- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
İmrene imrene ölecem bu gidişleProfilime zaten yaziyorumda sizede ayrıca yazıyorum kizlar yazışma olsun :) bugunki sporlarım ekstra çiktiktan sonra kahvemi içip eve yürüdüm 1 saat 10 dk kadar 13 kusur adim yapmısım aferum bana yakıtım kalori ve etkin kaldığım sure falan yemelerim standart
Trabzon ekmeğinin büyüklüğü ne kadar? Mesela bir orta dilim trabzon ekmeği 90 kalori. Bir tane daha üstüne koydun 180 kalori. Yağ sürdün mü neyli yaptın?Kizlar oglen yatp bi 7 de uyandim :)) t.b ekmegiyle tost yapip yedim yaninda meyve suyu
butun gun hicbisi yememistim smdi spor egzersiz falanda yapcam eritirm ins. Bu t.b ekmegiyle tost cok cl yapar mi sabah isede giderken yapip gotureyim diyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBen bugün mide ağrısından hiç bişi yemedim
Çok iyi maşallahProfilime zaten yaziyorumda sizede ayrıca yazıyorum kizlar yazışma olsun :) bugunki sporlarım ekstra çiktiktan sonra kahvemi içip eve yürüdüm 1 saat 10 dk kadar 13 kusur adim yapmısım aferum bana yakıtım kalori ve etkin kaldığım sure falan yemelerim standart
Benimde 10 bindi baktım geciyorum yukselttim simdide 13binlerde hep yukselticem gene galiba :)Çok iyi maşallahbende 10.000 adım attım bugün. Başladığımdan beri her gün yürüyorum
Güzel menü 800 kalori almışsın. Spor da 300 yakmış olsan 500 kaloriye düştünHello görls
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Öğle cacık
Ara 10 badem 2 ceviz
Akşam taze fasulye yoğurt
Sporda aşırı yoruldum bugün kaslarım feci ağrıyor
Menüm böyleydi yanii
Ayy nasıl böyle kalori hesaplıyorsunuz ben hiç bilmiyorum kalori hesabı nasıl yapılırGüzel menü 800 kalori almışsın. Spor da 300 yakmış olsan 500 kaloriye düştün
Trabzon ekmegi degl. Tam bugday ekmegi dilimli varyaTrabzon ekmeğinin büyüklüğü ne kadar? Mesela bir orta dilim trabzon ekmeği 90 kalori. Bir tane daha üstüne koydun 180 kalori. Yağ sürdün mü neyli yaptın?
2 yıl önce kilo verdiğim dönem her gün baka baka çoğunu ezberledim. Yaktığımı da aldığımdan çıkarıp ona göre bir hesap yapıyordumAyy nasıl böyle kalori hesaplıyorsunuz ben hiç bilmiyorum kalori hesabı nasıl yapılır
İnce bir dilim kaşarsa 70 kalori. Ortadir senin tahmin ediyorum 100 olsun. 3 dilimden 300 eder ekmekle beraber 500 e çıkarTrabzon ekmegi degl. Tam bugday ekmegi dilimli varyayag surmedim tursulu kasarli yaptim
650 kalori1000 kalori almışım 650 kalori yakmisim
En az 5 bin adimi saymamis telefon çünkü cantamdaydi
Bu günü bitirdim artık şu dışında bişey yemem içmem.
Sabah 10 akşam 20:30650 kaloriçok iyi
Diyetisyen listesine göre gittiğim için hesaplamak hiç aklıma gelmemişti ama heves ettim şimdi bi bende hesaplayacağım. Bu arada topik sizin ben sizden onay almadan daldım ama izniniz olursa bende katılmak isterim2 yıl önce kilo verdiğim dönem her gün baka baka çoğunu ezberledim. Yaktığımı da aldığımdan çıkarıp ona göre bir hesap yapıyordum
Kız saçmalama tabi kiDiyetisyen listesine göre gittiğim için hesaplamak hiç aklıma gelmemişti ama heves ettim şimdi bi bende hesaplayacağım. Bu arada topik sizin ben sizden onay almadan daldım ama izniniz olursa bende katılmak isterim
Mide ağrısına kuru incir iyi geliyorBen bugün mide ağrısından hiç bişi yemedim
Diyetisyen listesine göre gittiğim için hesaplamak hiç aklıma gelmemişti ama heves ettim şimdi bi bende hesaplayacağım. Bu arada topik sizin ben sizden onay almadan daldım ama izniniz olursa bende katılmak isterim
Ben bu salatada hardalı seviyorum. Bir çay kaşığı kadar koyuyorum. Kalorisi mayonez kadar değildir sanırım. Emin değilim. Bir de seveni var sevmeyeni var keskin bir aroma çünkü. Bir şey diyemem o yüzden. Bir de yağsız yoğurt kullanıyorum ben. Kaloriyi iyice azalttığımı düşünüyorumGüzelmiş. Hardal sos yok bende. Almama değer mi dersin mayonez kadar kalorisi var mı acaba. Tavuklu salatalar bir yemek gibi öğün oluyor güzel o yüzdenbende tavuk göğsüyle yapılan dereotlu yoğurt salatası var ya onu biliyorum. Onun orijinalinde de mayonez var ama koymamak lazım