Merhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıldır evliyim. 6 yıldır da eşimle tanışıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi olarak çok iyiydi. Hep biryerlerde sevişirdik. Bi sınıra kadar bişeyler yaşardık. 10-12 saat bazen yataktan çıkmazdık. Boğa burcuyuz ikimizde. Ve benim için cinsellik çok önemli. Bitmeyen bi libidom var oda öyleydi eskiden. Ama şimdi ise 3 yıldır eski halinden eser yok. Polis okuluna falan gitti. Adam oradan geldi naptılar şap suyuna mı yatırdılar bu adamı anlamıyorum.
Stres bitirdi. Şimdi yeni yeni mesleği benimsedi alıştı. Ama halen cinselliğe uzak. Yani evliliklede alakası yok. Evlenmeden 1 yıl önce bıcak gibi kesildi okuldan gelince. Hep stres yaptı işini. Tamam görevleri zorluğu acemliği vardı eziyorlardı başta ama şuan sicilli memur ve rahat. Yinede düzeltemiyorum. O eski kıpır kıpır adam kayboldu. 31 yaşında bi olgunluk çöktü. Zorla yatağa sokuyorum. Tıbbi sorunuda yok sadece uykusuzluğu, işi gücü, duş almayı vs vs bahane ediyor. Bende çok bakımlı biriyim. Çok beğenir beni. Hatta çoğu zaman kendi gelip seni arzuluyorum diyor seviniyorum hadi yapalım o zaman diyorum. Şimdi olmaz diyo kendini durduruyor. Buna okulda alıştı orada şartlar çok zordu diye seks aklına bile getirmiyordu doğuda sıcak su bile yoktu okullarında. Bırakamıyor şimdi alışkanlıklarını seks diyince hep durduruyor kendini. Bende hamileyim 8+6 da. İsteğim geçer azalır dedim dahada arttı. Ee yeni bahaneside bebeğe bişey olur korkusu. Doktor izin verdi duydu yinede uzak duruyor. Artık bıktım bu ilgisizlikten. Aldatma vs aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü hep benim yanımda, telefon vs herşeyini verir. Deli gibide seviyor bi dediğimi iki etmez. Canım istiyor dedim mi yapar. Ama ben o istesin beni istiyorum. Hiç evlendiğimden beri “yaa bugün olmaz daha yeni yaptık ara verelim” vs diyemedim. Hep o bana ödül gibi geldi. Bıktıradıya bi yaşayamadık. 23 yaşındayım ve çok enerjik biriyim bu hale dayanamıyorum. Eşimi de çok seviyorum bu konu hariç herşeyinden memnunum. Sevgiliyken hiç böyle hayal etmemiştim.
Benim gibi yaşayan ve aşan biri varsa bi yol göstersin lütfen.
Almadığım gecelikler kıyafetler abuk subuk şeyler kalmadı. Tamam giyince bayılıyor yapıor ama ben istemeden o gelsin istiyorum. Benim değil hergün onun başı ağrıyor mübarek.
Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesinde ve kırmadan olursa çok sevinirim arkadaşlar.