- Konu Sahibi yenigelinben
-
hangi şehirAlla Alla ya bizim valilikte okullara uyarı yollamış bit salgını var diye, bunların mevsimi herhal, evde ki diğer kişilere de geçmesinde, daha fazla üremesinler...
denizlihangi şehir
En guzelı bıt sampuanı ıle yıkayıp,gaz yagında beklettıkten sonra tekrar yıkayıp kuruyunca duzlestırıcı kullanmakBit şampuanı ile yıkayıp 10 gün sonra tekrar etmek gerek. Yalnız zamane bitleri öyle şampuanlarla kolay kolay ölmüyor. Blotic deinilen ektoparaziter bir solüsyon var, biz bunları hayvanlarda kene, pire,bit türü dış parazitleri yok etmek için kullanırız. Eğer şampuan ile kurtulamazsanız bana ulaşın size Blotic'i nasıl kullanacağınızı tarif edeyim.
Not: Bu son ihtimaldir
Canım geçmiş olsun. Naptın çözdün mü sorunu??Merhaba arladaşlar komşumdan bana bit geçti ilk o tesip etti paranit şampuan aldım 4 gün boyunca devamlı yıkadım saçımı boyattım ama dün ne göreyim tekrar şampuan yaptığımda 2 3 tane kahverengi bişi çıktı tarakta o kdr dikkat etmeme rağmen neden çıktı hala bilen var mı?psikolojim bozuldu valla gerçekten hiçbişi yemiyorum sinirden
En guzelı bıt sampuanı ıle yıkayıp,gaz yagında beklettıkten sonra tekrar yıkayıp kuruyunca duzlestırıcı kullanmakve ardından ozel tarakla tarayıp cıkanları öldürmek
Kucukken bıtlenmıstım ,gaz yagı yada sampuanla gecmemıstı.yanı bıt sorunu gecmeyenler ıcın yazdım.tum careler.senın ıcın degıl tabı:)Bu yorumu bana yapmadığınızı umuyorum...
Hangimiz bitlenmedik kiKucukken bıtlenmıstım ,gaz yagı yada sampuanla gecmemıstı.yanı bıt sorunu gecmeyenler ıcın yazdım.tum careler.senın ıcın degıl tabı:)
Niye oluyor?Hangimiz bitlenmedik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?