Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi ara YouTube ye dadandım etkisini bende gördüm ama öyle kaldı sonra

Şuraya boyunu da ilistir de kilon çok görünmesin
Sen zaten evrim gecirmedin mi kızım hala diyet zayıflamak diyorsun yap sporunu otur işte

Çok mantıklı mesela koçluk yapabilirsin bize istersen Bibibella

Ahhhhh ahhhh kimler gelmiş sen spor yaparken benim içim gidiyor eşim spor salonuna izin vermiyor bende çok gitmek istiyorum yaaaa
Kadınlara özel spor salonlari var ama. Çok az odeyeyim dersen de kültür merkezlerinde de var yine kadınlara özel. Ben kültür merkezindekine gidiyordum evde yaptığın spordan kat kat verim alıyorsun

Gittiğim salon yüruyerek tam 1 saat otobusle gidiyorum ama dersten 1 saat önce çıkıyorum evden anca yani onlar bahane yavrum bunu haftada 4 yapıyorum

Hello baby bol protein aliyorsundur şimdi sen kas gelişimi için. Az da sebze ekle güzel kilolar verirsin. Tatliyla aran yoksa zaten daha ne olsun

Kadınlara özel spor salonlari var ama. Çok az odeyeyim dersen de kültür merkezlerinde de var yine kadınlara özel. Ben kültür merkezindekine gidiyordum evde yaptığın spordan kat kat verim alıyorsun
Ona da gittim aşkısı ama cikssss olmuyo evde yüksek ses kendi kendime söylenme değişik bişi oluyo bende

Şuraya boyunu da ilistir de kilon çok görünmesin
Sen zaten evrim gecirmedin mi kızım hala diyet zayıflamak diyorsun yap sporunu otur işte
Evrime biraz kafa atmış olabilirim 1.69 70 varım heralde ya iste kime soylesem daha uzun duruyorsun diyor ama bende anlamadim o isi

Eklentiler

• 20230326_133214.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 44
Hello baby bol protein aliyorsundur şimdi sen kas gelişimi için. Az da sebze ekle güzel kilolar verirsin. Tatliyla aran yoksa zaten daha ne olsun
Ya şimdi ben zaten sizin gibi yiyemiyorum hala sınirlı besin alabiliyorum spora basladım şimdi iyice yememede dikkat etmeye basladım ekstra proteinde almaya calısıyorum içeceği yani :) tatlıyla aram ne var ne yok dikkat ediyorum işte kendimce çok kasmadan en az 2 saat spor yapınca biraz rahat oluyor insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…