eşin orada seni nekadar kötüler sonra sana doktor ne diycek biliyomusunhep eşinizden beklemeyin sizde onun için bir şeyler yapın
bunlar bana inanki boş şeyler

ben özverili, kendinden ve hayatından,zevklerinden, mutluluklarından herşeyinden çok veren bir kadın oldum, şimdi de bunu yapmayınca kızıyor, önce ben ben bunu yapmak istiyorum diyorum, benim canım yok mu, bende bunu yapmak istiyorum diyor.
ben sizin ne demek istediğinizi anladım, çaktırmadan , politik ,tatlı dille yap diyosunuz ama yapamıyorum. benim için en önemli şey dürüstlük, onun için de en önemsiz şey bu evlilikte.
o yalanlar üzerine kurdu, ben ise dürüstlük üzerine en çok çatıştığımız konu bu zaten.
bu arada terapiste gitme olayını da ,doğumdan sonra ağır depresyona girmiştim, bir sene ilaç kullandım. ondan beri çok akıllı kaynanam bikaç kere eşimin yanında söyledi ,işte doktora git tekrar ilaç al falan diye, ki doktor bırakmamı herşeyin yolunda olduğunu, evliliğimizde sorunlar olduğu için beraber gitmemiz gerektiğini söylediği halde, kaynanam doktor ya kendisi benim gitmem gerektiğini söyledi.
bizimki için annesinin söylediği ölümüne doğrudur, ne zaman sinirlenip bağırıp çağırsam ,sen delisin, ilaç kullan doktora git dediği için, benim aklımda bi zorum olmadığını eşime ve annesine ispatlayıp çenelerini kapatmak için gitmek istiyorum.
zira kendileri çok akıllıymış gibi, lohusalık depresyonunun ömrüm boyunca süreceğini düşünüyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…