Bitlendim çok mutsuzum ne olur yardım

Gecmis olsun vallah cok kötü evde ne varsa ne yoksa hani bitin tutunacagi her yeri yikayin. Hani cocugunuz varmi bilmiyorum ama cocuklarin plüş mü deniyor ayiciklari felan olur ya onlari hepsini atin onlara da geliyorlar

Kızlar inanın dediğiniz herşeyi yaptım yani çamaşır deterjanı ve traş köpüğüyle yıkamak hariç herşeyim ütülüdür benim çamaşırları çok yüksek derecede yıkamıyorum çarşafları 60 da yıkıyorum kıyafetleri 40 ta ama ütü yapılıyor mutlaka ölüyodur diye tahmin ettim ama nerede hata yaptım anlamıyorum tamamen temizlenmişti çünkü

bit bu bir tane sirke kalmissa ha bire urer sinek ilaci sikin biraz bekleyip iyice tarayin ana ilaca dikkat edin sizi etkilemesin

Canım bi sirke kalsa bile ürer o. Sen birinden yardım almalısın annen olabilif mesela. Annen sürekli saçını kontrol etmeli.

Bitlenmeyen var mıdır bu hayatta ?

Kolonya iyi geliyo. Saçını tamamen kolonyayla ıslat. Örtü gibi bişeylede bağla yarım saat 1 saat bekle

Saçını öne eğ tekrar kolonya döküp sık tarakla tara

Hem bitler düşer hem sirkeler ölür

Kuzenimde bitlenmişti. Denemediğimiz bit şampuanı kalmadı. PAranit yeni çıkmıştı o zaman 30 TL gibi bir fiyatı vardı. Ama hiç fayda etmedi. Antibit diye bir şampuan var. Fiyatı 5.5 TLydi o zaman. En iyi şampuan oydu o zaman. Haftada 3 kere o şampuanla yıkadık ve saçlarını hergün temizledik.

Gecmis olsun en son lisede gelmisti kimyasal denemeyin gaz yagi deterjan falan sac deriniz tahris olur eczaneye danisin aldiginiz sampuana alternatif vardir bir defa yikayip birakmayin en az 4-5 defa yikayin sik disli tarakla beyaz bir tulbente tarayin eczanelerde okul cocuklari icin tabletler vardi ustumuzde tasirdik varsa onlardanda alin uzerinizde bulundurun
Carsaf yastik gibi kafa ile temasli seyleri sirkeli suda bekletip 90 derecese yikayin yine olursa artik evinizi ilaclatin sikmayin caninizi

Saçlarınız gürse malesef biraz zor oluyor ama endişelenmeyin, sabırla tekrar şampuanlayın, bitiyor en nihayetinde.

Ay çocukken annem bizi sinek ilacı arabasının arkasından koştururdu bitlerimiz ölsün diye
valla ne kadar yararlı bilmiyorum ama kafamıza bir tomar sinek ilacı boca ederdi.

Gaz yağı. En iyi çözüm benzin istasyonundan alacaksın saçını boyar gibi sürüceksin heryerine bekleticeksin ölü bitlerin döküldüğünü göreceksin demekki bitin sirkesi kalmış saçında. İyice temizlendiklerinden emin olunca şampuanla yıkarsın köpürmezse şaşırma yıpratır ama geçer enazından

Abuk sabuk tavsiyelere uymayın, bitler gidecek diye saç derinizden olmayın.
Paranitin kullanım kılavuzuna uyarsanız sorununuz çözülür, sirkelerde de etkilidir. Kaç sene önce eczane tavsiyesiyle almıştım.
Yalnız siz kendinizi temizlediğiniz kadar komşunuz da temizliyor mu? Nereden bulaşıyorsa o kaynağı yok etmelisiniz. Bugün temizlenseniz yarın komşuya gidip tekrar bit kapabilirsiniz.

bir zamanlar banada çocuklardan geçmişti,hangi ilaç kullandıysam yaramadı,tesadüf saç boyam geldi boyadım o anda hepsi yok oldu çok şükür

Nekadar temizlesen temizle sirkeler kalıyor
Onlar büyüyüp bit oluyor tekrar
Eczaneden bit ilacı ve tarağı olmalı anca onunla temizlenir
Evde hayvan varmı köpek felan ?
Alınca ilacı hayrına komşuyada dökün lütfen
Yastık çarşaflar 90 derece de yıkanmalı
Offf kaşındım

Ay. Hic basina gelmedi. Ama eskilerden biseyi hatirlatti.
Kucukken komsu kizina " kafamda bit var benim"dedim. Kiz benle mesafe koydu daha benle oynamadi.
Snra komsu anneme sorar" sapsigin kafasinda bitmi var yenge? " diye.
Annem saskin saskin gelip bana sorar senin sacinda bitmi varmis, goster bakalm diye.
Bende neyi gosterem. Kafamdaki kepekleri bit saniyomusum. Bak iste burda beyaz beyaz dedim

3 günde bir yıkamanız gerek. Birde saçınızı evde açık bir renge boyayın. Boya çok daha işe yarıyor. Duzlestirici kullanın aynı zamanda

Canım en kesin çözüm alkol oranı yüksek bi kolonyası bul ve baştan aşağı kafanı ıslat yazmayla sar bir iki saat sonra bit şampuanı + tarak kesin çözüm şampuan vs tek başına kesinlikle yeterli değil aynı zamanda düzleştirici de sirkeleri öldürür ayrıca biri seni ayıklarsa daha kısa sürede geçer bende çok çektim bu meretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…