canım terapiste falan gitme orada ayrıda alıyorlar kimbilir eşin orada seni nekadar kötüler sonra sana doktor ne diycek biliyomusunhep eşinizden beklemeyin sizde onun için bir şeyler yapın
bunlar bana inanki boş şeyler
ben özverili, kendinden ve hayatından,zevklerinden, mutluluklarından herşeyinden çok veren bir kadın oldum, şimdi de bunu yapmayınca kızıyor, önce ben ben bunu yapmak istiyorum diyorum, benim canım yok mu, bende bunu yapmak istiyorum diyor.
ben sizin ne demek istediğinizi anladım, çaktırmadan , politik ,tatlı dille yap diyosunuz ama yapamıyorum. benim için en önemli şey dürüstlük, onun için de en önemsiz şey bu evlilikte.
o yalanlar üzerine kurdu, ben ise dürüstlük üzerine en çok çatıştığımız konu bu zaten.
bu arada terapiste gitme olayını da ,doğumdan sonra ağır depresyona girmiştim, bir sene ilaç kullandım. ondan beri çok akıllı kaynanam bikaç kere eşimin yanında söyledi ,işte doktora git tekrar ilaç al falan diye, ki doktor bırakmamı herşeyin yolunda olduğunu, evliliğimizde sorunlar olduğu için beraber gitmemiz gerektiğini söylediği halde, kaynanam doktor ya kendisi benim gitmem gerektiğini söyledi.
bizimki için annesinin söylediği ölümüne doğrudur, ne zaman sinirlenip bağırıp çağırsam ,sen delisin, ilaç kullan doktora git dediği için, benim aklımda bi zorum olmadığını eşime ve annesine ispatlayıp çenelerini kapatmak için gitmek istiyorum.
zira kendileri çok akıllıymış gibi, lohusalık depresyonunun ömrüm boyunca süreceğini düşünüyolar.