Bitlendim çok mutsuzum ne olur yardım

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
Merhaba arladaşlar komşumdan bana bit geçti ilk o tesip etti paranit şampuan aldım 4 gün boyunca devamlı yıkadım saçımı boyattım ama dün ne göreyim tekrar şampuan yaptığımda 2 3 tane kahverengi bişi çıktı tarakta o kdr dikkat etmeme rağmen neden çıktı hala bilen var mı?psikolojim bozuldu valla gerçekten hiçbişi yemiyorum sinirden

Yıkadım ama taraklarımı ve tokalarımı ılık suda sabunla yıkamıştım şimdi domestoslu sıcak kaynar suda beklettim ama çarşaf fln 50 kere yıkandı koltuklarımı yıkatmayı düşünyrm yrn firmaya

Paranit sampuani 1 kez yikayip taradiktan 1 hafta sonra tekrar tarayin. Sirkeli su dene. Tras kopugu saci mahvetsede denedim. Sacini kestir kisa sactan daha cabuk kurtulursun.

Cok zor bir durum ben de bir zamanlar cok kotu bir okulda ogretmenlik yaparken basima gelmisti.bu tur ugraslardan sonra kurtuldum iste.kabus gibi birsey gecer ama ugrasinca ya

yıllar önce bana makina deterjanı çare olmuştu toz olanlarından banyo yaparken kullan

Aynen canim bize gelen hastalara ben genelde saclarini camasir tozuyla yikamalrini onerirdjm birde bit taragi ile iyice taramak gerek 21 gun boyhnca bunu yap ama daha kisa suredede tukeniyo yani ama korkma eger cok olmadiysa bit goreli esyalra bulasmamistir o zaten 21 gunde turuyolar endise etme caraaflaruni yikadiysan yeterli sacinada tozla yika. Bikerede boya yap dip boyasi sari yapamazsan kullu kumral kullu tonlar dene ki dogal dursun ama uc kere ust uste yapman gerek anca oyle olduruyor. Oksidan da yakiyor onlari

Paranitle 3-4 gün üst üste saç yıkanmaz, hiçbir faydası yok bunun.
O taraga gelen kahverengi şeyler sirke. Onlar sampuanla ölmüyor. Devamlı tutam tutam tarayıp ayıklayacaksın.

Saçiniza zeytinyagi sürüp strec filmle sıkıca sarıp birkaç saat bekleyin. Sonra sık bir tarakla iyice tarayıp sirkeli suyla yıkayın. Ve gün içinde de sık sık tarayin.

Ayyy cok kotu olmus en son ilkokuldayken gelmisti bana anti-bit isminde bit ilaci almiatik eczaneden bir dahada gormedim cok sukur

En iyi ben bilirim biti sirkeyi sanırım.öğretmenim spreyler var bunun için sikiyosun 15 dk sonra yikiyosun geciyo.sirkeleri temizlemen gerekiyo fakat sirke kahverengi olmaz aslında.saca yapışık genellikle kulak arkası ve ense bölgesinde olur.en iyi sprey ilaçlar şampuan daha az etkili

Geçen denk geldi ibrahim saraçoğlu nun videosu.
Yüzde yüz doğal elma sirkesiyle saçınızı ıslatın 30 dk bekletin. Doğal sabunla yıkayın.
Yarım litre kaynamış suya bir çorba kaşığı ısırgan otu koyup 5 dk kaynatın. Saçınıza dökün ılıyınca. Sadece suyla durulayın.
Bu işlemi 3 günde bir yapın.
Bir defa yapıp bırakmayın ama.
Videosunada bakabilirsiniz

Bit şampuanlarının çözüm olduğunu düşünmüyorum. Gazyağıyla temizlenmiştik küçükken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…