Ben kurmuştum o su hatırlatma programını suyu ben hatırlatıyordum programaSelam kızlar. Ben de biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Boyum uzun oldugundan kilolu hissetmedim kendimi taa ki evlenene kadar. Lisede 55 kiloydum etegimi dusmesin diye katlardim en dar beden olmasina ragmen. Üniversitede yürüyüş ve sporla vuraz da bogazimi tutarak 63 oldum. Zayiflamadan onceki pantolonlarimin fermuarini, dugmesini acmadan giyip cikarinca cok mutlu olmuştum. Evlendigimde yani o zamanlarin üstünden 4 sene geçmişti ve 66 kiloydum. Kisa sürede 70 oldum sinava hazirli surecindeydim çaya seker, yemek sonrasi tatli derken ayar kacti. Sonra kortizonla beraber 80leri gördüm. Gıdılı bir kadındım artık . Ama kortizonu birakinca balon gibi söndüm. Sıkılasayim derken hamilelik sureci başladı. Al ver al ver derken 3. sezaryene 93 kiloyla girdim. Emzirme sureci tamamlandi ve 80 kiloyum yaklasik 1 senedir. Son 1 aydir da her gören zayifladin mi süzülmüşsün diyo tartıda gram oynama yok, muhtemelen sıkılaştım. En son bir arkadaşım her ay 1 kilo versek yilda 12 eder dedi. Benim de hedefim 70 e dusebilmek. Ilk 1 senede hedef 70 ama 40 a kadar 65 olabilmek istiyorum. Gerçekten sağlıklı beslenmek hedefimiz olmali. Seker benim de sinirda. Insulin direnci de sinirda. Dikkat etmek gerek. Ben en cok suyu ihmal ediyorum. Kışın resmen unutuyorum. Çayı cok tüketiyorum.. paketli gida az tuketirim. Tamamen birakmak gerek.. ben de su orucu merak ediyorum. Umarim hedefime ulasabilirim.
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallahSabah gidip kan vereceğim. Diyetisyene gitmeye karar verdim. O da değerlerine bakslim dedi. Sonrasini burdan paylasirim. Merakli ve heyecanlıyım.
Merhaba iyiym çok şükür sen nasılsın? O düzeni bir yakalayabilirsek başka diyet topigi de acmicaz inşallah
Merhaba iyiym çok şükür sen nasılsın? O düzeni bir yakalayabilirsek başka diyet topigi de acmicaz inşallah
Benim topik de sessiz. Şu sıralar çok takilamiyorum bende sınavlara giriyorum çocuğu kursa okula götürüp getiriyorum. Niyetimi de unutmayayim diye gelip bakıyorum burayaDuzen de illa bozuluyor, arada her sey 2. Plana dusuyor.
Ama gunluk ufak hedefler olursa geri toparliyor insan.
Ilk spor salona basladigimda 1 saatlik program vermislerdi, hep birakip yeniden basliyordum.
Simdi onu yarim saate dusurdum, oyle olunca hic birakmiyorum, hastalik vs biraksam da geri baslarken cok sorun yasamiyorum, her turlu yarim saat spor yaparim diyerek.
Arada ugrarim topigine
Bizim topic sessiz.
Ya burasi ya bdv
Çok iyi. Demir eksikligi çabuk toparlanır bende de vardı geçmiş olsun. Bende de diyet durumlar eh işte. Tokat gibi yüzüme carpiyor aldığım kilolar. Secdeye giderken karnımın kıvrılmasindan aşırı rahatsız oluyorum sanki karnımın altına yastık koymuşlar o sıkışıyor. Gecicek inşallah yaMerhaba yeniden. Kan sonuçlarımı aldım. Kansızlık beklediğimden iyi 10 çıkmış hgb. 8 9 hatta daha düşük olduğunu bile bilirim damardan serumla takviye qlmistim. Demirim 5 çıktı saka gibi en qlt deger 20 üst referans 250 benim hic yok. Simdi 3 ay gunde 1 kez kullanmam icin ilac yazdı doktor bakalim ne kadar unutmadan kullanip faydasini gorucem.. diyetisyenin verdigi listeye mümkün mertebe uyuyorum. Vücudum da yavas yavas alisana kadar ufak tefek 1 2 kasik kacamaklar olabilir gibime geliyor. Ne kadar az olursa o kadar iyi tabi. Eskisi gibi sislik hissetmiyorum. Açlık da hissetmiyorum. Kendimi kisitladikca ne kadar cok yedigimi fark ettim. Tabak tabak yerken kasik kasik sayiyorum simdi. Annemle esim şokta. Sıkı diyette bu diyorlar. Ben memnunum. Tam gaz devam.
Ahahah o bende de var. Midem gobegim bacaklarima degiyor gidecek gidecek diyorum. Açlık krizi hissettigimde diyorum ki zamaninda cok yedin simdi dengeleme zamani.Çok iyi. Demir eksikligi çabuk toparlanır bende de vardı geçmiş olsun. Bende de diyet durumlar eh işte. Tokat gibi yüzüme carpiyor aldığım kilolar. Secdeye giderken karnımın kıvrılmasindan aşırı rahatsız oluyorum sanki karnımın altına yastık koymuşlar o sıkışıyor. Gecicek inşallah ya
İlk hafta ödem de gittiği için fazlaca veriliyor. Bende 83 den 81 e düştümMerhaba. Cuma günü haftalik kontrole gittim ve 2 kilo verdigimi gördüm. Sanirim 2 yil sonra 70 li rakamlarin sonunu gördüm. Olk hafta hizli basladik ayda 4 kilo hedefim. Hadi bakalim..
Vuuuuuu güzel açılış hadi bakalım hayırlı olsunHaydin buyrun er meydanına
Bı yerden başlamak lazım hazırlanın biz geliyoruz
Şuradan su kiloları vermeden gitmek yok ona göre sabaha hazır olun
Chocolita zaten hizaya koyar bizi diye gaza geldim
Iron Butterfly dünden hazır yeter ki el ele verelim
Hazır mısınız kızlar başlıyoruz
Mayıs başından güzel yakaladık hadi bakalımHaydin buyrun er meydanına
Bı yerden başlamak lazım hazırlanın biz geliyoruz
Şuradan su kiloları vermeden gitmek yok ona göre sabaha hazır olun
Chocolita zaten hizaya koyar bizi diye gaza geldim
Iron Butterfly dünden hazır yeter ki el ele verelim
Hazır mısınız kızlar başlıyoruz
Bende ki kiloyu verdirin de gerisi mohim değilAy başından güzel yakaladık hadi bakalımtemmuza güzel kilolar vererek imzamızı atalım kızlar
Hadi bakalım yarın ne yaptık yazalım tamam mı olduğu gibi. Kendimize inanalım yaparızBende ki kiloyu verdirin de gerisi mohim değil
Olar olarBende ki kiloyu verdirin de gerisi mohim değil