Hahah yok ben en üst kattayım zaten sesler evden değil dışarıdan:)Yoksa öbür konunun komşusu siz misiniz
Benimde aklıma ilk bu geldiYoksa öbür konunun komşusu siz misiniz
Hahah yok ben en üst kattayım zaten sesler evden değil dışarıdan:)
Benim de aklımdan geçioduYoksa öbür konunun komşusu siz misiniz
Tam olarak yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız.Tüm gün gerçekten,çok yakın park var ,gitmiyorlar.kendi anası babası evinin önüne istemiyor ben doğurmadığım çocuğu sabahtan akşama kadar çekiyorum.Bizde bir süre aynı sorunu yaşadık. Bizim evde oturmayan çocuklar gelir bizim evin önünde top oynardi. Sabahtan güneş batana kadar bir bağrıs çağrıs. Evin yerinden dolayı acayip yanki yapiyordu. Üstüne topu hep bizim eve vururlardi. Az ilerde kocaman kaleli park olduğu halde. Anneler babalar çocuklarını o parka götürmek yerine bütün gün sokakta oynatıyor "göz önünde", ama kendileri nerde belli değil. Ben çocuklarda suç görmüyorum. Siz kibar dille anne babaya anlatmışsınız. Onlarda çocuklara anlatacak insanların rahatsız olduğunu. Ama nerde. Size bir tavsiye vermeyeceğim. Şahsen aynı durumda tekrar olsam artık polisi çağırırım. Sonuc olarak insanlar çocuklarını bütün gün sokağa salıyor diye bütün gün gürültü çekmek zorunda degil kimse. Hadi 2-3 saat neyise. Ama bizimkiler bütün gün disarda olurdu bos günlerde. Diger zamanlarda okul biter bitmez
Yazlık yerde , yaz geldi diye üzülüyorum.Yaz geliyor bende dertliyimkarşımda suriyeli bor aile var 3 çocuğu var akrabalarının da var arka mahalleden gelen suriyeli kankalarıda var yazdan nefret eder oldum okul varken sorun olmuyor neyseki geçen sene evi satıp gitmek istedim bakim bu sene napıcam
Tam olarak yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız.Tüm gün gerçekten,çok yakın park var ,gitmiyorlar.kendi anası babası evinin önüne istemiyor ben doğurmadığım çocuğu sabahtan akşama kadar çekiyorum.
Cocukların gürültüsü ile ilgili işlem pek yapmak istemeyebilir ama top oynuyorlarsa açıkça yazılmış,park ve saha olmayan yerde çocukların futbol oynaması yasaktır diye.polisi direk çağırmak ayıp olur mu diye çekiniyorum konuşamadığım anneler de oldu.Acaba apartmana yazı assam ya da inip toplarını alsam ailen gelip istesin desem , gelince de konuşsam mıBen ramazan basladi baslayali aksam dokuz ve 12 arasi cekiyorum
Bir aile var sanirim kres isletiyorlar boyle bir kalabalik olamaz
Ustelik polisi cagirdim ama 12den once mudahale etmiyorlarmis. Bizim rahatsiz olmamiz hic onemli degilmis bu cvbi aldim bir grup cocuk arabalari tasliyor kedileri kesiyor diye fln cagirasim var
Gece 12 de bir arabaya atsalar kimse plakayi bile alamaz
Cocukların gürültüsü ile ilgili işlem pek yapmak istemeyebilir ama top oynuyorlarsa açıkça yazılmış,park ve saha olmayan yerde çocukların futbol oynaması yasaktır diye.polisi direk çağırmak ayıp olur mu diye çekiniyorum konuşamadığım anneler de oldu.Acaba apartmana yazı assam ya da inip toplarını alsam ailen gelip istesin desem , gelince de konuşsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?