• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi şöyle söyleyim öncelikle hepimizin hayata bakış açısı ve beklentisi farklı hiç kimsenin kendi görüş alanımıza girmesini bekleyemeyiz. onun imkanı ford a yetmiştir onunla mutlu oluyordur, ya da ne bilim gezerek zamanını geçiriyordur bunlar sizi ya da bizi ilgilendiren mevzular değil onun sorunu öncelikle bunları kendinize dert edinmeyi bırakın. maddi durum olarak sıkıntınız olmadığınızı söylüyorsunuz, kayınvalidenizde akşam yemeklerini kesin mesela ? bu kadar iç içe bir yaşam evli çiftler için sağlıklı değil. hafta sonu yapın yemeklerinizi haftaiçi eşinizle yiyip için hem gereksiz ve boş gördüğünüz muhabbetleri de dinlememiş olursunuz, 1 taşla 2 kuş. Giyim konusuna gelince, artık şu yüzyılda insanların giyimine kuşamına karışılmasına inanılmaz karşıyım siz ve eşiniz rahatsız oluyorsanız o ortamı terkedin sonuçta kimse sizin zevkinize ya da ahlak anlayışınıza göre giyinmek zorunda değil. aslında kendinizi onunla yarışa sokan sizsiniz, görmezden gelseniz eşinizle de bu kavgaların hiç birini yaşamazsınız.

Farkında değilsiniz ama kıskanan sizsiniz. Eltiniz gezmeyi giyinmeyi seven birisi anladığım kadarıyla, bunları yapmasına nasıl bir cevap vermeyi düşünüyorsunuz ki?

Ben de çalışıyorum çocuğum da var, çok yoğunum. Evet maddi açıdan çok rahatım ama bazen ev hanımı olsam da keyfime baksam diye düşünmüyor değilim.

Size tavsiyem eşinizin ailesine daha az gidin, yemeklerinizi kendiniz yapın arada sırada. Onlarla oturacağına evde eşinle film dizi izleyin vs.

Bebekli bayanin minicik etek giymesi saçma evde tabiki giyebilir ama toplum icinde bebekten dolayi cokta uygun kacmiyor rahatlik açisindan
Sürekli eğilip kalkmak zorundasin ister istemez
Erkek tabiki bakmamak zorunda ama kulotlu corabinin dikisine kadar acilirsa ister istemez göz kayar erkeğin değil herkesin gözü kayar dikkat etmek zorunda

erkeklere gelene dek daha kadınlarla alınması gereken çok yol var bu topraklarda maalesef. konu sahibi iş yaşamı, yorulmak vs sizi maskülenleştirdiyse olayı kendinizde arayın. bir sahil kasabasında yaşıyorum, annem de teyzelerim de kendim de hep bakımlı ve "etek, elbise, topuklu vs" giyinen kadınlar olduk, bir gün de aklımıza "dur açayım da şunun gözüne sokayım" gelmemiştir. hayat sizin merkeziniz etrafında dönmüyor. demek ki kadın kendini öyle güzel ve pozitif hissediyor ki kendiniz diyorsunuz ailede bile baş tacı ediliyor diye. bence haklı. siz geri plandasınız çünkü yaydığınız enerji, kıskançlık, insanları sizden soğutuyor anladığım kadarıyla. ben de bir ortamda olsam sizin elti gibi öz güvenli, hayatından mutlu, başkalarını takmayan bir insanla diyalog kurmak isterdim. istediğiniz kadar lise mezunu, etek giyiyor, pilav yapmıyor deyin, kocam eteğime karışır izin vermez diye gözlerinizden kalpler çıksın elti gibi olamayacaksınız bence.

kocanız da napsın size "ok" deyip geçiyor. o da farkında ama eltinizin değil sizin kıskançlığınızın.
Peki hayatınızda size kucak dolusu mutluluk diliyorum fikrinize saygı duyuyorum 😊 🙏🏻

Farkında değilsiniz ama kıskanan sizsiniz. Eltiniz gezmeyi giyinmeyi seven birisi anladığım kadarıyla, bunları yapmasına nasıl bir cevap vermeyi düşünüyorsunuz ki?

Ben de çalışıyorum çocuğum da var, çok yoğunum. Evet maddi açıdan çok rahatım ama bazen ev hanımı olsam da keyfime baksam diye düşünmüyor değilim.

Size tavsiyem eşinizin ailesine daha az gidin, yemeklerinizi kendiniz yapın arada sırada. Onlarla oturacağına evde eşinle film dizi izleyin vs.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için sağolun deneyeceğim 😊❤️

şimdi şöyle söyleyim öncelikle hepimizin hayata bakış açısı ve beklentisi farklı hiç kimsenin kendi görüş alanımıza girmesini bekleyemeyiz. onun imkanı ford a yetmiştir onunla mutlu oluyordur, ya da ne bilim gezerek zamanını geçiriyordur bunlar sizi ya da bizi ilgilendiren mevzular değil onun sorunu öncelikle bunları kendinize dert edinmeyi bırakın. maddi durum olarak sıkıntınız olmadığınızı söylüyorsunuz, kayınvalidenizde akşam yemeklerini kesin mesela ? bu kadar iç içe bir yaşam evli çiftler için sağlıklı değil. hafta sonu yapın yemeklerinizi haftaiçi eşinizle yiyip için hem gereksiz ve boş gördüğünüz muhabbetleri de dinlememiş olursunuz, 1 taşla 2 kuş. Giyim konusuna gelince, artık şu yüzyılda insanların giyimine kuşamına karışılmasına inanılmaz karşıyım siz ve eşiniz rahatsız oluyorsanız o ortamı terkedin sonuçta kimse sizin zevkinize ya da ahlak anlayışınıza göre giyinmek zorunda değil. aslında kendinizi onunla yarışa sokan sizsiniz, görmezden gelseniz eşinizle de bu kavgaların hiç birini yaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim 😊

Buradan okuyunca elti sorunu değil de eltimi kıskanıyorum olsun başlık.
Eltin açsaydı konuyu seni kıskanıyor derdim çünkü.
Sen bildiğin kıskanıp, konu açacak hale getirmişsin eltini.
Madem öyle işten ayrıl sende evinde otur, eşinin aldığı arabayı konuş.

Bu kadar rahatsız olan insan evinde makarna yer yine de görüşmez.
Elbette kıskançlık inkar edilecek birşey değil tabi bende hiçbir zaman inkar etmedim yaşam koşulları bunu gerektiriyor evde oturmak benim yapıma uygun değil ne yazık ki yine de fikriniz için çok teşekkür ederim

Kıskanma elbette var ben inkar etmiyorum ben çalışıp yorulurlen onun sabahtan akşama kadar gezip benimle aynı işi yapmış havaları deli ediyor birde Ben yetişemiyorum ki evim ve kv arasında mesafe var işten çıkıp direk kayınvalideme gidiyorum ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme ☺️
Parayı ay başında gelip eltinizin eline saymıyorsanız kadının çalışmaması oturması gezmesi neden sizi ilgilendiriyor?

Çalışıp emeğinizin karşılığını alıyorsunuz, elti ne yapmalı vay benim eltim çalışıyor da yoruluyor da deyip aferin mi demeli? Birinin elti sorunu var ama o siz değilsiniz.

Konuda çok çirkin bir yer var hele. Adam diyor ki ben dönüp bakmam öyle bir kadına? Öyle bir kadın dediği abisinin eşi. Yengesi için böyle berbat bir tabir kullanması iğrenç. Kendisi yokken etek giydirmiyor size çünkü içi pis.

(Siz de Ford'a geçip evde oturun konuya önerim bu.)

Yapacağınız tek şey akşam yemeklerini evinizde yemek kv nize de en fazla haftada bir gitmek.Böyle sürekli kv ye giderseniz hırslı eltiniz sizi ezeli rakibi olarak gördüğü için o da gelir.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki böyle insanlarla uğraşamazsınız o yüzden mümkün mertebe kv lere onlar yokken gidin.
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince az gitmeye çalışıyorum ama bazen yorgun olduğumda gitmek mecburiyetinde oluyorum cevabınız için çok sağolun iyi geldi❤️

sizin gibi eltileri okuyunca kendi eltilerimin kıymetini anladım vallaa ,

şimdi düşündümde benım bu güzelliğimle nasıl baş ettiler acaba :olamaz::KK48::KK70::KK70:
Maşallah diyelim o zaman allah sahibinize bağışlasın eltilerinizle iyi anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla ne mutlu size rabbim daim etsin 😊

Parayı ay başında gelip eltinizin eline saymıyorsanız kadının çalışmaması oturması gezmesi neden sizi ilgilendiriyor?

Çalışıp emeğinizin karşılığını alıyorsunuz, elti ne yapmalı vay benim eltim çalışıyor da yoruluyor da deyip aferin mi demeli? Birinin elti sorunu var ama o siz değilsiniz.

Konuda çok çirkin bir yer var hele. Adam diyor ki ben dönüp bakmam öyle bir kadına? Öyle bir kadın dediği abisinin eşi. Yengesi için böyle berbat bir tabir kullanması iğrenç. Kendisi yokken etek giydirmiyor size çünkü içi pis.

(Siz de Ford'a geçip evde oturun konuya önerim bu.)

Bunu da diyecektim de çok abartmayım dedim. Aileden saydığım kaynım etek giydiğim düzgün oturamadığım için bana “öyle bi kadın” diyecekse oNunla ilişkimi keserim direk.

Hergün paket çorba yapar içerim genede o eltinin yüzünü görmem ,

sanada kolay geliyor gidip yemeğimi yiyeyim ohh mis gibi evime gideyim diyorsun , ama işte herşeyin bir bedeli var ,
Öyle değil inanın bazen parmağımı kıpırdatacak halim kalmıyor gitmek zorunda kalıyorum

eltınızı kıskandıgınızı ıtıraf etmıssınız zaten tum yorumlarınızı okudum, bende buraya gelıp eltınızı nıye kıskanıyorsunuz dıyecektım cunku sızın degıl onun bır eltı problemı var kıskanan sız oldugunuz ıcın
14 yıllık evlı pılav yapmayı bılmıyor demıssınız bu sızın sorununuz degıl
yok ust sınıf aracım ,yok calısıyorum ,yok o lıse mezunu falan ... sızlerın problemı ne eltılere takıyorsunuz ? benım de eltım evdeyım dıye bana hırlayıp duruyorda anlamaya calısıyorum sızı neden kıskandıgınızı cok merak edıyorum

Bunu da diyecektim de çok abartmayım dedim. Aileden saydığım kaynım etek giydiğim düzgün oturamadığım için bana “öyle bi kadın” diyecekse oNunla ilişkimi keserim direk.
Zamanında benim hakkımda neler söylediğini keşke anlatabilsem size keşke o da bana öyle bir kadın demiş olsaydı bazı şeyler demek yerine teşekkür ederim yine de fikriniz için❤️

Zamanında benim hakkımda neler söylediğini keşke anlatabilsem size keşke o da bana öyle bir kadın demiş olsaydı bazı şeyler demek yerine teşekkür ederim yine de fikriniz için❤️

Onlar sizin hakkınızda kötü konuşuyorsa onların ayıbı, siz kötü konuşuyorsanız o da sizin ayıbınız

Elbette kıskançlık inkar edilecek birşey değil tabi bende hiçbir zaman inkar etmedim yaşam koşulları bunu gerektiriyor evde oturmak benim yapıma uygun değil ne yazık ki yine de fikriniz için çok teşekkür ederim
evde oturmak sızın yapınıza uygun degılse onun sucu ne ? bu onun problemı degıl ona da calısmak uygun degılmıs ne var bunda ? calısmak ısteyen sızsınız sankı zorla calıstırılıyormussunuz gıbı davranıyorsunuz :olamaz:

eltımde bana ben senın gıbı evde oturup koca parası yıyemem ,kocadan para bekleyecek kadar asalak degılım demıstı
:olamaz: erken emeklı olucam dıye '' nasıl ya bu haksızlık'' demıstı :KK70: nesı haksızlık kendısınden once ıse gırmısım hem okumus hem calısmısım ben halbukı ... sımdı kendı sıgortamı da yatırıyorum evde de oturuyorum oh olsun sıze :KK70:

Dedikoduyu ve yarışı sevmediğinize emin misiniz?

Bizim arabamız audi onlarınki ford. hımm yarışi hiç sevmiyorsunuz gercekten. Durmadan geziyor etek giyiyor ben optum diye o da kocasını opuyor dedikoduyuda sevmiyorsunuz anladım.

Bakın benim cevremde de var kendini benim gozume sokmaya calisan bana bir seyler ima etmeye çalışan insanlar. Gülüp geciyorum. ister gezsin ister tozsun ister etek giysin ister kocasını öpsun ister mersedese binsin ister durum yapsın. Çok kasılırsam uzaklasirım o ortamdan.

Ben olsam is cikisi direk evime gider haşlar bir tencere makarna yerdim kafamda rahat ederdi. Eltime ben her aksam isten gelecegim kayınvalideme ama sen gelme diyemeyeceğime göre ben gitmem olur biter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back