Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş yeri pskolojisi mi ki acaba
Ordan ayrı nefret ediyorum. Belki biraz düzelebilirsem anlatırım sonra...
Birazda adet olacagim az kaldi onun ayri duygusalligi var galiba daha hassasım aglayasim geliyor. Hicbisey yemek istemiyorum . Surekli sigara iciyorum sabahtan beri midem bulandi Uyuycam simdi belki toparlanirim biraz. Uyannca cok az biseyler yerim. Bugunluk benim boyle gecer . Hadi sizde bir bahaneyle kacamaksiz gun gecirin

Aç karınla sigara en büyük mide düşmanı

Dayanma eşiğine göre tabi ama ben olsam öğlen fazlaca yemişsem akşam yemezdim hizum. Ama yemek azsa hafif bir şeyler yerdim dediğin gibi

Dayanma eşiğine göre tabi ama ben olsam öğlen fazlaca yemişsem akşam yemezdim hizum. Ama yemek azsa hafif bir şeyler yerdim dediğin gibi
Akşam yemezsem acıkırım hafif bir salata yaparım belki. Bir de tavuk suyu çorba yapasim var. Nezlemiz geçmedi

Ben günahlarımı dökmeye geldim
Hamburger yedimm kola içtim yetmedi çikolatalı dondurma yedim cok şişman ve pişman hissediyorumm sabaha kadar bisey yok bana 45 dk leslie de farz oldu bugün
Belki ben de eve gelince bir çikolatalı dondurma yemiş olabilirim ama çok yürüdüm bugün

Noldu cano

Çok besleyici gibi duruyor ben de tavuk suyuna şehriye yaptım. Koca bir tabak yoğurt soslu Sezar salata yaptım bir de. Kendim bunları yiycem. Ev ahalisine başka yemek.
Bende bu çorbayı içmeyi düşünüyorum sadece. Ev ahalisine yanına çıtır tavuk yapicam. Bir tane yer miyim acaba ya da yarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…