Benimkinin kilosu iyiAncak ikna oluyorlar demekki
Benimki ben çok fitim falan diye geziyo kendi göbeğini gormuyo
Kızım bak kiskanmaya baslicam dur azıcık bekle1.68 78 kiloyum çok kiloyla derdim yok ama 68 olsam fena olmaz
Bugün ki sporlarım ve bitmis ben
Bisiklet efsaneydi çok eğlendim ve fena efor sarfettim
Alıyorum listeye1.68 78 kiloyum çok kiloyla derdim yok ama 68 olsam fena olmaz
Ahahaha yazık sana yaBenimkinin kilosu iyiyiyip yiyip kilo alamayanlardan. Düşün neyle sınaniyorum
Bende bisiklet baslicam chocum ama havalar yağmurlu yoksa çok zevkli olurAlıyorum listeye
Eşim 40 yaşında cemoss. Benim eşimde önünde en lezzetli yemekler tatlılar olsun yemez. Arası yok çünkü. Ayyy çok sinir bozucu yaaaAhahaha yazık sana ya
Siz daha gencsiniz 30 u geçin eşin de göbek yaparsa şaşırma
Akşam eşim benim 2 katım yedi birde ben senden az yedim sen nasıl diyettesin diyor
Duramam artık benKızım bak kiskanmaya baslicam dur azıcık bekle
Ana yarın bime tartı geliyordu dimiYarın tartıyı alınca bende dayanamam bence tartilirim
O zaman pazar mı yapalım tartı işini1 haftanizi doldurunnnn çıldırtmayin beniiiii
Olsun oda bişi bende merak ediyorum nasıl oldu olacak mi diye çok kaçamak yapmadım dikkat ettim ama işteEvet ama sanki daha fazla gitmesi gerekiyordueski diyetlerimde ilk hafta hep iki kilo falan veriyordum ben
Geldi benim mental sağlık1.68 78 kiloyum çok kiloyla derdim yok ama 68 olsam fena olmaz
Basla bebegim sende bize foto at bibiye nispet yapalımmBende bisiklet baslicam chocum ama havalar yağmurlu yoksa çok zevkli olur
Şu spor aletlerindeki bisiklete giderim olmazsa yarım saat faydası olur
Buna ancak sevinirimBasla bebegim sende bize foto at bibiye nispet yapalımm
Evimin bir bina yanı park ve spor aletleri var hava güzel olmadı ki gideyim bende oraya aradaBende bisiklet baslicam chocum ama havalar yağmurlu yoksa çok zevkli olur
Şu spor aletlerindeki bisiklete giderim olmazsa yarım saat faydası olur
Ayy o zaman benim eşimle arasında az yaş farkı varEşim 40 yaşında cemoss. Benim eşimde önünde en lezzetli yemekler tatlılar olsun yemez. Arası yok çünkü. Ayyy çok sinir bozucu yaaa
Ben bilmem bak benim 1 haftam 8 Mayıs ta doluyor. Aslında o gün başlayan birkaç kişi vardık da 1-2 gün sonradan mı başladınız naptınızAna yarın bime tartı geliyordu dimi
O zaman pazar mı yapalım tartı işini
Olsun oda bişi bende merak ediyorum nasıl oldu olacak mi diye çok kaçamak yapmadım dikkat ettim ama işte
Geldi benim mental sağlıkben gidiyommm Allah'ım Yarabbimmmm
Benim de 4 tarafım park,basket sahası var,spor aletleri var koşu için de uygun ama hem zaman denk gelmedi hem hava durumuEvimin bir bina yanı park ve spor aletleri var hava güzel olmadı ki gideyim bende oraya arada
Tamam 8 Mayıs olsun o zaman ilk tartı günüm benim deBen bilmem bak benim 1 haftam 8 Mayıs ta doluyor. Aslında o gün başlayan birkaç kişi vardık da 1-2 gün sonradan mı başladınız naptınız1 hafta dolacak sizin mutlu olmanız için diyorum
Hep öyle oluyor cemoşummm yaaa hayırlısı hele bi evde de olsak toparlayalım kendimizi gerisi zamanla da gelir inşallahBenim de 4 tarafım park,basket sahası var,spor aletleri var koşu için de uygun ama hem zaman denk gelmedi hem hava durumu
Çok güzel olacak irossTamam 8 Mayıs olsun o zaman ilk tartı günüm benim de
İnşallah inşallaj bende buraya 2 haneli kilo yazayım 3 çok ağrıma gidiyorÇok güzel olacak iross
Olacak bak görürsün sen daha hızlı kilo vereceksinİnşallah inşallaj bende buraya 2 haneli kilo yazayım 3 çok ağrıma gidiyor