Birlikte zayıflayalım =)

En sevdigim bayilirim Organizasyon olsun Ben olayim 😃😃bende sisko katilmayi sevmiyorum cok haklisin wallahi 😂😂Ama olsun diyet demek zayiflamak demek. Bize pazar gunu arkdaslarla pazar kahvaltisina gidicez acik bufe 🤪🤪🤪 wala kimse kusura bakmasin pazar diyet filan yapamam 😃😃 ( okuzcuk gibide yemem meraklanmayin 😂😂)
valla yediğimden içtiğimden pişman olup ben de zehir etmicem günü kendime
tamam şu an bedenimle aram iyi değil ama yine de süslenip püslenip gidip tadını çıkarıcam ertesi günü hop detoks yapar spor yapar atlatırım :süslü:
sen de pazartesi günü ve kahvaltı sonrası dikkat edersin süper olur :KK73:

17:00 Akşam yemeğim
kızlar biliyorsunuz işteyim dışarıdan söylemek istemedim diyet dolayısıyla.
karşıdaki bimden bir paket mantar aldım, soteledim iki cay kasigi tereyağ ile :KK23: yanına 2 kutu activia yoğurt
bir saate pişer dedim on dakikada pişti kız.
20230121_170958.jpg

Merhaba güzel bayanlar
Sabah limonlu büyuk bardak su
11.00 gibi filtre kahve
12.30 da dışarı çıkmam gerekti dışarıda turk kahvesi ictim ve su
Tek öğün yaptım 15.30 gibi 1 yumurta 1 kase tavuk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim kadar ekmek 1 mandalina ve 1 tane de çikolata🙊🙊
17.30 da 1 saat leslie ve 15 dk bacak egzersizi
19.15 de yeşil yaş
Suyu 2.5 lt tamamlamaya çakışacağım

valla yediğimden içtiğimden pişman olup ben de zehir etmicem günü kendime
tamam şu an bedenimle aram iyi değil ama yine de süslenip püslenip gidip tadını çıkarıcam ertesi günü hop detoks yapar spor yapar atlatırım :süslü:
sen de pazartesi günü ve kahvaltı sonrası dikkat edersin süper olur :KK73:
Evet bravo 👏 eglenceler davetler dibine kadar diyetler de dibine kadar 😃😃

17:00 Akşam yemeğim
kızlar biliyorsunuz işteyim dışarıdan söylemek istemedim diyet dolayısıyla.
karşıdaki bimden bir paket mantar aldım, soteledim iki cay kasigi tereyağ ile :KK23: yanına 2 kutu activia yoğurt
bir saate pişer dedim on dakikada pişti kız.
Eki Görüntüle 3195176
Afiyetler olsun

Merhaba güzel bayanlar
Sabah limonlu büyuk bardak su
11.00 gibi filtre kahve
12.30 da dışarı çıkmam gerekti dışarıda turk kahvesi ictim ve su
Tek öğün yaptım 15.30 gibi 1 yumurta 1 kase tavuk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim kadar ekmek 1 mandalina ve 1 tane de çikolata🙊🙊
17.30 da 1 saat leslie ve 15 dk bacak egzersizi
19.15 de yeşil yaş
Suyu 2.5 lt tamamlamaya çakışacağım
Me kadar sıkı bir diyet olmus 😃kendinize bu kadar yuklenmeyin 🥰

Me kadar sıkı bir diyet olmus 😃kendinize bu kadar yuklenmeyin 🥰
Sanırım. Zaten 17.30 gibi çok acıkt8m kan şekerim mi düştü ya da ben bir şeyler yemenin yolunu mu arıyorum bilmiyorum🤣🤣 küçük bir kase pilav yedim sanırım 4 kaşık kadar

İnşalllah kendimi daha iyi hissediyorumbu hafta güzel geçsin hepimiz için

Bende aynı senin gibiydim bugün spor yapınca daha çok acıktım ve pilavı gömdüm yani🤣🤣
Zaten verimsiz bir spor geçti. Spor bende de açlık yapıyor. Yoğurt kürü yaptiniz mi hiç uyumadan önce pulbiberli limonlu yoğurt yiyorlar ya, ondan yapıcam simdi

Günaydın kızlar dünü sorunsuz atlatabildim maşallah :deli:
Kahvaltim; kavanozda 4 yk yoğurt, 4 yk yulaf, kırmızı elma rendesi, 1 çk tarçın, 1 çk türk kahvesi. Üzerine bir kare bitter gezdirdim.
20230122_110333.jpg

hem tatlı hem mayhoş çok lezzetli kızlar öneririm

Kizlar Bnde bugun diyet filan sifir hatta eksilerde 😃 bugun guzel yedim . Umarim bana yeni siskoluk olarak donmez. Bu hafta arti olmasinda ayni kalmaya cok okeyim hatta mutlu olurum🤣 Cok guzel bir gundu. Herseyden yedim. Ama yine tatli yemedim kizlar 😃😃😃 Cok guzel tatlilar vardi tuttum kendimi. Hamur isi olarak da iki adet sigara boregi yedim. Ama sucuk menemen. Filan goturdum yani. Hic banamisin demedim 🙈🙈🙈🙈 artik pisman olmanin anlami Yok 😃

Kizlar Bnde bugun diyet filan sifir hatta eksilerde 😃 bugun guzel yedim . Umarim bana yeni siskoluk olarak donmez. Bu hafta arti olmasinda ayni kalmaya cok okeyim hatta mutlu olurum🤣 Cok guzel bir gundu. Herseyden yedim. Ama yine tatli yemedim kizlar 😃😃😃 Cok guzel tatlilar vardi tuttum kendimi. Hamur isi olarak da iki adet sigara boregi yedim. Ama sucuk menemen. Filan goturdum yani. Hic banamisin demedim 🙈🙈🙈🙈 artik pisman olmanin anlami Yok 😃
hahahaha oh yarasın afiyet olsun cok da bi sey yememissin korkma bisi olmaz bundan

Merhaba
Yadiklerime dikkat ediyorum tabiki ama kayınvalidem geldi spor yapamıyorum bu nedenle de canim sıkkın tam kendime bir duzen oluşturmuştum hergün aksatmadan yapıyordum dünden bu yana yapamıyorum 2 ay da bende gibi görünüyor. Allah yardımcım olsun ne diyeyim

Merhaba
Yadiklerime dikkat ediyorum tabiki ama kayınvalidem geldi spor yapamıyorum bu nedenle de canim sıkkın tam kendime bir duzen oluşturmuştum hergün aksatmadan yapıyordum dünden bu yana yapamıyorum 2 ay da bende gibi görünüyor. Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Tam da zamanini bulmus okullar kapandi tam rahat edicekdin. Napalim artik buyuklere saygi sonsuz😃Ama yanlis anlamazsan neden o kadar kaliyor . Benim ki doguma dahi gelmedi 😃

X