- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Evet çok değiştiriyor bebek insanı:)Keyfini cikariyorum bol bol uyurken ozluyorum nasil yapcam bilmiyorum. Ben ogrencikigimden beri surekli calisiyorum evde duramam hic diyordum. Suanda cok farkli bir insan oldum .
Nasıl gidiyor diyet neler yapiyorsun8den beri ayaktayım bugün ve dısardayım bozmamaya calisiyorum
Evet çok değiştiriyor bebek insanı:)
Wala cok ekstra birsey Yok tatliti tamamen kestim. Asirli icecekleri kestim soda haric. Abur cubur lu kestim. Ekmegi kestim bunlar simdilik Bir de daha duzenli yiyorum eskisine oranla eskiden cocuk izin verdigince pek gayrwt etmiyordum. Birden kan sekerim dusuyordu tatliya girisiyordumNasıl gidiyor diyet neler yapiyorsun
Tatlıyı tamamen kesmeniz süper birsey benimde hassas noktam hayır diyemiyorum cevreye ben yemesem bileWala cok ekstra birsey Yok tatliti tamamen kestim. Asirli icecekleri kestim soda haric. Abur cubur lu kestim. Ekmegi kestim bunlar simdilik Bir de daha duzenli yiyorum eskisine oranla eskiden cocuk izin verdigince pek gayrwt etmiyordum. Birden kan sekerim dusuyordu tatliya girisiyordumsadece bu normal yiyorum.
Zayiflamak icin sart Bnce sizde kesmelisiniz. Benim sorun I’m suanda bu halde beni kimse gormedin kiloluTatlıyı tamamen kesmeniz süper birsey benimde hassas noktam hayır diyemiyorum cevreye ben yemesem bile
Evet takmadan olmuyor ama çokta takmamak lazım başkalarını nasıl gördüğünden ziyade bedenimijze iyi davranmak olsun amacımızZayiflamak icin sart Bnce sizde kesmelisiniz. Benim sorun I’m suanda bu halde beni kimse gormedin kilolucok takiyorum.
32 oldumEvet takmadan olmuyor ama çokta takmamak lazım başkalarını nasıl gördüğünden ziyade bedenimijze iyi davranmak olsun amacımız
Başkaları için yaşamayı bırakalı çok oldu.
Yas kaçtı sizin
Bende ekler misinMerhaba ablalarım, arkadaşlarım.
Boyum 165, kilom an itibariyle 74 çıktı...
Düzensizlik, gece yemek yemesi vesaire bana çok kilo aldırdı.
kararlıyım, haftada iki kilo verme hedefim var. buraya ne yedim ne içtim hepsini yazacağım, şekeri gece yemesini hamur işini çıkaracağım, bol su sebze yemeği salata düzenli uyku hedefim
Baslangıç: 25.11.22 = 74 kg
02. 12. 22 = 72
Hedef: 09. 12. 22 = 69 kg Sonuç:
Hedef: 16. 12. 22 = 67 kg Sonuç:
23. 12. 22 = 65 kg Sonuç:
30. 12. 22 = 63 kg Sonuç:
M mavi_ylmz başlangıç 73.5
02.12.22 = 71.4
09.12.22 =
@Willemijn- başlangıç 63.5
02.12.22 =
hadi bismillah.
Süpersin gerçekten insan azmedince oluyorEvet kizlar bugun tarti gunu Sabah tartildim 70 kiloyumolucak bu is . Evet onemli olan haftada 2-3 kilo Kaybetmek degil dengeyi istikrari bozmadan devam edebilmek . Ama insan biraz verdigini gorunce motive oluyor .
Tesekkur ederimSüpersin gerçekten insan azmedince oluyor
Valla bugün durum çiğ köfte yedim Sabah da poğaça yedim durumlar kötü gidiyir sende ne var ne yok baro sporu birakmasamKizlar diyeti biraktiniz mi ne durumdasiniz?
Bende bir iki gundur biraz kalorili yemekler yedim Ama hala birakmadim. Nasilsa kacti demiyorum . Dengelemeye calisiyorum. Hala tatli yemedim benim icin mucize normalde tatlisiz ikinci gunum olmazdiValla bugün durum çiğ köfte yedim Sabah da poğaça yedim durumlar kötü gidiyir sende ne var ne yok baro sporu birakmasam
Bende arada yiyordum ama karar verdim tatlı yok bende yılbaşında biraz yerim baska yok .Bende bir iki gundur biraz kalorili yemekler yedim Ama hala birakmadim. Nasilsa kacti demiyorum . Dengelemeye calisiyorum. Hala tatli yemedim benim icin mucize normalde tatlisiz ikinci gunum olmazdi( Ama yilbasinda kendimi simarticam ve tatli yicem bir gecelik. Sonrasinda am devam sende cok yedim deme dengelemeye calis arada kacamak olur ztn robot degiliz . Onemli olan bir anda cik kilo vermek dedik azar azar kalici saglikli vermek
Kesinlikle haklisinBende arada yiyordum ama karar verdim tatlı yok bende yılbaşında biraz yerim baska yok .
Bırakmak yok birde haftada bir ödül diye sartlandirirsam kacamaklarim azalır diye dusunuyorum
6 Aralık baslangic:82Kesinlikle haklisinhadi bakalim baslangic kilom kacti ? Simdi kacsin
Hadi bakalim vericez insallah6 Aralık baslangic:82
14 Aralık 82.2
Arada 81.2 ye düştüm ama kilo aldım yine
Buse Cok merak ettim seni . Iyi misin cok ozel degilse neden gelemedin . Insallah hersey yolundadir . Ben diyete devam ediyorum arada biraz fazla kaciyor Ama asla birakmiyorum . Geldigine Cok sevindim. Tekrar kac kilo ile devam ediyorsun ? Yine bizimlesin harikasinmerhaba kızlar.
psikolojik olarak zor bir dönemden geçtim, moralim çok bozuktu ilk kez girebiliyorum.
haliyle diyetimi bıraktım kendimi yemeye içmeye verdim. bıraktığım için ayrıca üzüldüm ve verdiğimi de aldım
yarın sıfırdan başlıyorum. devam eden, etmek isteyen her zaman katılabilir.
her gün yazıcam öğünleri