- 2 Ağustos 2013
- 34.259
- 102.206
Aynen 8 i bile geçiyor bazenOoooo maşallah maşallah
Hepimiz birbirimize yapacağız bunu yoksa bu yolun sonu yok
Bende öyle maleseff 7buçuk 8i buluyor yemek tüketmemiz
Mecbur erken yycez artık bizBenim de akşam yemekleri sıkıntı 8 bazen 8 buçuk oluyor eşimin işinden dolayı erkene çekmek lazım
Tam ben yazacktım bunu resim at diyeBende diyet listesi var canım
Onu ayarlayip uyguluyorum işte buraya da paylaşayım kopya çekin kendinize göre
Sweetcim benim eşim hafta sonu 22.30 da geliyor o yüzden beklemeden yiyoruz bizdeAynen 8 i bile geçiyor bazen
Bende takılmayım mıSweetcim benim eşim hafta sonu 22.30 da geliyor o yüzden beklemeden yiyoruz bizde
Hafta içi hergun 19.30-20-00 de yemek yiyor oluyoruz ama saatlere çok takilmiyorum ben ya.
Ben kıvırcık soğan ve ton balığı karışımı yapıp yiyorum canım güzel oluyor. Bol limonKızlar varsa tarifiniz bana ton balıklı salata tarifi verir misiniz tadı onaylanmışnormalde tükettiğin Bi şey değil ama denemek istiyorum
Bende birebir uyamıyorum chocumTünaydın kızlarr bende şuan domates salatalık peynir şeklinde kahvaltımı ediyorumbirebir listeye uyma antim var yapamıyorum. Ama etrafında dolaşarak güzel şeyler yaparım bende. Listeler çok uygun bence
Bol yeşillik,soğan,limon ile yapıyorum ama çok yemiyorum ton balığı ben.Kızlar varsa tarifiniz bana ton balıklı salata tarifi verir misiniz tadı onaylanmışnormalde tükettiğin Bi şey değil ama denemek istiyorum
Evet bebeğim iyi düşünmüşsün. O sınırlarda kalmamız yeterliBende birebir uyamıyorum chocum
Saatlere zaten uymuyorum ama porsiyon azaltmada,menüde fikir veriyor.
Ucundan başlayayım kârdır diye düşündüm
62.8 benimŞu an kilolar kaç bir başlangıç kilosu yazalım istersenizsabah soyunuk ve aç şekilde tartilmak lazım. Yarın yazicam ben
Çok değilmiş o kadar cemosum ya62.8 benim
Boyum kısa olduğu için galiba chocum siskoyum diyorumÇok değilmiş o kadar cemosum yasevindim bak yolun çok uzun değil