• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti mi her şey, anlayamıyorum...

Sağlık raporu alıp , bulunduğu şehrin dışına keyfi çıkabilmiş ; demek ki hasta değilmiş. Hasta olmadığı halde alınan rapor , usulsüz rapordur.
Kendi almadı, bir ton tahlil yapıldı film çekildi. Atmam lazım mı acaba? Doktor da yazmış raporu nesi usulsüz. Usulsüz dediğimiz hiçbir şeyi olmaz da gider rapor isterse usulsüz olur.

Yahu fotoğrafları koydum ağrısını sordum . Hala.usulsuz rapor diyorsunuz Allah'tan bulun cidden .

Hastalık raporu şartlarını okuyun. Yanlışa yanlış denilince de " Allah'tan bulun cidden ." diyorsunuz.

İster devlet , ister özel sektörde çalışan ve yasal haklarını kendi bireysel çıkarları için kullanan , keyfi rapor alanlar için tutar umarım duanız.

Ooooo oooo sakin sakin sende abartma konu sahibi kocan oyle dan dun mesaj atmis sesin cikmamis burda kadina beddua etme
Kaç mesajdır anlatmaya çalıştım. Anlamak istemiyorsa susabilir de yani . Hayır konu rapor değil yani benim derdim ne. Hayret yani.

Annesi suyunu tatlısını yemeğini önüne getiriyor. 5 yıldızlı otelde tatil yaşıyorum sanki demişti geçen sene. Yani yazın bizi istemiyor bunu bu sene daha çok hissettim kendimi kötü hissediyorum işte ben de böyle dertlendim.

Ooo öyleyse o hep tatildedir izin istemez ki..
Aile babası değiller iste.
Karım, yavrum yanimda olsun tüm sıkıntıları aşarım romantizmi beklemeyin. Çok az bulunur öyle adam.
Ben de gördüm özellikle bu sene hiç zoruma gitmediği kadar gitti her şey.
Baktim ne kadınlar var, ne deger görüyor be dedim.
İçimden degil ama disimdan dedim.
Ozledim deyince yapiştırıyorum cevabı kafa dinlemeyi seversin dinle kafanı.
Eger yanımızda da öyle keyifci devam ederse koca seneyi de onu bizsiz birakir gibi yaşamayı düşünüyorum.
Baktim memnun bu tam ona göre.
Olabilir biliyor musunuz, artii hic zoruma gitmez alisiyor insan.
Hadi gülüm naş da deriz.

Insan evladı olunca kocasının boş beleş anormalliklerine de üzülmüyor heralde.
Yani en azından bende öyle oldu :)
Çok mu aşıksınız?:
Kendinize daha aşk dolu olun.

Annesi suyunu tatlısını yemeğini önüne getiriyor. 5 yıldızlı otelde tatil yaşıyorum sanki demişti geçen sene. Yani yazın bizi istemiyor bunu bu sene daha çok hissettim kendimi kötü hissediyorum işte ben de böyle dertlendim.
He adam bu süreçte anneyle de kaliyor. Tam kafa dinlemeli bekar hayati iste. Sorumlulukta yok kafa da rahat. Ohhh miss

Ulen benimde canim cekti heeee 🤧 8 aydir ne bir tatil ne dogru duzgun uyku. Bazen alıp başımı gidesim var kocamla bebe perisan olacak diye oda yok 😪😪

Karım, yavrum yanimda olsun tüm sıkıntıları aşarım romantizmi beklemeyin. Çok az bulunur öyle adam.
Eger yanımızda da öyle keyifci devam ederse koca seneyi de onu bizsiz birakir gibi yaşamayı düşünüyorum.
Hadi gülüm naş da deriz.

Çok mu aşıksınız?:
Ben niye bu yoruma üzüldüm

He sen rapora yukleniyorsan usulsuzluge yuklen bende seni destekliyorum.

Ama hiyarin biri olabilme ihtimalini de göz önünde bulundur şu adama yazik gunah su bu yazma.

Adam eğer aldatiyorsa 1 ay uzak kalmak için karisini sirtina da alip götürür memlekete. Hiç buyutmeye gerek yok bu hamleyi
O zaman böyle bir ihtimali düşünen kadın evinin eşinin çocuğunun başında oturacak (bence bu da saçma çünkü aldatacak olan her türlü aldatır) veya kendi belirlediği tarihte atlayıp uçağa bir hafta kalıp dönecek. Derdi neyse oraya odaklanıp kendisi çözecek.

O zaman böyle bir ihtimali düşünen kadın evinin eşinin çocuğunun başında oturacak (bence bu da saçma çünkü aldatacak olan her türlü aldatır) veya kendi belirlediği tarihte atlayıp uçağa bir hafta kalıp dönecek. Derdi neyse oraya odaklanıp kendisi çözecek.
Bak senin bu yorumuna ve daha once buna benzer yazdiklarina yurekten katiliyorum.

33 yasinda meslek sahibi kadin affina siginarak patates cuvali gibi koca ordan oraya alip birakacak diye beklemeyi gururuna yedirmemeli.

He sen rapora yukleniyorsan usulsuzluge yuklen bende seni destekliyorum.

Ama hiyarin biri olabilme ihtimalini de göz önünde bulundur şu adama yazik gunah su bu yazma.

Adam eğer aldatiyorsa 1 ay uzak kalmak için karisini sirtina da alip götürür memlekete. Hiç buyutmeye gerek yok bu hamleyi

Evet JES JES rapor ayrı skandal , izin muhabbeti ayrı. Yıllarca konu sahibi gibi onlarca bencil insanla izin ayarlamış biri olarak ; bu bencilliğe ve saygısızlığa kızıyorum.

Devlette de , özel sektörde de evliliğini ve çocuk sahibi oluşunu; kendine izin ve çalışma günlerinde menfaat sağlamak için kullanan onlarca insan var.

Bu ve benzeri insanlar yüzünden gercek raporlar dahi sorgulanıyor yıllardır.

Adam hıyarsa da , kadın bundan sonrası için ne yapacağını düşünür.

Hadi gülüm naş da deriz.

Çok mu aşıksınız?:
Zorunlu hizmetim bitmemişti tayin istemek bile aklımdan geçiyor bazen. Al oğlunu git diyorum bazen kendime. Çok şey var anlatsam ama artık ağlamak istemiyorum.
Oğlum için dayanamıyorum. Babasına düşkün hakkını yiyemem bu konuda belki bana ilgiyi veremese.de. oğluma veriyor çünkü.

1. Ben daha önce çok söyledim uzun kalmak istemiyorum, Ağustos'ta erken dönelim mutlaka diyorum ama bunları önemsemiyor iznini Ağustos başında değil de sonuna yazdırıyor.
2. 820 km yi tek başıma kullanacak kadar deneyimli değilim, arkada oğlum varken, bir anlık dikkatsizlik otobanda kazaya sebep olabilir, panikleyebilirim. Çişi geliyor veya su istiyor elindeki oyuncağı atıyor.
3. Evde tek ben ve oğlum varız. Annem yaylada, kardeşlerimin hepsi evli barklı. Yani annesini getirmese başbaşa olacaktık tamamen.
4. Evet yaptığı şeyleri inkâr etmiyorum kendimi de sorguluyorum.
5. Sanki bilinçli bir şekilde beni erkenden gönderip tek kalmak istiyor gibi hissediyorum.
Anne yok, kardeşler yok, eeee siz niye oradasınız o zaman? Dört duvar görmek için 820km gidip eşinizden ayrı kalmanıza gerek yok ki
Eşiniz aynı şeyi yapsa ne düşünür hissedersiniz?

Ben niye bu yoruma üzüldüm

Aslında böyle hissetmem üzücü çünkü..

Ama neye yarar ki?

Keyifçi adam bu kadar keyfinden ödün verebiliyor, yattigi yerden sevecek.
Hani evde ben olayım, diger odada oldugumu bilsin, çocuğumuzun iyi olduğunu bilsin görsün yeter.
Etraflarında döneyim, ne yapsam da mutlu etsem kafası yok.

Emekli amcalardan beter enerjisiz halleri cok sinir bozucu ama insan su halinden önce kendisi rahatsiz olacak ki değişsin. Senin söylemenle, evlat sevgisiyle bile degisme zahmeti olmuyor. Yayila yayıla, yorulmadan, emeksiz sevmek istiyorlar.
Isine gelirse..

Evet JES JES rapor ayrı skandal , izin muhabbeti ayrı. Yıllarca konu sahibi gibi onlarca bencil insanla izin ayarlamış biri olarak ; bu bencilliğe ve saygısızlığa kızıyorum.

Devlette de , özel sektörde de evliliğini ve çocuk sahibi oluşunu; kendine izin ve çalışma günlerinde menfaat sağlamak için kullanan onlarca insan var.

Bu ve benzeri insanlar yüzünden gercek raporlar dahi sorgulanıyor yıllardır.

Adam hıyarsa da , kadın bundan sonrası için ne yapacağını düşünür.
Valla haklisin bu konuda, eşimin ciddi rahatsızlığı oldu rapor almamaya direndi adam almadi da. Neden cunku is yerindeki 3-5 gevsek tatil icin rapor aliyor ve her rapor alana da keyfinden alıyorsun imasinda bulunuyor. Adam sirf bu yüzden rapor alamadi perişan oldu yataga düştu. Ama kendi yedigi boku herkese bulastirmaya calisan itlere birsey olmadi.

Zorunlu hizmetim bitmemişti tayin istemek bile aklımdan geçiyor bazen. Al oğlunu git diyorum bazen kendime. Çok şey var anlatsam ama artık ağlamak istemiyorum.
Oğlum için dayanamıyorum. Babasına düşkün hakkını yiyemem bu konuda belki bana ilgiyi veremese.de. oğluma veriyor çünkü.
Çok şey varsa onları anlat bacım, bu anlattiklarinda sorun adamda değil sende görünüyor çünkü....

Kendi almadı, bir ton tahlil yapıldı film çekildi. Atmam lazım mı acaba? Doktor da yazmış raporu nesi usulsüz. Usulsüz dediğimiz hiçbir şeyi olmaz da gider rapor isterse usulsüz olur.

Adam bu kadar hasta ise, sürünerek yanınıza gelen eşinizle dönseydiniz de ; adam da otobüste perişan olmasaydı o zaman.

Aslında böyle hissetmem üzücü çünkü..

Ama neye yarar ki?

Keyifçi adam bu kadar keyfinden ödün verebiliyor, yattigi yerden sevecek.
Hani evde ben olayım, diger odada oldugumu bilsin, çocuğumuzun iyi olduğunu bilsin görsün yeter.
Etraflarında döneyim, ne yapsam da mutlu etsem kafası yok.

Emekli amcalardan beter enerjisiz halleri cok sinir bozucu ama insan su halinden önce kendisi rahatsiz olacak ki değişsin. Senin söylemenle, evlat sevgisiyle bile degisme zahmeti olmuyor. Yayila yayıla, yorulmadan, emeksiz sevmek istiyorlar.
Isine gelirse..
Varmi oyle uc kurusa bes kofte yaaa ?

Ee o zaman keyif duskunuydu yapmasaydı cocuk. Ayyy sinir oldum ya.

Hayir yani anlamıyorum buyuyecek bir yasa gelecek baba anne gibi çaba sarf etmeyecek.

Valla ben oyarim boyle adami. Babamin evinden getirmedim ben bu çocuğu

Adam bu kadar hasta ise, sürünerek yanınıza gelen eşinizle dönseydiniz de ; adam da otobüste perişan olmasaydı o zaman.
A demi bı de adam 1 ay sonra anasıyla gelip yine otobüsle geri dönmüş...sahi konu sahibi araçla hep beraber dönelim niye dememiş? Saçma değil mi şimdi adam Ağustos sonu bı daha otobüsle gelip bunları alacak? 850x6 km yol yaptı adam 2 ay içinde, ben söylerken yoruldum

A demi bı de adam 1 ay sonra anasıyla gelip yine otobüsle geri dönmüş...sahi konu sahibi araçla hep beraber dönelim niye dememiş? Saçma değil mi şimdi adam Ağustos sonu bı daha otobüsle gelip bunları alacak?
Demis adam sinirlenip kalin demis zhermine yazdi bunu

Back