Bitmek bilmez çocuk sesi

Sizin bu anlayısınıza göre sokağa bırakılan çocuklara da devlet bakmamalı ne de olsa ana babası istememiş.

Aslında size değil bana yazdı.
O yüzden gerizekalı olduğuna kani oldum.
Çünkü okuduğunu anlamadığı gibi sürekli beddua ediyor hamile haliyle.
Kendi evlatlarını tehlikeye atacak kadar cahil, kör.
Inan haMile olduguna bile dikkat etmedim
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kimsenin yavrusuna laf soylemem kimse de benim yavrumun gelecegiyle ilgili sacma sapan yorumlar yapmasın.

Kimse size cocuktur yapar demiyor hanimefendi gidin sikayet edin diyoruz hatta..

Yaaa sizi tebrik etmek kutlamak hatta taçlandırmak istiyorum şu devirde anne olup da başkalarını düşünebilen empati kurabilen o kadar az kadın var ki resmen bulunmaz nimetsiniz. Varsa yoksa paşaları prensesleri çocukları... tamam çocuk bu kırmamak incitmemek lazım ama başkalarını da düşünmek zorundasın. İnsanlara saygıyı imsanlara rahatsızlık vermemeyi küçükken öğretmeyip ne zaman öğretecekler ya da öğretebilecekler mi? Aynı çocuğum da çocuğum diyen kadınların söz konusu kendi çocukları olduğunda herkesin hakkını gasp etmeyi hak görüyolar. Çünkü söz konusu onların çocuğu! Başkasının çocuğunun bile önemi yok sadece onlar

Aslında size değil bana yazdı.
O yüzden gerizekalı olduğuna kani oldum.
Çünkü okuduğunu anlamadığı gibi sürekli beddua ediyor hamile haliyle.
Kendi evlatlarını tehlikeye atacak kadar cahil, kör.
Siz bana cahil kör diye hitaplarda bulunamazsiniz ne yaparsanız yapın sizin seviyenize düşmeyecegim bana yaptığınız bitti karnimdaki bebeğe mi yukleniyorsunuz şimdi de gerçekten diyecek söz bulamıyorum at kosturun isterseniz evinizde başta en makul bı yorum yaptım ama cileden çıkardınız yeter artık ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz beni yok cahil yok kör bı üniversitede öğretim görevlisiyim ben ve eğitim bölümünden hemde cahilliği sizden öğrenecek değilim sadece biraz empati kurun dedim gürültüye karşı tüm insanları yobaz cirkef ilan ettiniz tebrikler mükemmel annesiniz evet harika ! Bu konuya bir daha yazmayacağım ama rica ediyorum sizde kapatın artık yeter gerçekten yazık herşey bitti karnimdaki çocuk çıktı ölürse eğer haber veririm size mutlu olursunuz belki!!

Sizin bu anlayısınıza göre sokağa bırakılan çocuklara da devlet bakmamalı ne de olsa ana babası istememiş.
Devlet bir tüzel varlık ben ise bireysel.Nasıl aynı tutup bu örneği verdiniz bilemiyorum ama;
Size sizin gibi anlatayım.O zaman sizin anlayışınıza göre de sizin sokaktaki her çocuga bakmanız lazım.

Arkadaşlar bir de haksızsın yazan bir azınlık var ama ben haklımıyım demiyorum ki?Zaten haklı olduğumu biliyorum.Kırıcı olmadan çözümleme yolu arıyorum.Makarnaya tapan insanların dahi olduğu dünyada herkesin benimle aynı fikirde olmayışına da şaşırmıyorum.

Bakalım devlet ne diyor:

MADDE 183. - (1)
Gürültüye neden olma
İlgili kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak, başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine elverişli bir şekilde gürültüye neden olan kişi, iki aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Çocuk ise ebevenyne ceza kesilir.

Hamileymissiniz Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızi nasip etsin üzmeyin kendinizi

Son düzenleme:
oh ağzınıza kaleminize sağlık içimin yağları eridi

hanimefendi ben sizi neden aşagilayayimki herkes çalismak zorunda degil tabikide ben butun gun ewdesiniz o yuzden sese cok takilmişsiniz demek istedim . Ayrica ben zaten isten gelince ses faln cok odaklanamiyoruum yorgunluktan ben rahatsiz olmuyorum siz oluyosunuzdurda yapicak da birsry yok malesef napicaksiniz dovucekmisiniz cocuklari aileleriyle kavgami ediceksiniz. Birakin oynasinlar sizde odaklanmayin baska ugraslar bulun yaz surecinde kursa gidin annenize gidin kisin gelin bunun cozumu yok malesef

Yok artik ya millet iyice kafayi yedi adam 9-14 arasi uyucak diye ben cocugumu bagliyimmi. Gidip mustakil ewde otursun bu sekilde calisma saati olan insanlar bir zahmet. Benim evimde cocugum normal saatlerde sabah 8 aksam 8 istedigi odada abartiya kacmadan istedigi sekilde oynayabilir. Herkesin cocugu oynayabilir kendi ewinde. Birde bu ben cocuk sewmiyorum zaten yapmiyorum cekmek zorundamiyim diyenlere de kusura bakma kardeş malesef cekmek zorundasin. Bi akilli senmisin acaba yok sessizlik istio yok kitap okucakmis cocukta cekemezmis . Biz cekioz sende cek öylede böylede cekion zaten yap bari öyle cek. Daha cok ureyin arkadaslar en az 3 cocuk

Bu insanlar ciksin bi zahmet dagbaşinda yaşasin hayir hayvanla insan kiyaslamiyorum zaten hayvaninda sesinden rahatsiz olmamda disarda araba sesi kedi kopek sesi dolu ses var nie cocuk sesine takiliyorlar bu kadar anlamadim. Hayir hastalik olur vs tamamda butun gun ewde bos bos oturupta ay cok ses diyenler cikin gezin mesela siz kursa gidin cocuklari kursa gotursun diyorsunuz ya sinemaya gidin hobi bulun falan. Cocuklara sarmayin yani boşluktan

İşte insan düşmanı bi tip daha, işte tam da bu yüzden sizin gibileri kimsenin adam yerine koymaması ve saygı duymaması çok doğru bence çünkü sizin zihniyetinizdekiler kimseyi sevmeyip saymayıp içinde bulunduğu toplumdan her şeyi bekleyen insanlar.Siz çocuklar kadar masum canlılar için bile bu kadar sevgisiz cümleler kurabilin ama karşınızdaki herkesten saygı bekleyin işte bu yüzden devamlı toplumla çatışacaksınız hiçbi zaman da mutlu olamayacaksınız çünkü sevgisizsiniz sizin zehriniz de size yeter zaten

bizim millet çocuğunu gürültü yapmasını hak bildirerek büyütüyor. tatil yerlerinde de görüyorsun bunu yurt dışına çıktığında da uçağa bindiğinde de. genlerinde bi gürültü düğmesi bozuk olmadığına göre demek ki Türk analar çocuklarını gürültüleri hoşgörülür mottosuyla büyütüp terbiye ediyorlar. elalemin çocuğu 3 yaşında da 9 yaşında da çevresini rahatsız etmeden oynamasını biliyor. bizde gürültü yapmasın deyince vay çocuk özgüvensiz mi büyüsün diye sıçrıyor aileler özellikle de anneler. sanki avrupalıların çocukları sessiz büyüdü diye ezik oluyormuş gibi. ayrım yapmayayım diyorum ama Istanbul'da birkaç farklı semtte oturdum; gayri müslim vatandaşlarımızın yoğun olduğu semtlerde çocuk gürültüsü diye bişey yok. üst katımdaki ailenin iki küçük çocuğu olduğunu 6 ay sonra asansörde karşılaşınca anladım. daha önce oturduğum apartmanda üst kat komşumun bir kreş yaşında çocuğu bir de bebeği vardı ne ağlarlardı ne de oyuncaklarını yere çarparlardı. onlar da çocuk bizimkiler de... ama yetiştirme farklı demek ki

Senin çocuğuna sevgi beslemek zorunda değilim. Bu beni sevgisiz yapmaz. Sen hayvanların canını çocuğun canından daha değersiz görünce sorun yok
Çocuğunun sesinden rahatsız olana Kabadayı gibi cevap verince sorun yok
Sevgisiz olan biz oluyoruz? Yok öyle yağma.
Toplu halde yaşamanın kuralları vardır eğer sen veya çocuğun buna uyamayacaksaniz toplumdan uzaklaşın kimseyi rahatsız etmeyin.
Ve evet fikrimin arkasındayım senin çocuğun ve herhangi bir hayvan arasında zerre fark yok.
İnsan sevmeyen bilmem ne diye edebiyat parcalamissin ama hayvanlar için cehennem olan bir ülkede aklına kıyas olarak o Masumlar gelen birinin ne dediği çok da önemli olmasa gerek.
Sana tavsiye hani demişsin ya boyleleri benim karşıma çıkmıyor sen yine o kadar emin konuşma birgün ben çıkarım karşına sonra yıllarca mahkemelerde sürünürsün.
Bakamayacaginiz çocukları yapmayın

Çekmek zorunda değil kimse senin çocuğunu bu ne özgüven ya hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…