• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmez çocuk sesi

Siz kimsiniz acaba 🤗 sizin gibi insanlara terbiyemi bozacak değilim ben sizi Allah'a havale ediyorum Rabbim sizi ıslah etsin o empati bilmeyen kimsenin halinden anlamayan kalbinizi doğru yola cevirsin Allah sizin gibi insanlardan da beni uzak etsin 🤗
Bak git...

Seviyen o kadar düşük ki senin seviyene inmiycem..
Kalbin o kadar çirkin ki senin gibi cirkinlesmiycem.
Su ramazan ayinda seni havale ediyorum...
O kadar cok sey yazardim ki ama yazmiycam...
Bir daha sakın ola ki benimle ilgili tek yazın olmasın..
Haddini fazlasıyla aştın..
Senin gibi terbiyrsizlesmiycem....
Bırakın şu kendini bir halt sanan cahili.

O belasını kendisi olarak bulmuş zaten.

Herkesin söylemek istediğini ben yazdım ona :)

@Mune abla lutfen bu uyenin bana yazdigini da iyi inceler misin..
33 aylık ogluma ve bana agir hakaret ve suclama var.. hakkimi yasal aramak zorunda kalicam.. beni bu sekilde tahrik edemez...
Ben size ne hakaret ettim iyi okuyun isterseniz!!!!!!!! Sizin bana hakaret dolu iceriginizi ben rapor ettim !!

Ben size ne hakaret ettim iyi okuyun isterseniz!!!!!!!! Sizin bana hakaret dolu iceriginizi ben rapor ettim !!
Yazma diyorum yazma.... once sen baslattin... git diyorum once yazdigini oku... git yazma.... sen kim oluyorsun da benim 33 Aylik masum ogluma nasol davrandigimi ne ogrettigimi bilmeden ilerdr suclu olur diyebiliyorsun sen ne hakla bana bunu yazdin...
Sınırını fazla aştin...
Gittttt...

Istedigin yere rapor et beni..
Nasil cileden cikarttigini da rapor ettin mi??
Sakin olun.
Bunlar hayvana acıyıp da insan evladına acımayan mahluklardan.

Sinirinizi bozmaya değmez.

Bedduaları da iftiraları da kendisini bulur merak etmeyin.

Dediğiniz gibi boş alanlar küçüldü ,her yer ev oldu.Bizim çocukluğumuzdakü o oyun oynanabilecek yerler iyice azaldı.Bu durumda yeni yaşam şartlarına alışmak zorundayız.Keşke her yer bina yığınına çevirilmeseydi ve çocuklara geniş boş alanlar kalsaydı ama kalmadı.Bunu çocuklarımız için bizler de seçtik aslında ama neyse.sonuçta artık bu düzene uymamız gerekiyor.
Peki sorarım size çocuğun isteksiz olması,ailenin gönderecek parası olmaması,annesinin işi olması...beni ne kadar ilgilendirir?Banane gerçekten.
Yazmıcaktım ama tutamadım kendimi. Sizi çok bencil gördüm. Elinizde olsa yani bir imkan verseler bütün ülkeyi kısırlaştırabilecek gibisiniz.
Sizinki suna benziyor. Ben araba gürültüsünü hiç sevmiyorum ama evim de tam cadde üstünde hatta ana yolda hiç bir arabanın evimin önünden geçmesini istemiyorum başka yolu kullansın. Dememe benziyor isteğiniz bana göre.

Yazmıcaktım ama tutamadım kendimi. Sizi çok bencil gördüm. Elinizde olsa yani bir imkan verseler bütün ülkeyi kısırlaştırabilecek gibisiniz.
Sizinki suna benziyor. Ben araba gürültüsünü hiç sevmiyorum ama evim de tam cadde üstünde hatta ana yolda hiç bir arabanın evimin önünden geçmesini istemiyorum başka yolu kullansın. Dememe benziyor isteğiniz bana göre.
Peki annelerin bencilliğini de gördünüz mü yazının içerisinde? Çünkü kendi bahçelerinde oynarsa çocuklar kızıp konu sahibinin olduğu tarafın bahçesine gönderiyorlarmış ses geliyor diye. Bunu birkaç kez yazdım gözden kaçıyor herhalde.

Arkadaşım bütün ülkeyi neden kısırlaştırayım?ha illa bencilsin diyorsan ona da peki.yine de bencil olmamalısın çocukları çekmek zorundasın mı diyorsunuz?herkes illa fedakar olmak zorunda mı bir de o açıdan bakalım.
Annelerine ses gitmesin ben anlayışlı olup umursamamayım.gerçekten bana çook garip geliyor anneleri burda ses yapma deyip arka evin önüne göndermesi ve bana sus anlayışlı ol diyenlerin olabilmesi...
Sizin verdiğiniz örnekte eğer ben araba sevmeyip tam cadde üzerinden ev alsam dediğiniz gibi tamam ama ben çocuk sesi sevmeyip park önünden ev almadım ki?

Tamam da napalım yani konu kedi köpek olsa köpek bu napalim havlayacak tabii diyip konuyu kapatıyolar.Hatta köpeğin havlama hakkı olduğuna dair mahkeme kararı var.E o zaman bu da çocuk yani 30 yaşında yetişkin gibi oturup sohbet etmeyecek tabii ki koşacak da bağıracak da bunu neden anlamak istemiyosunuz.Hayvan kadar insan evladının değeri yok bu ülkede ben buna sinirleniyorum.Çocuğunuz var mı ya da konu sahibinin var mı bilemiyorum da yarın bigün en mükemmel ebeveyn de olsanız çocuğunuzun etrafı rahatsız etmesine gerek bu şekilde gerek başka şekilde engel olabileceğinizi sanmayın bunları siz de yaşayacaksınız bundan emin olabilirsiniz.
Hayvan kadar insan hayatının değeri yok şu ülkede dediğin ülkede hayvan öldürmenin caydırıcı cezası yok.
Hergün ülkenin dört bir tarafından hayvana işkence haberleri geliyor ve cezası para cezası.
Şu hayvanları saçma sapan kıyaslara konu etmekten vazgeçin artık. Ayrıca senin çocuğunun bir hayvandan değerli olduğunu sana düşündüren ne? İnsanın hayvandan değerli olduğu düşüncesi ne bencilce ya. Altı bomboş söylenmek için söylenmiş cümleler işte...
Ayrıca çocuğun çocuk diye istediğini yapamaz bundan rahatsız olana da yazılarında ima ettiğin gibi "gününü gösteremezsin" bir hukukçu olarak seni temin ederim. Dağ başı değil burası. Siz çiftleşip ürüyorsunuz diye tüm insanlık olarak sizin çocuklarınıza ancak makul seviyede tahammül edebiliriz. Fazlasını kimse çekmez

Tüm mesajları okudum. Soruna çözüm bulamadım konu sahibi ama şunu söylemek istiyorum ki BAKAMAYACAĞINIZ ÇOCUĞU YAPMAYIN ! Biri demiş ki kursa gönderemez herkes maddi boyutu var. Gönderemeyeceksen yapma ! Konu sahibi ülkemizde çok kişinin kazanmak için bir ay çalıştığı parayı senin keyfin ya da aklı selim karar verememen yüzünden kaybetmek zorunda mı ? Parka götürün çocuklarınızı, tv ya da dedikoduya ayıracağınız zamandan fedakarlık edip dönüşümlü olarak bakın. İşine gelmeyen de çocuk sahibi olmasın.

Benim öğrenciyken evimin kapısı sokağa açılıyordu. Ev sahibinin torunları kapımı kale yapmıştı kale. Güzellikle söyledim anlamadılar, anneleriyle konuştum inadına göndercem cocuğumu dedi vs derken mecbur taşındım.

Tüm mesajları okudum. Soruna çözüm bulamadım konu sahibi ama şunu söylemek istiyorum ki BAKAMAYACAĞINIZ ÇOCUĞU YAPMAYIN ! Biri demiş ki kursa gönderemez herkes maddi boyutu var. Gönderemeyeceksen yapma ! Konu sahibi ülkemizde çok kişinin kazanmak için bir ay çalıştığı parayı senin keyfin ya da aklı selim karar verememen yüzünden kaybetmek zorunda mı ? Parka götürün çocuklarınızı, tv ya da dedikoduya ayıracağınız zamandan fedakarlık edip dönüşümlü olarak bakın. İşine gelmeyen de çocuk sahibi olmasın.
Hay ağzını öpeyim. Aynen öyle ya tavşan gibi fırt fırt doğuruyorlar sonra biz uğraşıyoruz veletleri ile

Sakin olun.
Bunlar hayvana acıyıp da insan evladına acımayan mahluklardan.

Sinirinizi bozmaya değmez.

Bedduaları da iftiraları da kendisini bulur merak etmeyin.
Nasil sakin olayım allah aşkına?? Butun yazdiklarimin okunmasini istiyorum.
Ben nerde demisim cocuk evi baslarina yiksin diye.
Bu konu farkli o konu farkli diYe de defalarca kez yazdim.
Bana yazdıgı seye bakar mısın?
Beni suclu yetistirme potansiyelli biri ilan ediyor.
Bunca yıldır uyeyim kimseyi uzmek kırmak asla istemem.
Bugune kadar hep dikkat ettim.
Tek sucum cocuk bu elbet biraz ses olacak ama tabi ki aşırı olursa mudahale ederim demem mi?? Bu yuzden mi ilerde suclu yetistiriyorum?
Bir de bana yazınin sonunda beddua ediyor bir de ustune ben karsilik verince daha da çirkinlesiyor...
Allahım boyle insanlardan beni de yavrumu da uzak tut.
Bazı insanlarin kalbi gercektenn cok ama cok kotu
Rabbim esirgesin daglara taslara boyle insanlardan...
Benim melegime ilerinin suclusu dersen bende gerekeni yaparım....

Ayrica konu sahibini de en basinda dedim gidin sikayet edin annesine babasina soyleyin..
Polise gidin...
Kimse sizin malınıza mulkunuze zarar veremez...
Benim tek cumlemi alıp cocuk bu olur tabi biraz ses olacak kosacak oynacak demem mi sorun??
Yazıklar olsun....

Nasil sakin olayım allah aşkına?? Butun yazdiklarimin okunmasini istiyorum.
Ben nerde demisim cocuk evi baslarina yiksin diye.
Bu konu farkli o konu farkli diYe de defalarca kez yazdim.
Bana yazdıgı seye bakar mısın?
Beni suclu yetistirme potansiyelli biri ilan ediyor.
Bunca yıldır uyeyim kimseyi uzmek kırmak asla istemem.
Bugune kadar hep dikkat ettim.
Tek sucum cocuk bu elbet biraz ses olacak ama tabi ki aşırı olursa mudahale ederim demem mi?? Bu yuzden mi ilerde suclu yetistiriyorum?
Bir de bana yazınin sonunda beddua ediyor bir de ustune ben karsilik verince daha da çirkinlesiyor...
Allahım boyle insanlardan beni de yavrumu da uzak tut.
Bazı insanlarin kalbi gercektenn cok ama cok kotu
Rabbim esirgesin daglara taslara boyle insanlardan...
Benim melegime ilerinin suclusu dersen bende gerekeni yaparım....
Aslında size değil bana yazdı.
O yüzden gerizekalı olduğuna kani oldum.
Çünkü okuduğunu anlamadığı gibi sürekli beddua ediyor hamile haliyle.
Kendi evlatlarını tehlikeye atacak kadar cahil, kör.

Arabamın halini yüklüyorum,motorun cam kırıldı onu yaptırdık.Kaportacı yapmak için 500 tl istiyor.o da serviste orjinali yaptırmak istersen değişeceğiz 1750 dediler pahalı olduğu için varolan geri yerine takılacak.Sağdaki kısma top hızlıca vurunca arabanın yan kısmı ayrıldı.
Çocuklar istediğini yapar,bencil olma diyen anneler bencillik etmeyip kendi aralarında toplar yollarlarsa sevinirim.Haa yok kim yaptıysa o ödesin diyorsanız,demek ki çocukların orada oynaması yanlış.
2271692

Back