- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bi ara YouTube ye dadandım etkisini bende gördüm ama öyle kaldı sonraEşim izin vermiyor ne demek kızağzına ıslak terlikle vursana valla spor kendine yaptığın en guzel şey resmen dinleniyorum kafa olarak ben grup derslerine katıliyorum ama etkili baya bacak ve totomda hemen etkisini gordum
Şuraya boyunu da ilistir de kilon çok görünmesinBir hello demek istedim bende 78 kiloyum ama derdim kilom değil sıkilasmak ve onun için profilimden de gördüğünüz üzere haftada en az 4 gün spora gidiyorum sıkı spor yapiyorumzayıflarsamda fena olmaz gene 68 leri gorsem iyi olurdu baya zayıf oluyorum
Çok mantıklı mesela koçluk yapabilirsin bize istersenBana da spora gitmek zor geliyor bibi ya
En yakın spor salonu yarım saat uzaklıkta o saat aralığında koşarım, yürüyüş yaparım diyorum ama yapmıyorum
Gel buraya biz sana diyet gazı verelim sen spor gazı ver
Kadınlara özel spor salonlari var ama. Çok az odeyeyim dersen de kültür merkezlerinde de var yine kadınlara özel. Ben kültür merkezindekine gidiyordum evde yaptığın spordan kat kat verim alıyorsunAhhhhh ahhhh kimler gelmişsen spor yaparken benim içim gidiyor eşim spor salonuna izin vermiyor bende çok gitmek istiyorum yaaaa
Gittiğim salon yüruyerek tam 1 saat otobusle gidiyorum ama dersten 1 saat önce çıkıyorum evden anca yani onlar bahane yavrum bunu haftada 4 yapıyorumBana da spora gitmek zor geliyor bibi ya
En yakın spor salonu yarım saat uzaklıkta o saat aralığında koşarım, yürüyüş yaparım diyorum ama yapmıyorum
Gel buraya biz sana diyet gazı verelim sen spor gazı ver
Hello babyBir hello demek istedim bende 78 kiloyum ama derdim kilom değil sıkilasmak ve onun için profilimden de gördüğünüz üzere haftada en az 4 gün spora gidiyorum sıkı spor yapiyorumzayıflarsamda fena olmaz gene 68 leri gorsem iyi olurdu baya zayıf oluyorum
Ona da gittim aşkısı ama cikssss olmuyo evde yüksek ses kendi kendime söylenme değişik bişi oluyo bendeKadınlara özel spor salonlari var ama. Çok az odeyeyim dersen de kültür merkezlerinde de var yine kadınlara özel. Ben kültür merkezindekine gidiyordum evde yaptığın spordan kat kat verim alıyorsun
Evrime biraz kafa atmış olabilirimŞuraya boyunu da ilistir de kilon çok görünmesin
Sen zaten evrim gecirmedin mi kızım hala diyet zayıflamak diyorsun yap sporunu otur işte
Leslie denedin mi peki oda iyi ter attırıyorOna da gittim aşkısı ama cikssss olmuyo evde yüksek ses kendi kendime söylenme değişik bişi oluyo bende
Güzelliğinizden yararlanabilir miyim birazEvrime biraz kafa atmış olabilirim1.69 70 varım heralde ya iste kime soylesem daha uzun duruyorsun diyor ama bende anlamadim o isi
En çokta onu seviyorum dehşet bişiLeslie denedin mi peki oda iyi ter attırıyor
Tarzını yerimEvrime biraz kafa atmış olabilirim1.69 70 varım heralde ya iste kime soylesem daha uzun duruyorsun diyor ama bende anlamadim o isi
Ya şimdi ben zaten sizin gibi yiyemiyorum hala sınirlı besin alabiliyorum spora basladım şimdi iyice yememede dikkat etmeye basladım ekstra proteinde almaya calısıyorum içeceği yani :) tatlıyla aram ne var ne yok dikkat ediyorum işte kendimce çok kasmadan en az 2 saat spor yapınca biraz rahat oluyor insanHello babybol protein aliyorsundur şimdi sen kas gelişimi için. Az da sebze ekle güzel kilolar verirsin. Tatliyla aran yoksa zaten daha ne olsun
Marjinal demek ben demek biliyorsun cici kıssTarzını yerimbibiii benimde biraz değişik bir tarzım var marjinal diye adım çıktı binada
SeverizzMarjinal demek ben demek biliyorsun cici kıssbenden marjinali mezarda
Ben sadece soğan dereotu maydanozla yapıyorum çok severiz öyleKızlar varsa tarifiniz bana ton balıklı salata tarifi verir misiniz tadı onaylanmışnormalde tükettiğin Bi şey değil ama denemek istiyorum
Sabah unutmazsam tartılayım 80 lerdeyim ama kaçŞu an kilolar kaç? Bir başlangıç kilosu yazalım istersenizsabah soyunuk ve aç şekilde tartilmak lazım. Yarın yazicam ben
Ayyy o kiloda olsam keşkeeee62.8 benim