- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi yenigelinben
-
Yıkadım ama taraklarımı ve tokalarımı ılık suda sabunla yıkamıştım şimdi domestoslu sıcak kaynar suda beklettim ama çarşaf fln 50 kere yıkandı koltuklarımı yıkatmayı düşünyrm yrn firmaya
Gecmis olsun en son lisede gelmisti kimyasal denemeyin gaz yagi deterjan falan sac deriniz tahris olur eczaneye danisin aldiginiz sampuana alternatif vardir bir defa yikayip birakmayin en az 4-5 defa yikayin sik disli tarakla beyaz bir tulbente tarayin eczanelerde okul cocuklari icin tabletler vardi ustumuzde tasirdik varsa onlardanda alin uzerinizde bulundurunKızlar inanın dediğiniz herşeyi yaptım yani çamaşır deterjanı ve traş köpüğüyle yıkamak hariç herşeyim ütülüdür benim çamaşırları çok yüksek derecede yıkamıyorum çarşafları 60 da yıkıyorum kıyafetleri 40 ta ama ütü yapılıyor mutlaka ölüyodur diye tahmin ettim ama nerede hata yaptım anlamıyorum tamamen temizlenmişti çünkü
Ayy tehlikeli olmasın oGaz yağı deneyin.
Kokusu ağır ama çok etkili.
3 günde bir yıkamanız gerek. Birde saçınızı evde açık bir renge boyayın. Boya çok daha işe yarıyor. Duzlestirici kullanın aynı zamandaMerhaba arladaşlar komşumdan bana bit geçti ilk o tesip etti paranit şampuan aldım 4 gün boyunca devamlı yıkadım saçımı boyattım ama dün ne göreyim tekrar şampuan yaptığımda 2 3 tane kahverengi bişi çıktı tarakta o kdr dikkat etmeme rağmen neden çıktı hala bilen var mı?psikolojim bozuldu valla gerçekten hiçbişi yemiyorum sinirden
Canım en kesin çözüm alkol oranı yüksek bi kolonyası bul ve baştan aşağı kafanı ıslat yazmayla sar bir iki saat sonra bit şampuanı + tarak kesin çözüm şampuan vs tek başına kesinlikle yeterli değil aynı zamanda düzleştirici de sirkeleri öldürür ayrıca biri seni ayıklarsa daha kısa sürede geçer bende çok çektim bu merettenKızlar inanın dediğiniz herşeyi yaptım yani çamaşır deterjanı ve traş köpüğüyle yıkamak hariç herşeyim ütülüdür benim çamaşırları çok yüksek derecede yıkamıyorum çarşafları 60 da yıkıyorum kıyafetleri 40 ta ama ütü yapılıyor mutlaka ölüyodur diye tahmin ettim ama nerede hata yaptım anlamıyorum tamamen temizlenmişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?