Birlikte zayıflayalım =)

Evet çok değiştiriyor bebek insanı:)
Nasıl gidiyor diyet neler yapiyorsun
Wala cok ekstra birsey Yok tatliti tamamen kestim. Asirli icecekleri kestim soda haric. Abur cubur lu kestim. Ekmegi kestim bunlar simdilik Bir de daha duzenli yiyorum eskisine oranla eskiden cocuk izin verdigince pek gayrwt etmiyordum. Birden kan sekerim dusuyordu tatliya girisiyordum sadece bu normal yiyorum.

Tatlıyı tamamen kesmeniz süper birsey benimde hassas noktam hayır diyemiyorum cevreye ben yemesem bile

Zayiflamak icin sart Bnce sizde kesmelisiniz. Benim sorun I’m suanda bu halde beni kimse gormedin kilolu cok takiyorum.
Evet takmadan olmuyor ama çokta takmamak lazım başkalarını nasıl gördüğünden ziyade bedenimijze iyi davranmak olsun amacımız

Başkaları için yaşamayı bırakalı çok oldu.
Yas kaçtı sizin

32 oldum yaaa oyle Ama dedigin gibi olmuyor iste . Beni goren herkez sok geciriyor sanki uzayliymisim givi davraniyorlar … ayyyy ne kadar kilo almissin ayyy verememissin gercekden mi sanki Bn aynaya bakinca gormuyorum birine dedim gecen dogum yapinca kör olmadim dedim anlamadim dedi sasirmadim dedim ahaha ayyy ya boyle iste

Evet kizlar bugun tarti gunu Sabah tartildim 70 kiloyum olucak bu is . Evet onemli olan haftada 2-3 kilo Kaybetmek degil dengeyi istikrari bozmadan devam edebilmek . Ama insan biraz verdigini gorunce motive oluyor .

Bende ekler misin

Valla bugün durum çiğ köfte yedim Sabah da poğaça yedim durumlar kötü gidiyir sende ne var ne yok baro sporu birakmasam
Bende bir iki gundur biraz kalorili yemekler yedim Ama hala birakmadim. Nasilsa kacti demiyorum . Dengelemeye calisiyorum. Hala tatli yemedim benim icin mucize normalde tatlisiz ikinci gunum olmazdi ( Ama yilbasinda kendimi simarticam ve tatli yicem bir gecelik. Sonrasinda am devam sende cok yedim deme dengelemeye calis arada kacamak olur ztn robot degiliz . Onemli olan bir anda cik kilo vermek dedik azar azar kalici saglikli vermek

Bende arada yiyordum ama karar verdim tatlı yok bende yılbaşında biraz yerim baska yok .
Bırakmak yok birde haftada bir ödül diye sartlandirirsam kacamaklarim azalır diye dusunuyorum

merhaba kızlar.
psikolojik olarak zor bir dönemden geçtim, moralim çok bozuktu ilk kez girebiliyorum.
haliyle diyetimi bıraktım kendimi yemeye içmeye verdim. bıraktığım için ayrıca üzüldüm ve verdiğimi de aldım
yarın sıfırdan başlıyorum. devam eden, etmek isteyen her zaman katılabilir.
her gün yazıcam öğünleri

Buse Cok merak ettim seni . Iyi misin cok ozel degilse neden gelemedin . Insallah hersey yolundadir . Ben diyete devam ediyorum arada biraz fazla kaciyor Ama asla birakmiyorum . Geldigine Cok sevindim. Tekrar kac kilo ile devam ediyorsun ? Yine bizimlesin harikasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…