Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugünü tek lokma kaçamaksiz bitirdiğim için cook mutluyum👯‍♂️ bazı sınavlar verdim ama geçtim 😎 hic demiyorlar ki diyette yazıktır günahtır gözüne sokmayalim 😒 getiri götürü de ben yapıyorum üstüne 😬 birde şu uykuya çare bulsam ne iyi olur 2 aydır böyleyim 4 5 saat uykuya alıştı bünyem gece 2 3 olmadan uyuyamıyorum 😔 yemek de yok karnimin gurultusuyla otur dur🤣🤣
Tebrik ederim 💪
Bende de uyku problemi var ama yıllardır böyle devam ediyor
Tedavi de gördüm ama yok olmuyor
Uyku ritim bozukluğuymus o yüzden sen yol yakınken dikkat et.
Geceleri uyumuyorum ama bişey de yemiyorum su iciyorum bol bol 😂

Tebrik ederim 💪
Benim depremden sonra oldu ne kadar yorgun uykusuz olursam olayim uyuyamıyorum. İstanbulda yaşarken tedirgindim tasindigimizda düzelirim zannettim ama taşındık aynıyım 😔 nasıl bir tedavi gördün ilaç tedavisi mi

Tebrik ederim 💪
Cok zor bir durum ama ya umarım düzelir seninde gündüz nasil geçiyor yorgun hissediyomusun

Benim depremden sonra oldu ne kadar yorgun uykusuz olursam olayim uyuyamıyorum. İstanbulda yaşarken tedirgindim tasindigimizda düzelirim zannettim ama taşındık aynıyım 😔 nasıl bir tedavi gördün ilaç tedavisi mi
Genelde uyku ilacı verdi psikiyatristler.
Antidepresan verdiler ama yok geçmiyor.
Depremden sonra tamamen bozuldu bu ara biraz daha iyi uykularım.

Cok zor bir durum ama ya umarım düzelir seninde gündüz nasil geçiyor yorgun hissediyomusun
Kahvaltıdan sonra da biraz uyuşukluk oluyor ama sonra kendime geliyorum
Gün içerisinde isim yoksa uyuyorum 🥺
Gece net 7-8 saat uyuyorum gündüz 1-2 saat uyuyorum yorgunluk hissetmiyorum ama gün boşa gidiyor.

Kahvaltıdan sonra da biraz uyuşukluk oluyor ama sonra kendime geliyorum
Gün içerisinde isim yoksa uyuyorum 🥺
Gece net 7-8 saat uyuyorum gündüz 1-2 saat uyuyorum yorgunluk hissetmiyorum ama gün boşa gidiyor.
Bende gündüz uykusuda yok iste 7 8 de uyanıyorum tekrar uyumuyorum daha çabuk sinirleniyorum biseylere böyle olunca tabi. Depremin olduğu ilk hafta nerdeyse hic uyumamistim. Cok zor tekrar yaşatmasın Rabbim🤲

Bende gündüz uykusuda yok iste 7 8 de uyanıyorum tekrar uyumuyorum daha çabuk sinirleniyorum biseylere böyle olunca tabi. Depremin olduğu ilk hafta nerdeyse hic uyumamistim. Cok zor tekrar yaşatmasın Rabbim🤲
İşte sabah 3-4 de uyuyunca zaten geç kalıyorum ben.
Geç kahvaltı yapiyoruz.
Hafta içi çok değil ama hafta sonu akşam üzeri uyuyorum.
Yorgun olmuyorum sinir de olmuyor.
Deprem haftası bizde uyumadik eşim hayata gitti zaten daha yeni yeni atlatıyoruz 😔
Amin Allah bir daha göstermesin çok zor 🤲

İşte sabah 3-4 de uyuyunca zaten geç kalıyorum ben.
Geç kahvaltı yapiyoruz.
Hafta içi çok değil ama hafta sonu akşam üzeri uyuyorum.
Yorgun olmuyorum sinir de olmuyor.
Deprem haftası bizde uyumadik eşim hayata gitti zaten daha yeni yeni atlatıyoruz 😔
Amin Allah bir daha göstermesin çok zor 🤲
Çocuklar erken uyandığı için uyanıyorum Bende mecbur. Görevli mi gitti hataya esin yakınlarınız mi vardı?

Allah razı olsun iyidir inşallah kuzeni🙏🙏 abim gitti sağlık personeli olarak anlattıklarına yürek dayanmıyor Rabbim yaşayan acısı olan herkese sabır versin🤲
Kuzeni iyi çok şükür ama çok arkadaşını,ailesini kaybetmiş yakınları var
Orada çalışıyordu oda gönüllü kaldı sonra döndü.
Şimdi yine o bölgede çalışıyor.
Eşim de kendini toparlayamadi neler yaşadığını anlatmadı ama hepimiz etkilendik.
İnsanlar hâlâ orada çok zorlukla yaşıyor elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor 😔

Eşim de kendini toparlayamadi neler yaşadığını anlatmadı ama hepimiz etkilendik.
İnsanlar hâlâ orada çok zorlukla yaşıyor elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor 😔
Hem acıları var hem hayatta kalmaya çalışıyorlar, rutinimiz devam ettiği halde uykularimiz gitti onlar ne halde düşünemiyorum😔 cok dua ediyorum güç kuvvet versin Allahim

esin icin uzildum cemoos ordan gelenlere psikolojik yardim verildi.keske esinde destek alsaydi :KK43:

Sabah kahvaltıdan önce bir bardak su ile güne başladım 💪
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 tane biber
2 tane zeytin
Siyah çay

16:30 ara öğün
1 fincan türk kahvesi
3 çilek 2 yenidünya 4 erik

4250 adım ama evdeki adımları saymıyorum 😂