Bitti mi her şey, anlayamıyorum...

Eski konuları okuyabilirsiniz. Teşekkürler yazdıklarınız için.

Eski konularınızdaki neyi okumamızı istiyorsunuz ? Bir erkek arkadaşıyla 1 yıl önce geyik yapmışlar whatsappta.

Kız arkadaşlar arasında bol kahkahalı bir sohbette benzeri cümleler asla kurulamaz mı ? Bu yüzden "aman geyik yaptık" vb denmiyor mu ?

Siz diyorsanız ki "kocam icraate geçti" o zamanda sorunun çözüm yeri Adliye olur , arkadaş sohbeti veya forumda konu açmak değil.

Adam bu kadar hasta ise, sürünerek yanınıza gelen eşinizle dönseydiniz de ; adam da otobüste perişan olmasaydı o zaman.
Hanımefendi acile gidiyor bir sırt ağrısı ile antibiyotik yazmış doktor 2. gün içmiş ama.agdi devam ve bir hareket etse kramp tarzında ağrı devam etmiş öyle olunca tedirgin olmuş kalp ile ilgili veya öncesinde karaciğer rahatsızlığı geçirmişti ondan dolayı mı bir şey var diye tekrar gidiyor EKG çekildi film tahlil. Hepsi temiz çıktı çok şükür. Doktor da kas ağrısıdır antibiyotiklik bir şey yok demiş tahlil sonuçlarından sonra. Yani sorun ilk doktorun antibiyotik yazıp göndermesiyle başlıyor.
Geldiğinde de zaten sırt masajı yaptık hatta gelme işte rapor vermiş doktor dinlen dedim oğlumu özledim dedi. Sonuç çıkıp gelmiş oldu.
Ayrıca usulsüz rapor alma imkanımız olsa kafamıza göre plan yaparız yani bu nedir ya olmayan şeye illa öyle diye konuşup duruyorsunuz. Cidden bu son yorumum bu konuda. Hayır derdime üzülemedim lütfen. Susarsanız bu konuda sevinirim. Ayrıca teşekkürler.

Sana ne be? Kendi evime yurduma sokmayacak mısın beni? Zorla burada mi bırakacaksın bizi?demek lazımmış da işte
Zaten benim anlamadığımda bu. Bana bunu dese valla degil 10 gun 1 gun durmaz yuru geri lan eve gidiyoruz bakalim derdim.

Evet ben de oyuyorum zaten.
Huzur vermiyorum.
2 aydan fazladır küs gibi, buz gibiyim.
Geziyorum, tozuyorum keyfime bakiyorum.
Ona da böyle olacaksan yanımıza gelme. İhtiyacımız yok dedim.
Hamilelikten beridir, covidi bilmem nesi kendimden geçmişim nerdeyse 3 sene oldu yeni yeni kızım büyüyor keyifli zamanlara ulaştım gibi hissediyorum.
Öküz icin üzülerek yaşamayacağım.
Neden böyle evresini geçtim kabullenme evresi heralde.
Bundan sonrasını o sırtlansın, cok afedersin o göt varsa..

İyi de madem böyle bir durum var siz niye eşinizle donmediniz? Adam hem hasta, hem oğlunu özlemiş, hem siz dönmek istiyorsunuz.....niye donmediniz? niye kaldınız orda?

Demis adam sinirlenip kalin demis zhermine yazdi bunu

Sana ne be? Kendi evime yurduma sokmayacak mısın beni? Zorla burada mi bırakacaksın bizi?demek lazımmış da işte

Adamın annesiyle gelişinde , siz kalın dediği ve kızdığı yer neresi ?

Zaten benim anlamadığımda bu. Bana bunu dese valla degil 10 gun 1 gun durmaz yuru geri lan eve gidiyoruz bakalim derdim.

Onu ben de demezdim konu sahibinin yerinde olsam.
Sanırım o değersizlik duygusunun insanı getirdiği nokta bu.
O kadar sessizlesiyorsunuz ki bir gün, demeniz gerekeni bile yerinde diyemez oluyorsunuz.

Valla helal olsun. Ben ilk defa mala baglamayan kocisim kocisim diye dibinde dolanmayan kadin goruyorum.

Seninkinde seni kizini birakacak cok afedersin got asla olamaz da. Ama tahminimce sen bu adami yarin bir gun birakirsin.

Cunku onsuz olmanin tadina variyor ve onunla olduğun zamanki fiziksel mental yorgunluktan uzaklaşıyorsun.

Kısacası balin tadini aldin Petege ilerliyorsun.

İyi de madem böyle bir durum var siz niye eşinizle donmediniz? Adam hem hasta, hem oğlunu özlemiş, hem siz dönmek istiyorsunuz.....niye donmediniz?
Geçti dedi baya, yıllık izin alacak denize gideceğiz geldiğinde Mersin'de. Nasipse.

Yok bu dediğin ilk yola çıkışları. Bir sebeple adam 30 Haziran da bırakmak istemiş araçla eşini ama geçen hafta rapor alıp anasıyla otobüsle gelip 5 gün kalıp geri dönmüş....Biz de niye konu sahibi hasta adamı anasıyla otobüse bindirip eve yollamak yerine ,araçla hep beraber dönmediler onu öğrenmeye çalışıyoruz.... Sonuçta hem adam hasta hem konu sahibi kalmak istemediğini iddia ediyor, hem bir ay sonra adam zaten yeniden gelmek zorunda kalacak, konu sahibinin orda çocukla bir ay daha kalması nerden baksan çooook saçma... ama cevap vermiyor

Son düzenleme:
Ya jes cim adam 30 Haziran'da kadını araçla bırakmış otobüsle dönmüş, 3 hafta sonra rapor alıp yanlarına gelmiş anasıyla 5 gün kalmış yine otobüsle dönmüş, ağustos sonu yine otobüsle gidip aracı ve kadını alıp tekrar dönecek. Biz de diyoruz madem kalmak istemiyorsun hazır adam rapor alıp gelmişken niye onunla donmedin? Niye bir ay daha bekliyorsun? Ama cevap yok

Reactions: JES
Ooo o zaman durum değişir

Lalekiran cevap verir misin ?

Ya ben onu 18 temmuzda sandim gelmeyin diye karısına kızdığını. Madem oyle bir durum yok niye donmedin arkadas

Queenpisi pardon ama size komik gelen bir kelime beni mutlu ediyordu . Gece boyunca sakince cevap yazmaya çalıştım. İnsanların derdi bazen da bana komik geliyor bu konuda haklı olabilirsiniz ama kimseyle böyle düşündüğüm için alay etmem. Yardımcı olamıyorsam insan gibi uzak veya sessiz kalmayı tercih ederim. Yaptığınız hoş değil.

Yaw mesaj bana komik geldi ve komik emojisi bıraktım geçtim. Kimsenin derdiyle eğlendiğim de yok, tebessüm etmiş olamaz mıyım?
Siz neden bu kadar kastınız? Birde etiket ypıp uzunca yaziyorsunuz. Benlik sıkıntı yok ama bence bu kadar takıntılı olmayın, yanınızdaki insani bunaltirsiniz.

Ben sizi eşiniz yardım etmiyor diye eski konunuzdan biliyorum.
Bence ev düzeninde ve çocukta yardımcı ise kendini duzelttiyse bu iyi bir haber.
Diğer konuda da siz kadar romantik olmayabilir.
Bence davranış önemli.
Cicimli felan konuşmalardan hoşlanıyorsunuz ama karşı taraf hoşlanmıyor demekki.
Bence bu büyütülecek bir olay değil.
Çocuk olunca en önemli şey huzur sakinlik.
Çok asksal takılmak isteyen kadınlar önce bu duygulara bakıp çocuğu ertemeliler ve aşk bocegi gibi yasamalilar.
Şuan bence huzurunuza odaklanin.

Mesela benim esim daha cicimli askimli konuşur.
Ama bence bunlar önemli değil.
Davranış ev iş bölümü çocuk bakımı çocuktan sonra bunlar daha önemli.
Onun yanında kavga etmeme anlayış.
Siz bunları sagladiysaniz diğer ufak şeyleri büyütmeyin.
Yaz tatilinde şuan bende annemde kalıyorum eşimin kendi ailesinin yanında tarlada işleri var.
Bizim yerler yakın ama sonuçta artık benzin çok pahalı.
Önceden haftada en az iki kere gelirdi .
Şuan haftada bir gelebiliyor.
Ben şimdi bunu sorun etsem ne olur boşa kavga çıkar.
Çoğu adam karısını dibinden ayirmiyor gittiği yere kendi ailesi olsun götürüyor.
Bu daha kotu bence.
Ailenizin yanında tatili geçirin sonra gecersiniz.
Ve bakmanız gereken davranış bence söz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…