Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmrene imrene ölecem bu gidişle

Kizlar oglen yatp bi 7 de uyandim :)) t.b ekmegiyle tost yapip yedim yaninda meyve suyu
butun gun hicbisi yememistim smdi spor egzersiz falanda yapcam eritirm ins. Bu t.b ekmegiyle tost cok cl yapar mi sabah isede giderken yapip gotureyim diyorum
Trabzon ekmeğinin büyüklüğü ne kadar? Mesela bir orta dilim trabzon ekmeği 90 kalori. Bir tane daha üstüne koydun 180 kalori. Yağ sürdün mü neyli yaptın?

Çok iyi maşallah bende 10.000 adım attım bugün. Başladığımdan beri her gün yürüyorum

Hello görls
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Öğle cacık
Ara 10 badem 2 ceviz
Akşam taze fasulye yoğurt
Sporda aşırı yoruldum bugün kaslarım feci ağrıyor
Menüm böyleydi yanii

Güzel menü 800 kalori almışsın. Spor da 300 yakmış olsan 500 kaloriye düştün

2 yıl önce kilo verdiğim dönem her gün baka baka çoğunu ezberledim. Yaktığımı da aldığımdan çıkarıp ona göre bir hesap yapıyordum
Diyetisyen listesine göre gittiğim için hesaplamak hiç aklıma gelmemişti ama heves ettim şimdi bi bende hesaplayacağım. Bu arada topik sizin ben sizden onay almadan daldım ama izniniz olursa bende katılmak isterim

Diyetisyen listesine göre gittiğim için hesaplamak hiç aklıma gelmemişti ama heves ettim şimdi bi bende hesaplayacağım. Bu arada topik sizin ben sizden onay almadan daldım ama izniniz olursa bende katılmak isterim
Kız saçmalama tabi ki onaya ne gerek varrr dala dala olustuk zaten

Ben bu salatada hardalı seviyorum. Bir çay kaşığı kadar koyuyorum. Kalorisi mayonez kadar değildir sanırım. Emin değilim. Bir de seveni var sevmeyeni var keskin bir aroma çünkü. Bir şey diyemem o yüzden. Bir de yağsız yoğurt kullanıyorum ben. Kaloriyi iyice azalttığımı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…