• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti mi her şey, anlayamıyorum...

1. Ben daha önce çok söyledim uzun kalmak istemiyorum, Ağustos'ta erken dönelim mutlaka diyorum ama bunları önemsemiyor iznini Ağustos başında değil de sonuna yazdırıyor.
2. 820 km yi tek başıma kullanacak kadar deneyimli değilim, arkada oğlum varken, bir anlık dikkatsizlik otobanda kazaya sebep olabilir, panikleyebilirim. Çişi geliyor veya su istiyor elindeki oyuncağı atıyor.
3. Evde tek ben ve oğlum varız. Annem yaylada, kardeşlerimin hepsi evli barklı. Yani annesini getirmese başbaşa olacaktık tamamen.
4. Evet yaptığı şeyleri inkâr etmiyorum kendimi de sorguluyorum.
5. Sanki bilinçli bir şekilde beni erkenden gönderip tek kalmak istiyor gibi hissediyorum.
e aileniz yayladaysa siz yalnızsanız neden 820km yol gidiyorsunuz?

insanlar yalnız kalmak isteyebilir bu sevgiyle ilgili değil hepimiz insanız sürekli dip dibe olamayız ki.

Herkese merhaba. 02.18 saat.
Uyuyamadım hala. Kafam çok karışık.
Eşimle ilgili daha önce çok konu açtım. Nolur anlayışlı olun. Seviyorum. Oğlum 3 buçuk yaşında. Eskiye nazaran daha iyi bir baba diye düşünüyorum. Duşunu aldırıyor, her fırsatta oynuyor. Çalıştığı günlerde bile eve uğrayıp oğlumuzu eğlendirmeye çalışıyor.
Cinsel olarak uzaktık, azdı sevişme sayımız. Konuştuk birkaç kez burdaki konulardan sonra. 1-2 idi artık 3-4 oluyor. Benim için de ayda 3-4 yeterli sorun değil.
Memleket özlemimle ilgili de konu açmıştım önceden. Öğretmenim. Yaz tatili başladı, oğlumun tuvalet eğitimine başladım hemen. Daha yeniydi. Memlekete her sene beni o bırakıyor arabayla, araba bende kalıyor, son 2 yıldır böyle.
Ben ona oğlumuzun kendisiyle çok ayrı kalmasını istemiyorum dedim o da gülerek gitme o zaman demişti. Kırıldım. Senede 2 kez gelebiliyorum..
Neyse biraz konuştuk falan 5 veya 18 Temmuzda gidelim dedim. Sonra 5 Temmuz olmayacaktı. 18 olsun dedim. 18 inde gelip dönüp 6 Ağustos'ta tekrar gelemem ben dedi.
30 Haziran'da yola çıktık bıraktı beni memlekete.
20 temmuzda annesiyle birlikte çıkıp geldi 5 günlük için. Bu 5 günde 1 kez seviştik. Belki ben arkamı dönsem olmazdı da bilemiyorum.
Neyse gittiğinde kötü hissettim çünkü ilk defa geldi ve bensiz döndü böyle, hep birlikte dönerdik evimize.
Gittiğinden beridir de evliliğimizi sorguluyorum yine. Bir kadın olarak sevildiğimden şüphe ediyorum. Şımarıklık mı ediyorum diye kendimi de sorguluyorum. Bak iki laf etmiyor arabayı da bıraktı sana diyorum kendi kendime.
Ama beni özlemiyor sanki. Düşündüm tanıştığımız zamanın en başından beri hiçbir zaman kelime olarak duygularını ifade etmemişti. Bana hep davranışlarıma bak der, hep evdeyim diyor, markete pazara birlikte gidiyoruz. Kahvaltı hazırlar fırsat buldukça.
Adam zaten buydu kızım diyorum. Ama hissettiğim şeye engel olamıyorum. Mesela istiyorum ki bu kadar uzun ayrı olmak zor oldu desin ama yok. Geldiğinde sırtında biraz ağrı vardı geçen gün onu sordum, aynı gün ben de çok yorulmuştum bana nasılsın bile yazmadı. Gün içinde arıyor konuşuyoruz ama öylesine gibi veya oğlumuzu sormak için zaten çoğunlukla. Oğlan napıyor, yedi mi, kahvaltı yaptı mı şeklinde direk bu sorularla başlıyor konuşmaya. Instagram'da da bir mesaj atmıştım hiçbir tepki yok...
Kötü hissediyorum kendimi. Uzun yazdım kusura bakmayın.
Önceki konunuza da baktım, eşiniz daha önce kızlarla mesajlasmis, üstelik güzel kadın olsa dağları delerim giderim tarzı birşeyler soylemis arkadaşına. Eşiniz bana hiç masum gelmedi.

1. Ben daha önce çok söyledim uzun kalmak istemiyorum, Ağustos'ta erken dönelim mutlaka diyorum ama bunları önemsemiyor iznini Ağustos başında değil de sonuna yazdırıyor.
2. 820 km yi tek başıma kullanacak kadar deneyimli değilim, arkada oğlum varken, bir anlık dikkatsizlik otobanda kazaya sebep olabilir, panikleyebilirim. Çişi geliyor veya su istiyor elindeki oyuncağı atıyor.
3. Evde tek ben ve oğlum varız. Annem yaylada, kardeşlerimin hepsi evli barklı. Yani annesini getirmese başbaşa olacaktık tamamen.
4. Evet yaptığı şeyleri inkâr etmiyorum kendimi de sorguluyorum.
5. Sanki bilinçli bir şekilde beni erkenden gönderip tek kalmak istiyor gibi hissediyorum.
Bence sizi erken gönderip tek kalmak istiyor da olabilir, önceki konunuza baktım güzel kız olsa dağları delmek gibi birşeyler soylemis, kızlarla mesajlasmis, yani güvenmek için bı sebep bulamıyorum ben eşinize

Ben dedim ki eşime 18 Temmuzda gidelim. 6 Ağustos'ta da kendi gelecekti bu gayet iyiydi fazlaydı bile 18 dedimse de 20 Temmuz veya ne zaman denk gelirse öyle olsun dedim en kötü ihtimalle birlikte gider geliriz dedim.
Olmaz dedi,.kabul etmedi. Yani neden ısrarcı oldu 30 Haziran'da beni bırakmaya bun
Sizin içinize kuşku düşmüş bir kere her hareketinden aldattığını düşünüyor ama bunu ima edip dillendiremiyorsunuz .yakaladığınix bazı seylerde olmuş haksız da sayılmazsınız .belki iş yerinde ontarihte izin isteyen vardır yada başka bir işi ondan olmaz demiştir neden olmadığıni sorun eşinize makul açıklaması vardır belki

Eşinizin sadakat noktasında sıkıntıları var. Kaç defa bir şekilde üzerini kapatmaya çalışmışsınız yaptığı şeylerin ama aslında öyle olmuyor değil mi?
Bir yerlerden huzursuz ediyor sizi. Size tek güzel söz söylemiyor, isteklerinizi önemsemiyor, kendiniz demissiniz onun isteği oluyor diye.
İzin konusunda da kafasında sizi göndereceği zamanı belirlemiş farkı öneride sinirlenmiş.
Ben eski konularinizı da bildiğim için eşinizi haklı bulamadım.

Bi kadin hissediyorsa dogrudur.. bu sadakatsizlikte olabilir, seni istemesi konusundada olabilir.. baya sevisme sayisina takilmissin ki neden yani.. onunda sana azgin demesi😐 azmista olabilirsin yani, bir mahsuru mi varnis

Mesela benim esim daha cicimli askimli konuşur.
Ama bence bunlar önemli değil.
Davranış ev iş bölümü çocuk bakımı çocuktan sonra bunlar daha önemli.
Onun yanında kavga etmeme anlayış.
Siz bunları sagladiysaniz diğer ufak şeyleri büyütmeyin.
Yaz tatilinde şuan bende annemde kalıyorum eşimin kendi ailesinin yanında tarlada işleri var.
Bizim yerler yakın ama sonuçta artık benzin çok pahalı.
Önceden haftada en az iki kere gelirdi .
Şuan haftada bir gelebiliyor.
Ben şimdi bunu sorun etsem ne olur boşa kavga çıkar.
Çoğu adam karısını dibinden ayirmiyor gittiği yere kendi ailesi olsun götürüyor.
Bu daha kotu bence.
Ailenizin yanında tatili geçirin sonra gecersiniz.
Ve bakmanız gereken davranış bence söz değil.
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Evet düzeltti bazı davranışlarını eşim . Zaten kendimi de sorguluyorum gerçekten. Sadece işte uzaklık arttıkça ben de kötü oldum. Hani başında da bir şey demesem direk o tarihte beni götür demiş olsam kızamam asla. Ama bekleyelim dedim bağırdı gerçekten sinirlendi sadece kendi keyfini düşünüyorsun ben 18 inde götürüp döneyim bir de ağustos başında geri geleyim öyle mi falan dedi. Ama sonra böyle arada geldi gitti. Yani bunun bize maddi olarak da külfeti var. Dediğim tarih için olur bekleyelim diyebilirdi. Onun yerine bir an önce götürmeyi seçti.

Çok teşekkürler yorumlarınız için. Evet düzeltti bazı davranışlarını eşim . Zaten kendimi de sorguluyorum gerçekten. Sadece işte uzaklık arttıkça ben de kötü oldum. Hani başında da bir şey demesem direk o tarihte beni götür demiş olsam kızamam asla. Ama bekleyelim dedim bağırdı gerçekten sinirlendi sadece kendi keyfini düşünüyorsun ben 18 inde götürüp döneyim bir de ağustos başında geri geleyim öyle mi falan dedi. Ama sonra böyle arada geldi gitti. Yani bunun bize maddi olarak da külfeti var. Dediğim tarih için olur bekleyelim diyebilirdi. Onun yerine bir an önce götürmeyi seçti.
Daha fazla zaman gecirmenizi istemiş olabilir.
Sonuçta yılda bir yada iki kez gidiyorsunuz.
Şimdi erkenden geri alsa yada hemen goturmese biz kadınlar ona da söylenebiliriz.
Biz kadinlar daha detayci daha komplex varliklariz.
O yüzden herşeyi kafaya takmayin.

e aileniz yayladaysa siz yalnızsanız neden 820km yol gidiyorsunuz?

insanlar yalnız kalmak isteyebilir bu sevgiyle ilgili değil hepimiz insanız sürekli dip dibe olamayız ki.
Yaylada sadece annem kalıyor tek başına. Kardeşlerim merkezdeler. Yani annemle de aram muhteşem değil. O yüzden merkezde kardeşlerimle zaman geçirmeyi tercih ediyorum annemin de yanında 4 gün kaldım. Bir de ilk memlete gelirken 1 gece kaldık. Şimdi eşim gelene kadar yine gideceğim kalacağım.

İnanın deminden beri sizin eski konularınızı falan okudum birazda olsa aile düzeninizi anlamak için.
Ama işin içinde çok fazla güvensizlik var. Sizin daha kalbiniz, beyniniz onları aşmış durumda değil. O nedenle eşinizin yaptığı, söylediği, baktığı, ettiği her şey sizde bir anlam çıkarma ve olayı derinleştirmeye gidiyor.
Çünkü daha önceki konuları zaten halledememişsiniz içiniz zaten soğumamış.
Ben sizi açıkçası çok iyi anlıyorum.Eşinizden Neler duymak istediğinizi vs.
Ama işte siz doğru olsanız bile karşıdakiyle frekanslar uymuyor.
Konu ; bursa, adana, gitme, kalma falandan çok daha ötesi çünkü.

Önceki konunuza da baktım, eşiniz daha önce kızlarla mesajlasmis, üstelik güzel kadın olsa dağları delerim giderim tarzı birşeyler soylemis arkadaşına. Eşiniz bana hiç masum gelmedi.
Bu konuda konuştuk özür diledi. O arkadaşının konuşma konuları biraz o yöndeydi zaten ama ben bunun yine de yazdıklarını haklı çıkarmayacağını söyledim.

Bu konuda konuştuk özür diledi. O arkadaşının konuşma konuları biraz o yöndeydi zaten ama ben bunun yine de yazdıklarını haklı çıkarmayacağını söyledim.
Özür dilemesi bir anlam ifade etmiyor. Evliliğin başından beri mesajlaşma, markette çalışana numara verme olayında esinizin ceza alması en son arkadaşıyla olan mesajlaşma. Hep bireylerin içinde özürle kapatmaya çalışıyor ama sizin eşinize karşı böyle olmanızın asıl sebebi onlar. Güvenilir biri değil çünkü eşiniz bu noktada.

Sizin içinize kuşku düşmüş bir kere her hareketinden aldattığını düşünüyor ama bunu ima edip dillendiremiyorsunuz .yakaladığınix bazı seylerde olmuş haksız da sayılmazsınız .belki iş yerinde ontarihte izin isteyen vardır yada başka bir işi ondan olmaz demiştir neden olmadığıni sorun eşinize makul açıklaması vardır belki
Aslında aldatmadan ziyade eskisi gibi olmadığımızı beni sevmediği hissi yaşıyorum. Bu uzaklığın onu da rahatsız etmesini isterdim belki de rahatsız olup çıkıp geldi kafamda netleşmiyor. Ama geçen sene de söylememe rağmen yine bana aynı şeyi yaşattığı için kızgınım biraz.

Eşinizin sadakat noktasında sıkıntıları var. Kaç defa bir şekilde üzerini kapatmaya çalışmışsınız yaptığı şeylerin ama aslında öyle olmuyor değil mi?
Bir yerlerden huzursuz ediyor sizi. Size tek güzel söz söylemiyor, isteklerinizi önemsemiyor, kendiniz demissiniz onun isteği oluyor diye.
İzin konusunda da kafasında sizi göndereceği zamanı belirlemiş farkı öneride sinirlenmiş.
Ben eski konularinizı da bildiğim için eşinizi haklı bulamadım.
Evet bu döngüyü yaşamak beni yordu.

Özür dilemesi bir anlam ifade etmiyor. Evliliğin başından beri mesajlaşma, markette çalışana numara verme olayında esinizin ceza alması en son arkadaşıyla olan mesajlaşma. Hep bireylerin içinde özürle kapatmaya çalışıyor ama sizin eşinize karşı böyle olmanızın asıl sebebi onlar. Güvenilir biri değil çünkü eşiniz bu noktada.
Evet.
Ona göre hiçbir şey yapmadı, gitmedi. Sadece mesajdı. Bağımlılığım var belki de bitiremiyorum bu yüzden. Ama olanları da olmamış gibi yapamıyorum. Bir köşeye süpürdüm duruyor misali.

İnanın deminden beri sizin eski konularınızı falan okudum birazda olsa aile düzeninizi anlamak için.
Ama işin içinde çok fazla güvensizlik var. Sizin daha kalbiniz, beyniniz onları aşmış durumda değil. O nedenle eşinizin yaptığı, söylediği, baktığı, ettiği her şey sizde bir anlam çıkarma ve olayı derinleştirmeye gidiyor.
Çünkü daha önceki konuları zaten halledememişsiniz içiniz zaten soğumamış.
Ben sizi açıkçası çok iyi anlıyorum.Eşinizden Neler duymak istediğinizi vs.
Ama işte siz doğru olsanız bile karşıdakiyle frekanslar uymuyor.
Konu ; bursa, adana, gitme, kalma falandan çok daha ötesi çünkü.
Sürekli bir şey çıkıyor. Hamileydim geçti derken her şey. Ayrı uyuma. Bir ara salonda da değil oturma odasında uyumaya başlamıştı çünkü oranın kapısı vardı kapatıyordu. Salonun yoktu.
Ayrı uyumamızdan rahatsızlık duymaması, sevişmelerin az olması veya ben farkettim sevişirken öpüşmediğimizi. Neden bunları hep ben görüp farkediyorum ve konuşmak zorunda kalıyorum. Ve hep bir şekilde o kendine haklılık payı çıkarıyor tüm sorunlarımızda.

Sürekli bir şey çıkıyor. Hamileydim geçti derken her şey. Ayrı uyuma. Bir ara salonda da değil oturma odasında uyumaya başlamıştı çünkü oranın kapısı vardı kapatıyordu. Salonun yoktu.
Ayrı uyumamızdan rahatsızlık duymaması, sevişmelerin az olması veya ben farkettim sevişirken öpüşmediğimizi. Neden bunları hep ben görüp farkediyorum ve konuşmak zorunda kalıyorum. Ve hep bir şekilde o kendine haklılık payı çıkarıyor tüm sorunlarımızda.
İnanın o daha çok farkında. Nedense bana erkeklerin bu davranışları soğuk savaş olarak hissettiriyor.
Ama işte sizde şöyle durumda var. Önceden çıkan güvensizlik sorunlarını bir şekilde tolere ettiğiniz için adamın artık kafası rahat.
Üzülerek demek istiyorum ki ben eşinizden taraf bir sevgi göremiyorum. Bahsettiğiniz o ev içindeki hali vs. De herkesin bir vicdanı vardır, size saygısı vardır, oğlumun annesi diye diyordur, oğlunun gözünde iyi baba olma çabası vardır falan. Ama ortada size aşkla yaklaşan eş göremiyorum. Çok üzülerek söylüyorum affedin.

Sürekli sorunları bulmak ve düzeltmek için konuşmak yordu diyelim. Niye ayda 1 kez sevişiyoruz dedim diye azgın kelimesini kullanmıştı . Niye ön sevişmeler bitti? Niye bu uzaklıktan rahatsızlık duymuyor düşünüyorum.
Unutulacak gibi bir kelime değil. Insanın kocasını arzulamasından daha doğal ne olabilir?

Adam takip edilmesi gereken biri gibi geldi bana.

Onun dışında siz kendinizi seviyor musunuz?

Kendinize karşı haksızlık ettiğiniz noktalar neler?

Acaba bu ilişkide en çok veren, elini taşın altına koyan kim?

Back