- 18 Aralık 2018
- 2.405
- 8.442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin bütün gün çok hafif beslenerek ve spor yaparak. Hiç kaçamak olmadan. Aç hissederek uyumakta hiç problem yok her açlığı doyurmamaliyizNasil cikarcam tam ödemi atıyorum yağdan gideceği zaman böyle yapıyorum offf cok pismanim cokk
Harekete geçtim bileYarin bütün gün çok hafif beslenerek ve spor yaparak. Hiç kaçamak olmadan. Aç hissederek uyumakta hiç problem yok her açlığı doyurmamaliyiz
Küçük bir parçadan bir şey olmaz.Bende bu çorbayı içmeyi düşünüyorum sadece. Ev ahalisine yanına çıtır tavuk yapicam. Bir tane yer miyim acaba ya da yarım
Yaa renkler mükemmelHarekete geçtim bile
Sen yoğurtlu Sezar salatayi nasıl yapıyorsun hizumKüçük bir parçadan bir şey olmaz.
SüpperrrBaşardım kızlar sadece çorba içip yanında küçük bir parça tavuk yiyip bırakmayı başardım dünya için küçük benim için büyük bir adım çok gittim geldim tavuğa ama yemedim. Şimdi bir sınav daha kaldı akşam eşim gelince ona da vericem tavuktan. Ondan da yemezsem ve geceyi kapatirsam çok iyi olacak
Acı yapmışım sarımsak tadı gelsin güzel olur diye koca bir dişi dövdüm yaktı beni ama normalde güzel olur. Tarife geçeyim hızlıca. İstediğim yeşillikleri iri iri doğruyorum. Salatalık domates mısır da eklenebilir. Sosu için; sarımsak dövüyorum, bir iki kaşık yoğurt, tuz, zeytinyağı, azıcık hardal, limon ekleyip karıştırıyorum. İnce uzun doğradığım tavuk göğsü parçalarını yağsız kızgın tavada (yanmaz yapışmaz) pişirip yeşilliklerin üstüne ekliyorum. Sonra da sosla karıştırıyorum. Bu diyet versiyonu tabii. Orijinalinin sosunda mayonez, salatada kruton ekmek var. Ben koymuyorum bunları. Kabaca böyle.Sen yoğurtlu Sezar salatayi nasıl yapıyorsun hizum
Olurum olmaya daPişman olmayacaksan ben gibi yee
Vayy helalBaşardım kızlar sadece çorba içip yanında küçük bir parça tavuk yiyip bırakmayı başardım dünya için küçük benim için büyük bir adım çok gittim geldim tavuğa ama yemedim. Şimdi bir sınav daha kaldı akşam eşim gelince ona da vericem tavuktan. Ondan da yemezsem ve geceyi kapatirsam çok iyi olacak
Tebrikler canomBaşardım kızlar sadece çorba içip yanında küçük bir parça tavuk yiyip bırakmayı başardım dünya için küçük benim için büyük bir adım çok gittim geldim tavuğa ama yemedim. Şimdi bir sınav daha kaldı akşam eşim gelince ona da vericem tavuktan. Ondan da yemezsem ve geceyi kapatirsam çok iyi olacak
Güzelmiş. Hardal sos yok bende. Almama değer mi dersin mayonez kadar kalorisi var mı acaba. Tavuklu salatalar bir yemek gibi öğün oluyor güzel o yüzden bende tavuk göğsüyle yapılan dereotlu yoğurt salatası var ya onu biliyorum. Onun orijinalinde de mayonez var ama koymamak lazımAcı yapmışım sarımsak tadı gelsin güzel olur diye koca bir dişi dövdüm yaktı beni ama normalde güzel olur. Tarife geçeyim hızlıca. İstediğim yeşillikleri iri iri doğruyorum. Salatalık domates mısır da eklenebilir. Sosu için; sarımsak dövüyorum, bir iki kaşık yoğurt, tuz, zeytinyağı, azıcık hardal, limon ekleyip karıştırıyorum. İnce uzun doğradığım tavuk göğsü parçalarını yağsız kızgın tavada (yanmaz yapışmaz) pişirip yeşilliklerin üstüne ekliyorum. Sonra da sosla karıştırıyorum. Bu diyet versiyonu tabii. Orijinalinin sosunda mayonez, salatada kruton ekmek var. Ben koymuyorum bunları. Kabaca böyle.
Sağol çiçeğim. Başladığımızdan beri ilk kez kacamaksiz saydım kendimi. Tadına bakınca olay bitiyor aslında tabağın hepsini de yesen tat değişmiyor. Yük etmeye ne gerek var dimi bak tadına bırak. İnşallah yarın da yapabilirimTebrikler canom
Sağlıklı olalım da yemeyelim, çok gecmis olsunBen bugün mide ağrısından hiç bişi yemedim
Teşekkür ederim sabaha dinç kalkarım inşallahSağlıklı olalım da yemeyelim, çok gecmis olsun