Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten neden araştırayım ya hukuk fakültesinde gördük biz bu konuları. 3. Sınıf borçlar özel dersinde Kira ve kat mülkiyeti sözleşmelerinde.
Bu konuda bir şeyler elde edenleri de hergün o kadar çok görüyorum ki tahmin bile edemezsin isimin parçası o yüzden çocuğuna sahip çık milleti rahatsız etmesin.
Polisler ne zamandan beri hakim yerine karar veriyor? Kusursuz sorumluluk halleri vardır ev başkanının sorumlulugu diye bir ayrım var. Çocuğun bakımından sorumlu olan kimse çocuğun verdiği zarardan dolayi meydana gelen zararları karşılamak zorundadır.Hanfendi işsiz kaldınız da burda ücretsiz danışmanlık hizmeti mi veriyosunuz.Nerde ne okursanız okuyun biz de uzayda yaşamıyoruz köpeğin havlama hakkı var diye mahkeme kararı çıkan ülkede kimse çocuk niye ses yapıyo diyemez he mala zarar vermesi ayrı bi olay tabi.Yıllar önce 6-7 yaşındaki çocuklar babamın yeni boyattığı arabasını boydan boya resmen karalama yapar gibi çizdi polis geldi bi bardak soğuk su için dedi hatta benim de arabamı çizdiler güvenlik kamerasıyla da kanıtladım ama bişey çıkmadı dedi.Siz burda gelmiş maval okuyosunuz ya fazla idealistsiniz ya da hayal dünyasında yaşıyosunuz.
Ne yapacagim ne demek sikayet edeceksiniz , yasanir mi oyle yahuEn manyak konu bende .Mutfak ve yatak odama bakan apartmanın birinci kat balkonuna kümes kurdular.Keklik olabilir 3yada daha fazla olabilir kuş var içindeGece demiyor gündüz demiyor currruuuuukkkk curruuukkk diye yankılı bir ses çıkarıyorlar delirmek üzereyim .Ne yapacağım ben yaaa
Milana millet manyak artık hiçbirşeye güvenim yok .Arabam dışarda birine höt desen gidip çiziyor.Hiç öyle pısırıkta bir insan değilim .Amabıktım yeminle bıktım .Balkona kümes olmayacağını şikayetle mi öğrenecek .Ne yapacagim ne demek sikayet edeceksiniz , yasanir mi oyle yahu
Yok artık o ne demek yahu...inanamıyorum rahatlığa bak.En manyak konu bende .Mutfak ve yatak odama bakan apartmanın birinci kat balkonuna kümes kurdular.Keklik olabilir 3yada daha fazla olabilir kuş var içindeGece demiyor gündüz demiyor currruuuuukkkk curruuukkk diye yankılı bir ses çıkarıyorlar delirmek üzereyim .Ne yapacağım ben yaaa
Arkadaşım boşver,değil kararı atmak hakimi karşısına çıkarıp konuştursan kabul etmeyecek.çünkü o bir anne.Polisler ne zamandan beri hakim yerine karar veriyor? Kusursuz sorumluluk halleri vardır ev başkanının sorumlulugu diye bir ayrım var. Çocuğun bakımından sorumlu olan kimse çocuğun verdiği zarardan dolayi meydana gelen zararları karşılamak zorundadır.
Cahil özgüveni mi bu ya ? Sana şimdi tam buraya yüzlerce mahkeme kararı atabilirim sen neye dayanarak bir şey çıkmaz diyorsun?
Bak bir iki değil yüzlerce mahkeme kararı atarım diyorum.
Eğer atarsam yanlış bildiğini kabul edecek misin?
Ulke cahil dolu , belki de gercekten sikayetle ogrenecek , yasanmaz ki boyle valla okuyunca bile tuylerim diken diken olduMilana millet manyak artık hiçbirşeye güvenim yok .Arabam dışarda birine höt desen gidip çiziyor.Hiç öyle pısırıkta bir insan değilim .Amabıktım yeminle bıktım .Balkona kümes olmayacağını şikayetle mi öğrenecek .