Tebrik ederimBugünü tek lokma kaçamaksiz bitirdiğim için cook mutluyumbazı sınavlar verdim ama geçtim hic demiyorlar ki diyette yazıktır günahtır gözüne sokmayalim getiri götürü de ben yapıyorum üstüne birde şu uykuya çare bulsam ne iyi olur 2 aydır böyleyim 4 5 saat uykuya alıştı bünyem gece 2 3 olmadan uyuyamıyorum yemek de yok karnimin gurultusuyla otur dur
Benim depremden sonra oldu ne kadar yorgun uykusuz olursam olayim uyuyamıyorum. İstanbulda yaşarken tedirgindim tasindigimizda düzelirim zannettim ama taşındık aynıyımTebrik ederim
Bende de uyku problemi var ama yıllardır böyle devam ediyor
Tedavi de gördüm ama yok olmuyor
Uyku ritim bozukluğuymus o yüzden sen yol yakınken dikkat et.
Geceleri uyumuyorum ama bişey de yemiyorum su iciyorum bol bol
Cok zor bir durum ama ya umarım düzelir seninde gündüz nasil geçiyor yorgun hissediyomusunTebrik ederim
Bende de uyku problemi var ama yıllardır böyle devam ediyor
Tedavi de gördüm ama yok olmuyor
Uyku ritim bozukluğuymus o yüzden sen yol yakınken dikkat et.
Geceleri uyumuyorum ama bişey de yemiyorum su iciyorum bol bol
Genelde uyku ilacı verdi psikiyatristler.Benim depremden sonra oldu ne kadar yorgun uykusuz olursam olayim uyuyamıyorum. İstanbulda yaşarken tedirgindim tasindigimizda düzelirim zannettim ama taşındık aynıyımnasıl bir tedavi gördün ilaç tedavisi mi
Kahvaltıdan sonra da biraz uyuşukluk oluyor ama sonra kendime geliyorumCok zor bir durum ama ya umarım düzelir seninde gündüz nasil geçiyor yorgun hissediyomusun
Bende gündüz uykusuda yok iste 7 8 de uyanıyorum tekrar uyumuyorum daha çabuk sinirleniyorum biseylere böyle olunca tabi. Depremin olduğu ilk hafta nerdeyse hic uyumamistim. Cok zor tekrar yaşatmasın RabbimKahvaltıdan sonra da biraz uyuşukluk oluyor ama sonra kendime geliyorum
Gün içerisinde isim yoksa uyuyorum
Gece net 7-8 saat uyuyorum gündüz 1-2 saat uyuyorum yorgunluk hissetmiyorum ama gün boşa gidiyor.
İşte sabah 3-4 de uyuyunca zaten geç kalıyorum ben.Bende gündüz uykusuda yok iste 7 8 de uyanıyorum tekrar uyumuyorum daha çabuk sinirleniyorum biseylere böyle olunca tabi. Depremin olduğu ilk hafta nerdeyse hic uyumamistim. Cok zor tekrar yaşatmasın Rabbim
Çocuklar erken uyandığı için uyanıyorum Bende mecbur. Görevli mi gitti hataya esin yakınlarınız mi vardı?İşte sabah 3-4 de uyuyunca zaten geç kalıyorum ben.
Geç kahvaltı yapiyoruz.
Hafta içi çok değil ama hafta sonu akşam üzeri uyuyorum.
Yorgun olmuyorum sinir de olmuyor.
Deprem haftası bizde uyumadik eşim hayata gitti zaten daha yeni yeni atlatıyoruz
Amin Allah bir daha göstermesin çok zor
Kuzeni hataydaydi ama gönüllü gitti.Çocuklar erken uyandığı için uyanıyorum Bende mecbur. Görevli mi gitti hataya esin yakınlarınız mi vardı?
Allah razı olsun iyidir inşallah kuzeniKuzeni hataydaydi ama gönüllü gitti.
Kuzeni iyi çok şükür ama çok arkadaşını,ailesini kaybetmiş yakınları varAllah razı olsun iyidir inşallah kuzeniabim gitti sağlık personeli olarak anlattıklarına yürek dayanmıyor Rabbim yaşayan acısı olan herkese sabır versin
Hem acıları var hem hayatta kalmaya çalışıyorlar, rutinimiz devam ettiği halde uykularimiz gitti onlar ne halde düşünemiyorumKuzeni iyi çok şükür ama çok arkadaşını,ailesini kaybetmiş yakınları var
Orada çalışıyordu oda gönüllü kaldı sonra döndü.
Şimdi yine o bölgede çalışıyor.
Eşim de kendini toparlayamadi neler yaşadığını anlatmadı ama hepimiz etkilendik.
İnsanlar hâlâ orada çok zorlukla yaşıyor elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor
kilo ile hedef arasi fazla fark yokmus insallah oluraktif olursan cikmazsin diyet disina guzel olur
Üstüne biraz eklemiş olabilirim
esin icin uzildum cemoos ordan gelenlere psikolojik yardim verildi.keske esinde destek alsaydiKuzeni iyi çok şükür ama çok arkadaşını,ailesini kaybetmiş yakınları var
Orada çalışıyordu oda gönüllü kaldı sonra döndü.
Şimdi yine o bölgede çalışıyor.
Eşim de kendini toparlayamadi neler yaşadığını anlatmadı ama hepimiz etkilendik.
İnsanlar hâlâ orada çok zorlukla yaşıyor elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor
Bende diyorum ne oluyorKizlarrrr site düzelmiş
Elim ayağım titredi yahu çok fena oldum
Hadi toplanin ne yedik neler yaptık anlatalım