- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.951
Ordan ayrı nefret ediyorum. Belki biraz düzelebilirsem anlatırım sonra...İş yeri pskolojisi mi ki acaba
Aç karınla sigara en büyük mide düşmanıOrdan ayrı nefret ediyorum. Belki biraz düzelebilirsem anlatırım sonra...
Birazda adet olacagim az kaldi onun ayri duygusalligi var galiba daha hassasım aglayasim geliyor. Hicbisey yemek istemiyorum . Surekli sigara iciyorum sabahtan beri midem bulandi
Dayanma eşiğine göre tabi ama ben olsam öğlen fazlaca yemişsem akşam yemezdim hizum. Ama yemek azsa hafif bir şeyler yerdim dediğin gibiBenim halim ne olacak bilmiyorumsabah iyiydi öğünüm. Öğlen çocukları geziye götürdük, hava sıcak. Okula geldik ki canım amirim geziye gidip yorulan öğretmenlerine kıyamamış yiyecek bir şeyler hazırlamış. Açtık yedik akşam yapabilirsem hafif bir şeyler yiycem yorgun gidersem dışardan söylerim
Akşam yemezsem acıkırımDayanma eşiğine göre tabi ama ben olsam öğlen fazlaca yemişsem akşam yemezdim hizum. Ama yemek azsa hafif bir şeyler yerdim dediğin gibi
Evet şifa olur. Benimde bir çorba yapasim var bakalımAkşam yemezsem acıkırımhafif bir salata yaparım belki. Bir de tavuk suyu çorba yapasim var. Nezlemiz geçmedi
Belki ben de eve gelince bir çikolatalı dondurma yemiş olabilirimBen günahlarımı dökmeye geldim
Hamburger yedimm kola içtim yetmedi çikolatalı dondurma yedimcok şişman ve pişman hissediyorumm sabaha kadar bisey yok bana 45 dk leslie de farz oldu bugün
Seninki daha masumBelki ben de eve gelince bir çikolatalı dondurma yemiş olabilirimama çok yürüdüm bugün
Burada öyle gezmeye çıktık bizde köye geldik şimdi deAy bugün İstanbul yaniyoo çok güzel havayürüyüşteyim kızlar
Noldu canoBir dilim t.b ekmeginin ceyregini yedim sabah oda sigara alti olsun diye. Canim hic bisey istemiyor.
Dün aksamda pastayi yiyemedim.Yapmisti ne guzel ablam ama ben cok sinirliydim yiyemedim
Hâlâ hicbisey yiyemiyorum.İsten erken ciktim.Cikmadan yuruyus yaptim gerginligimi atarim hem dedim. Eve geldim uyuycam.
Ben günahlarımı dökmeye geldim
Hamburger yedimm kola içtim yetmedi çikolatalı dondurma yedimcok şişman ve pişman hissediyorumm sabaha kadar bisey yok bana 45 dk leslie de farz oldu bugün
Ufff canım çekti ulenBen günahlarımı dökmeye geldim
Aman erir illaki. Akşam yemedin sonuçtaSeninki daha masumerimiştir yürüyüşle ama ya ben ☹
Yarin da bunu çıkar kendinden ben öyle yapiyorum hepBen günahlarımı dökmeye geldim
Çok besleyici gibi duruyorKızlar hanım ağa çorbası yapıyorum hem çok besleyici hemde lezzetli oluyoriçeriği zengin cafcaflı
Bende bu çorbayı içmeyi düşünüyorum sadece. Ev ahalisine yanına çıtır tavuk yapicam. Bir tane yer miyim acabaÇok besleyici gibi duruyorben de tavuk suyuna şehriye yaptım. Koca bir tabak yoğurt soslu Sezar salata yaptım bir de. Kendim bunları yiycem. Ev ahalisine başka yemek.
Nasil cikarcam tam ödemi atıyorum yağdan gideceği zaman böyle yapıyorumYarin da bunu çıkar kendinden ben öyle yapiyorum hep
Pişman olmayacaksan ben gibi yeeUfff canım çekti ulen