Bitti mi her şey, anlayamıyorum...

Sonrasında nasıl çıkıp gelebildi hani imkansız yaa size göre? Aldı raporunu çıktı geldi. Acele etmeyelim evimde kalırım deyince ben suçluyum demek öyle mi?

Annesi de vardı ve dediğim gibi bildiğinden şaşmıyor maalesef.

Farklı bir şehre gitmek istemiyor. Çok dedim gidelim diye.hatta günübirlik Bolu Abant a gidelim dedim oralı olmadı.
Gezmeyi sevmez mi hiç? Planı siz yapın ama ona da uyacak şekilde olsun. Ekonomik nedenleri de olabilir ona göre seçenekleri değiştirin. Ama eşinizden bu kadar süre ayrı kalmayın. Bunun kıskançlıkla ilgisi yok. Aile olmak ile ilgisi var.

Uçakla veya otobüsle, kendi istediğiniz tarihlerde ailenizi ziyarete gidip gelseniz hiçbir sorununuz kalmayacak farkında mısınız?

Mesele üzüm yemek değil ki , bağcıyı dövmek.

Şu konuda olay çıkarması gereken bir varsa o da adam. Adam olay çıkarmayınca , "bizi istemiyor mu artık" diye kadının olay çıkarası gelmiş.

Sonra adamlar boşanmak isteyince , "kesin başkası var yoksa ayrılmaya kalkmazdı" diye konu açılıyor forumda.

Normal insanların huzur isteyebileceğini düşünmek istemiyorlar bir türlü.

Son düzenleme:
Annesi de vardı ve dediğim gibi bildiğinden şaşmıyor maalesef.
Dedin mi sen yorulma canım, o kadar yol kolay değil, ben uçakla gider gelirim diye? Buna hayır dedi mi? Bence böyle bir teklife hayır demezdi, tarihte ısrar etmiş çünkü bütün plan sizin ve arabanın eşiniz tarafından oraya götürülmesi üzerine yapılmış....

O bir gün çalışıyor ertesi gün evde. Çalışma saatleri düzensiz ve uzun, ek görev olabiliyor. Ve yıllık iznini de böyle kullanmak istemiyor daha önce konuştuk bunları. Ben de kalmak istiyorum diyor gelmişken.

Yaw sakin sakin kadını bi dövmediğin kaldı he

Adamı ne kadar taniyorsun allah aşkına. Bu kadar güzellemeyi hak etmeyen, ilgisiz, eşini çocuğunu yollamak için 2500 km dahi yol yapacak potansiyelde karısını aldatan boş beleş bir adam belki ?

Sonrasında nasıl çıkıp gelebildi hani imkansız yaa size göre? Aldı raporunu çıktı geldi. Acele etmeyelim evimde kalırım deyince ben suçluyum demek öyle mi?

Adam siz dırdır etmeyin diye rapor alıp geldiyse , ona da Allah akıl fikir versin. Yakın zamanda aldığı rapor başını ağrıtır.

Devlet memuriyetini babanızın çiftliği gibi görmekten de vazgeçin.

Yaşınız 33 , eşiniz de en az 35 yaşındadır. Biriniz öğretmen, biriniz polis ; adam sizin yanınıza gelmek için usulsüz rapor kullanımı yapıyor , bir de marifet gibi yazıyorsunuz.

Uçakla gitmeme izin vermiyor. Çocukla olmaz diyor.
Olur olur diyeceksin yaa...yeni doğan bebeler uçakla dünyayı geziyor, 4 yaşında çocuk niye olmasın? Bir işler karistiriyorsa günahı boynuna ama şu planda adamı suçlayacak birşey yok....siz yapıyorsunuz asıl yanlışı

12/24 mü ne diyorlar çalışma şekline sanırım. Evet çok zor koşulları. Bu nedenle yıllık iznini ve bayram tatillerini en güzel şekilde planlamaya gayret edin bence. Siz de memleketinize bu kadar uzun süre kalacak şekilde gitmeyin.

Bazı insanlar keyifcidir o kadar keyifcidir ki insan gibi sevip değer vermelerine bile engel olur bu.

Benim eşim de polis ben öğretmenim.
Yazları uzun ayri kalmak benim tercihim o hep bunun kavgasını yapmıştır. Ama bunun bile sebebi bana olan düşkünlüğü degil biliyorum.
Evde duzenli yemek pişmemesi, işin gücün yorması, çamaşırlarını hep kendisinin yikamasi bensizlikten daha çok üzüyor onu biliyorum.

Nitekim simdi çocuğumuz var dilinde kizimi özledim özledim. Biz yanındayken ne kadar ilgilendi, parka çıkarmaya bile üşenen bir dede gibi beni çıldırtmayı başardı.
Koca sene yanındayken istediğim gibi olmamış adamın yazin 2 ay nasil oldugu inanın umrumda bile değil.
Siz neden bu kadar üzülüyorsunuz?
Keyfinize bakın, tatilinizi tadını çıkarın.
Sizi ne kadar hatirlarsa siz de o kadar hatırlayın ve bu evliliğin sonu için ya da gidişatı icin biraz da o tasalansin diyorum.
Ben böyle yapiyorum dogru ya da yanlış.
Daha az yorucu..

Usulsüz almadı doktor verdi. Ayrıca dır dır etmiyorum da. Babamızın çiftliği olarak da görmüyorum kafanızdaki ön yargıları bir kenara bırakıp baksanız keşke. Yani benim anlatmak istediğim sonrasında da bırakabilirdi işte. Olmasa da sorun değil dedim diyorum okumuyor musunuz yazdıklarımı?

Usulsüz sağlık raporuyla karısını görmeye giden adam forumda olmadığı için , bunu normal ve hak gibi gören ilkokul öğretmeni karısına tepki verebiliyorum ancak.

Adama da denecek bir çift sözüm var da ,adam forumda değil.

Annesi suyunu tatlısını yemeğini önüne getiriyor. 5 yıldızlı otelde tatil yaşıyorum sanki demişti geçen sene. Yani yazın bizi istemiyor bunu bu sene daha çok hissettim kendimi kötü hissediyorum işte ben de böyle dertlendim.

Yahu fotoğrafları koydum ağrısını sordum . Hala.usulsuz rapor diyorsunuz Allah'tan bulun cidden .

Sağlık raporu alıp , bulunduğu şehrin dışına keyfi çıkabilmiş ; demek ki hasta değilmiş. Hasta olmadığı halde alınan rapor , usulsüz rapordur.

He sen rapora yukleniyorsan usulsuzluge yuklen bende seni destekliyorum.

Ama hiyarin biri olabilme ihtimalini de göz önünde bulundur şu adama yazik gunah su bu yazma.

Adam eğer aldatiyorsa 1 ay uzak kalmak için karisini sirtina da alip götürür memlekete. Hiç buyutmeye gerek yok bu hamleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…