Bitlendim çok mutsuzum ne olur yardım

Ben mesela orta sonda bitlenmiştim. Nöbetçiydim okulda o gün. İlkokul ikinci sınıfları tartmam istenmişti. Çocuktan istenen saçmalığa bak, derse sokmayıp hizmet ettir. Neyse. O sınıfta da bit vardı, dolaşıyordu okulda duyuyorduk. Bana da geçmiş tabi.

Kafam nasıl kaşınıyor ama "anne bitlendim galiba" diyorum. Kadın inanmıyor. Yok ne biti diyor. İnandıramadım. Saçlarım da üç kişilik, belime kadar o zaman. E koca da kızım. Eğdim kafamı banyoda, taradım. Ayy nasıl dökülüyor bitler allahım böcekten korkan ben kafamda bir sürüsü. Kafamı kesesim gelmişti ama onlarla uyudum, onlarla yedim, içtim, besledim bir güzel resmen. :(

Gittik kısacık kestirdik saçlarımı, yoksa kurtulamazdım. Kendi kendine nasıl oluşuyor bilmiyorum ama genelde hep birinden geçiyor. İlk oluşumu merak ediyorum ben de :D

Hani beyaz yumurtaları oluyor ya saça yapışık onları kesin.yani onun olduğu saçın telini kesin tek tek .çünkü onlar tarakla pek çıkmaz ve tekrar yumurtalarindan çıkarlar tekrar cogalirlar.ya saçınızı kısa keseceksiniz yada dedigim gibi saç telinizi yumurtanın olduğu yerden keseceksiniz tek tek.

Gaz yağını al sacina sur, bir tulbent ile yarim saat kdr kapali kalsin. Sonra yika ve tara bisi kalmaz. Carsaf koltuk moltuk yikmaya ne Gerek var komik olmayin. Bu sac biti, esya ya da vücut biti degil. Baska yerde olmaz.

Ben mesela orta sonda bitlenmiştim. Nöbetçiydim okulda o gün. İlkokul ikinci sınıfları tartmam istenmişti. Çocuktan istenen saçmalığa bak, derse sokmayıp hizmet ettir. Neyse. O sınıfta da bit vardı, dolaşıyordu okulda duyuyorduk. Bana da geçmiş tabi.

Kafam nasıl kaşınıyor ama "anne bitlendim galiba" diyorum. Kadın inanmıyor. Yok ne biti diyor. İnandıramadım. Saçlarım da üç kişilik, belime kadar o zaman. E koca da kızım. Eğdim kafamı banyoda, taradım. Ayy nasıl dökülüyor bitler allahım böcekten korkan ben kafamda bir sürüsü. Kafamı kesesim gelmişti ama onlarla uyudum, onlarla yedim, içtim, besledim bir güzel resmen. :KK43:

Gittik kısacık kestirdik saçlarımı, yoksa kurtulamazdım. Kendi kendine nasıl oluşuyor bilmiyorum ama genelde hep birinden geçiyor. İlk oluşumu merak ediyorum ben de :KK70:
Aynen ılk kıme nasıl nıye gecmıiş:)yanı bırıne yakın olunca gecıypr onu anladıkta:)

Ayy kiyamam
Ben de orta okulda bitlenmiştim
Evdeki herkese de bulastirmistim. Sonra herkesin biti gecti , benimki gecmiyor:)
O salak ilaclar, igne disli taraklar,beyaz carsaflar...
Rezalett
Sonra bi gün annem sacimi ütüledi (90lar stayla) ve inan bana yumurta falan kalmadi sacimda.
İki gun sonra bi daha bit sampuaniyla yikayip tarayip utuledik, daha da eser kalmadi.
Bence bunu yapmalisin
Bir arkadasim da sacibi boyamis bitlenince, boya bütün yumurtaları öldürmüş.
Umarim yardimci olur, cok geçmiş olsun

Bitler beslenmek ve üremek için türüne göre çeşitli hayvanlardan veya insanlardan yararlanmak zorunda. Eğer herhangi bir kişiyi bir şekilde bit bulaşırsa bu kişinin diğer kişilere bit bulaştırması olağan. Genellikle çocuklar ilkokula veya kreşe başladıklarında başka bir çocuğun diğer çocuğa bit bulaştırması ile bütün bir aile bu konuda sıkıntı yaşayabilir. Özellikle öğretmenler de bu konuda risk altında.

Back
X