Benim bi önerim var; eşin kabul edermi bilmiyorum ama.
Gelelim önerime; ikinizde elinize kağıt kalem alın sen kocanın artılarını ve eksilerini yaz o da seninkileri. Sonra artılarınıza bakıp kendinizi buna göre düzeltin.
Benim bi önerim var; eşin kabul edermi bilmiyorum ama.
Gelelim önerime; ikinizde elinize kağıt kalem alın sen kocanın artılarını ve eksilerini yaz o da seninkileri. Sonra artılarınıza bakıp kendinizi buna göre düzeltin.
Alakasiz olacak ama bu adamin burcu ne? birine benzettimde.
Canim belki maddi durumlar sIkIyordur esini.
Sana böyle davranmasi hos degil eblette, o yüzden diyorum terapiste gitmelisiniz diye.
Esin seni seviyor bence. Sadece kisilik olarak biraz sinirli bi yapiya sahip sanirim. Ha neden tek bana öyle diyorsan, nazi sana geciyorda ondan. Hem sevmese, bosanmak istese terapiste gidelim demezdi. Düzeltebiliriz mesaji vermis sana.
Aldatma oldugumu hic?
bir kadının merak etmesi çok normal... ama eşine bunu hesap sorar gibi sorarsa şüpheyle yaklaşırsa karşıdan gelen tepki de eşinizin gibi tepkisi olur...
nerden mi biliyorum - kendi annemdem... babam ne zaman gecikseydi ...annem hemen suratı asık bir şekilde nerdeydin kiminleydin diye başlardı... babam ise daha kapıdan girmemiş bu sorulara o kadar alışmıştı ki zahmet etme sormaya derdi gülerek :)
annemin kendi kişiliğinde vardır güvenmemek , babam ise sonsuz güvenir herkese...
sonra ne oldu ben bir gün dayanamadım annem beni yarın öbür gün eşim bu şekilde karşılarsa kesin eve gelmek için can atmam dedim...ve annem değişti zamanla ama...
gerçekten faydalı bir öneri,bunu denemelisiniz hatta tüm evli çiftler bunu yapmalı bana göre..
sonuçta mutlu bir çift bile, bunu yaptığında,farketmediği,düşünemediği,belki önemsemediği bir takım ayrıntılarla karşılaşıp ,bunu da o mutluluğa dahil edebilir...
YENGEÇ BURCU, ACAYİP DUYGUSAL, İÇİNDEN DÜŞÜNÜR HERŞEYİ ,DUYGULARINI SAKLAR VE KAÇAR.
Maddi sorunlar olabilir, zaten ona göre bizim sadece maddi problemimiz varmış.gidicem madem istiyor,o benim hasta olduğumu düşünüyor bende beraber terapiste gidicez diyorum, yoksa ben hastayım ya.
evet dışarı da efendi , mülayim, tam ideal koca, ama evde canavar.
sevgisinden emin değilim artık, çocuk olmasa çoktan ayırılım dediği için.
ona göre ve ben de somut bişey olmadığı için kesin aldatma yok.
ama zamanında ve şundan 1 sene öncesine kadar kadınlarla kızlarla haddinden fazla samimi olup, sınırını çok zorladı.
güzelim senin diğer konularınada bir göz attım benzer sıkıntılar yaşamışız canım sana tavsiyem bilmiyorum kaç yaşındasın ama eşinle olan problemini ne kendi ailene nede eşinin ailesine yansıtma artık yetişkin insanlarız canım kendi sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz benim babam seninkinden 100 kat daha sorumsuz bir insandır evliliğimi ben ayakta tuttum ona anlatsam ortalığı karıştırırdı sadece
eşinle aranda duygusal bir bağ kuramıyormusun canımdirek suçlamaya geçme hepimiz biliyoruz onların daha suçlu olduğunu böyle zihninden geçen ilk şeyi eşine söylersen olmaz adam bıkar ondan diyordur doktora götüreyim seni diye canım
29 yaşındayım ama ailerden kimseye anlatmayız, arayada katmayız zaten. acaba bunda mı hata yaptım diyorum. acaba büyüklere söyleyip kulağını çektirsemiydim?
ben de bu zamana kadar kendi çabalarımla yürüttüm, istityorum ki para getirmek hariç, benim için çabalasın, ilgi sevgi göstersin artık.
güzelim ya oilk günlerdeki hiçbir şey kalmıyor sorumlulukları çok fazla eşlerimizin sıkıntı içindeler zaten eve gelsin adam bak dünya kupası maçları başladı bir duşunu al de sonra bir bira alsın maç izlesin dinlenmeye çalışsın
ikinizde bu evliliğin bitmeyeceğine inanıyorsunuz yada çok yıprandınız.
gereksiz bir konudan çıkmış bu tartışma bunun için boşanılmaz diye rahatça gelmiş üstünüze sonra geri adım atmış. ama ikinizde çok dolmuşsunuz. aile terapistine psikiyatriye bir yerlere gidin.kendiniz için gidin....
canım terapiste falan gitme orada ayrıda alıyorlar kimbilir eşin orada seni nekadar kötüler sonra sana doktor ne diycek biliyomusunhep eşinizden beklemeyin sizde onun için bir şeyler yapın
bunlar bana inanki boş şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?