Birlikte zayıflayalım =)

Kizlar tarti sonucum hazirmisiniz 🤣 ay cok heycanladim bu rakami gorunce

Eklentiler

• 51C92DA0-C0F2-461D-A523-61924A618780.jpeg
    51C92DA0-C0F2-461D-A523-61924A618780.jpeg
    159,4 KB · Görüntüleme: 38
Bende senin gibi düsunerek yıllarimı geçirdim ve şimdi 38 yaşındayım 2 çoçuk ev iş hepsi bende de var. Ben kendim için hiçbirşey yapmıyordum. Okuldan gel yeme yap temizlik yap çocuklarla eşinle ilgilen vs. ve belli bir süre sonra kendime olan güvenim de kalmadı kendimi beğenmez oldum diyebilirim. Halbuki abarti bir kilom yok biliyorum ama insan kendini tamamiyle boşlayınca kendisi için birşeyler yapmayinca yani sadece çocuklarımin annesi olayım ev yemek iş tamam yeter gözüyle bakınca mutluluk da azaliyor belli bir sure sonra. Açıkçasi ben bu son dönemde bazı olaylar yaşadım zor bir döneden geçiyorum ve aslında bütün sorunun kendime değer vermemekten gectiğini hep arka plana kedimi koymaktan kaynaklandiğına karar verdim ve kendim için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Zayıflamak spor yapmakta bunlardan biri. Yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum. Aslında evde yaptığım sporu bile kendim için ayırdığım zaman olarak düşünüyorum ve mutlu oluyorum.
Ayy biraz uzun oldu kusura bamayın lütfen.
Bence ne güzel yazmissiniz bize de ufuk oldu. Dediklerinize aynen katiliyorum. Ev isinden baska seylerden önce bu hafta cocuklari okula birakinca yurudum hatta yururken ormanda cöpte topladim. Hergün dün haric 10.000 adim ustu yaptim. Bi sekilde eve gelince dersime de verimli calistim. Islerimi de erken halledebildim.
Cok Tesekkur ederim. Aslinda artik sıkılasmam gerekli. Ama cocukla yapamiyorum egzersiz 😆
Baslangic kacti peki?
Ben de okuyorum ama yazmiyorum. Sabah tartilayim dedim tarti calismadi aksam esime bir sorayim. Bu hafta dikkat ettim tabi sizin kadar degil. 10.000 ustu adim yaptim dun haric . Biraz daha iyi hissediyorum kendimi.

Kizlar ben kendimi tanistmistim. Sizle de kendinizi tanitir misiniz?

Bence ne güzel yazmissiniz bize de ufuk oldu. Dediklerinize aynen katiliyorum. Ev isinden baska seylerden önce bu hafta cocuklari okula birakinca yurudum hatta yururken ormanda cöpte topladim. Hergün dün haric 10.000 adim ustu yaptim. Bi sekilde eve gelince dersime de verimli calistim. Islerimi de erken halledebildim.

Baslangic kacti peki?
Ben de okuyorum ama yazmiyorum. Sabah tartilayim dedim tarti calismadi aksam esime bir sorayim. Bu hafta dikkat ettim tabi sizin kadar degil. 10.000 ustu adim yaptim dun haric . Biraz daha iyi hissediyorum kendimi.

Kizlar ben kendimi tanistmistim. Sizle de kendinizi tanitir misiniz?
Ben ilk baslangic kilom 73.5 di. Toplamda 8.2 vermisim bu beni cok mutlu ediyor acikcasi hedefim dogum oncesi kiloma geri donmek. O yuzden bir kac ay daha buradayim 🥰 burdaki kizlar insani acayip motive ediyor Iyi ki bu grupdayim diyorum. Insan tek basina zayiflamak istemiyor . Sen de diyet yapiyor misin ?

Bir arkadasim yuruyus leslie bayagi kilo verdi.

Aralik oruc yapan var mi aramizda?
Yok walla Ben kendi diyetimi kendim olusturuyorum. Tatli abur cubur haric herseyi yiyorum. Ama cok az yiyorum. Hep dikkat ediyorum. Et tavuk balik mutlaka gun icin birini tuketmeye calisiyorum ki kasdan gitmesin. Mutlaka meyve yiyorum. Kendi okuyup arastirdiklarima gore kendi vucuduma gore diyet yapiyorum.

Bu hafta -2.3 versim çok mutluyum açıkçası bu kadar beklemiyordum.
Bir arkadasim yuruyus leslie bayagi kilo verdi.

Aralik oruc yapan var mi aramizda?
Ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bazı günlerde de tek öğün yapıyorum. Lesli ve kısa egzersiz her gün yapmaya çalışıyorum

X