Bitmek bilmez çocuk sesi

Ortak yaşam alanlarında belirli kurallar vardir ve bu kurallara uymak gereklidir.Annesi rahat edecek diye, baska bir apartmanin onune gidip,insanlarin binbir güçlükle calisip edindigi mala zarar vermek normal kabul edilemez.Bunun çocuk düşmanlığı ile ne alakasi var Allah askina? Benimde cocugum var ama ne bir komşumun cocugunun gelip benim malima zarar vermesini,ne de kendi cocugumun bir baskasinin malina zarar vermesini kabul edemem.Konu nerelere gelmis.
 

Hanfendi işsiz kaldınız da burda ücretsiz danışmanlık hizmeti mi veriyosunuz.Nerde ne okursanız okuyun biz de uzayda yaşamıyoruz köpeğin havlama hakkı var diye mahkeme kararı çıkan ülkede kimse çocuk niye ses yapıyo diyemez he mala zarar vermesi ayrı bi olay tabi.Yıllar önce 6-7 yaşındaki çocuklar babamın yeni boyattığı arabasını boydan boya resmen karalama yapar gibi çizdi polis geldi bi bardak soğuk su için dedi hatta benim de arabamı çizdiler güvenlik kamerasıyla da kanıtladım ama bişey çıkmadı dedi.Siz burda gelmiş maval okuyosunuz ya fazla idealistsiniz ya da hayal dünyasında yaşıyosunuz.
 
Polisler ne zamandan beri hakim yerine karar veriyor? Kusursuz sorumluluk halleri vardır ev başkanının sorumlulugu diye bir ayrım var. Çocuğun bakımından sorumlu olan kimse çocuğun verdiği zarardan dolayi meydana gelen zararları karşılamak zorundadır.
Cahil özgüveni mi bu ya ? Sana şimdi tam buraya yüzlerce mahkeme kararı atabilirim sen neye dayanarak bir şey çıkmaz diyorsun?
Bak bir iki değil yüzlerce mahkeme kararı atarım diyorum.
Eğer atarsam yanlış bildiğini kabul edecek misin?
 
En manyak konu bende .Mutfak ve yatak odama bakan apartmanın birinci kat balkonuna kümes kurdular.Keklik olabilir 3yada daha fazla olabilir kuş var içindeGece demiyor gündüz demiyor currruuuuukkkk curruuukkk diye yankılı bir ses çıkarıyorlar delirmek üzereyim .Ne yapacağım ben yaaa
 
Ne yapacagim ne demek sikayet edeceksiniz , yasanir mi oyle yahu
 
Ne yapacagim ne demek sikayet edeceksiniz , yasanir mi oyle yahu
Milana millet manyak artık hiçbirşeye güvenim yok .Arabam dışarda birine höt desen gidip çiziyor.Hiç öyle pısırıkta bir insan değilim .Amabıktım yeminle bıktım .Balkona kümes olmayacağını şikayetle mi öğrenecek .
 
Yok artık o ne demek yahu...inanamıyorum rahatlığa bak.
 
Arkadaşım boşver,değil kararı atmak hakimi karşısına çıkarıp konuştursan kabul etmeyecek.çünkü o bir anne.
 
Ulke cahil dolu , belki de gercekten sikayetle ogrenecek , yasanmaz ki boyle valla okuyunca bile tuylerim diken diken oldu
 
Benim de evim parkın karşısında bu 3.yazımız seni en iyi ben anlarım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…