- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Umarım artiya cikmamisimdir kilo verdiğimi zannetmiyorum bu ay adetimde geciktiYarın tartı günümüz unutmadiniz degil mi? Herkese bol eksiler olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım artiya cikmamisimdir kilo verdiğimi zannetmiyorum bu ay adetimde geciktiYarın tartı günümüz unutmadiniz degil mi? Herkese bol eksiler olur inşallah
Adet öncesi dönem sonuncuyum şimdiden soylimKizlar yarin Sabah herkezin tarti resimlerini gorelim lutfen birinci yi secicez
Hemen karalar baglama regl donemin gecsin toparlarsin Bnde hafta sonuna regl olucam takvime goreAdet öncesi dönem sonuncuyum şimdiden soylim
Hic tahmin ettigij givi cikmadi bak guzel kilo vermissin79.95 çıktım kızlar yinede güzel sonuç
Evet sasirdim gercektenHic tahmin ettigij givi cikmadi bak guzel kilo vermissin
Süpersin canım HIZLA KILO VERMISSIN GERCEKTEN TEBRIK EDERIM DARISI BASIMAKizlar tarti sonucum hazirmisiniz ay cok heycanladim bu rakami gorunce
Cok Tesekkur ederim. Aslinda artik sıkılasmam gerekli. Ama cocukla yapamiyorum egzersizSüpersin canım HIZLA KILO VERMISSIN GERCEKTEN TEBRIK EDERIM DARISI BASIMA
Bence ne güzel yazmissiniz bize de ufuk oldu. Dediklerinize aynen katiliyorum. Ev isinden baska seylerden önce bu hafta cocuklari okula birakinca yurudum hatta yururken ormanda cöpte topladim. Hergün dün haric 10.000 adim ustu yaptim. Bi sekilde eve gelince dersime de verimli calistim. Islerimi de erken halledebildim.Bende senin gibi düsunerek yıllarimı geçirdim ve şimdi 38 yaşındayım 2 çoçuk ev iş hepsi bende de var. Ben kendim için hiçbirşey yapmıyordum. Okuldan gel yeme yap temizlik yap çocuklarla eşinle ilgilen vs. ve belli bir süre sonra kendime olan güvenim de kalmadı kendimi beğenmez oldum diyebilirim. Halbuki abarti bir kilom yok biliyorum ama insan kendini tamamiyle boşlayınca kendisi için birşeyler yapmayinca yani sadece çocuklarımin annesi olayım ev yemek iş tamam yeter gözüyle bakınca mutluluk da azaliyor belli bir sure sonra. Açıkçasi ben bu son dönemde bazı olaylar yaşadım zor bir döneden geçiyorum ve aslında bütün sorunun kendime değer vermemekten gectiğini hep arka plana kedimi koymaktan kaynaklandiğına karar verdim ve kendim için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Zayıflamak spor yapmakta bunlardan biri. Yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum. Aslında evde yaptığım sporu bile kendim için ayırdığım zaman olarak düşünüyorum ve mutlu oluyorum.
Ayy biraz uzun oldu kusura bamayın lütfen.
Baslangic kacti peki?Cok Tesekkur ederim. Aslinda artik sıkılasmam gerekli. Ama cocukla yapamiyorum egzersiz
Ben ilk baslangic kilom 73.5 di. Toplamda 8.2 vermisim bu beni cok mutlu ediyor acikcasi hedefim dogum oncesi kiloma geri donmek. O yuzden bir kac ay daha buradayim burdaki kizlar insani acayip motive ediyor Iyi ki bu grupdayim diyorum. Insan tek basina zayiflamak istemiyor . Sen de diyet yapiyor misin ?Bence ne güzel yazmissiniz bize de ufuk oldu. Dediklerinize aynen katiliyorum. Ev isinden baska seylerden önce bu hafta cocuklari okula birakinca yurudum hatta yururken ormanda cöpte topladim. Hergün dün haric 10.000 adim ustu yaptim. Bi sekilde eve gelince dersime de verimli calistim. Islerimi de erken halledebildim.
Baslangic kacti peki?
Ben de okuyorum ama yazmiyorum. Sabah tartilayim dedim tarti calismadi aksam esime bir sorayim. Bu hafta dikkat ettim tabi sizin kadar degil. 10.000 ustu adim yaptim dun haric . Biraz daha iyi hissediyorum kendimi.
Kizlar ben kendimi tanistmistim. Sizle de kendinizi tanitir misiniz?
Yok walla Ben kendi diyetimi kendim olusturuyorum. Tatli abur cubur haric herseyi yiyorum. Ama cok az yiyorum. Hep dikkat ediyorum. Et tavuk balik mutlaka gun icin birini tuketmeye calisiyorum ki kasdan gitmesin. Mutlaka meyve yiyorum. Kendi okuyup arastirdiklarima gore kendi vucuduma gore diyet yapiyorum.Bir arkadasim yuruyus leslie bayagi kilo verdi.
Aralik oruc yapan var mi aramizda?
@kymkmhanim gitti gelmez qrtik morali bozuktu birazZincirKirma sence kizlar nerde kaldi aksam oldu
Ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bazı günlerde de tek öğün yapıyorum. Lesli ve kısa egzersiz her gün yapmaya çalışıyorumBir arkadasim yuruyus leslie bayagi kilo verdi.
Aralik oruc yapan var mi aramizda?
Wuhuuuu harikasin ayni kilodayizz gelsin 60 larKusura bakmayın baya geciktim bugun yoğun bir gündü yeni girebildim
Guncel kilo: 65.2