Ya inşallah sweetcimMiden küçülmeye başlamıştır bence alışmıştır artık
Suyun içine limon, maydanoz gibi bişey atsan yada elma olur.Bugün hiç su içemedim yaa zorla içmeye çalıştım midem bulandı her içişimde niye öyle oldu ki acaba
DeneyeceğimDiyetisyen bana ödem için kiraz sapı çayını önermişti, üstüne tanımam ödem konusunda demişti onuda deneyebilirsin ödem icin
Olsun her ne olduysa az yediriyorYa inşallah sweetcim
Yada çok su içtim iyice sistim
Deneyim. Annem de aç karnına suyu canın istemez tabi diyorSuyun içine limon, maydanoz gibi bişey atsan yada elma olur.
En azından tadı yumuşar belki miden bulanmaz.
Bende 800 adım atmışım peeeh dedim o kadar çocuk peşinde koşEki Görüntüle 3241675 ben ölemmm yaaa iyiki bir işe niyetlendimçat kapı misafir gelince sadece bu kadar olmuş bugün
Benim 82 adımEki Görüntüle 3241675 ben ölemmm yaaa iyiki bir işe niyetlendimçat kapı misafir gelince sadece bu kadar olmuş bugün
Valla yaaa bende arada elime aldım git gelBende 800 adım atmışım peeeh dedim o kadar çocuk peşinde koş
Bende bende yarın dışarı çıkıp 12nin yapmayı planlıyorum çünkü yarın pazar varBenim 82 adım
Ben telefonu yanıma almıyorum hep koltukta.
Yarın dışarı cikicam bakalım kaç adım olacak
Ben pazara gittiğimde uygulama doğru saymamis bakalım bu sefer sayarsa bende gorucem 10-12 binlerila yaaa bende arada elime aldım git gelsonra kendime güldüm bıraktım
Bende bende yarın dışarı çıkıp 12nin yapmayı planlıyorum çünkü yarın pazar var
Ondan adım sayar saat almayı düşündüm bende en azından o net eminBen pazara gittiğimde uygulama doğru saymamis bakalım bu sefer sayarsa bende gorucem 10-12 binleri
Evde de taşınmıyor telefon ya
Akıllı saat al telefona muhtaç olmaBen pazara gittiğimde uygulama doğru saymamis bakalım bu sefer sayarsa bende gorucem 10-12 binleri
Evde de taşınmıyor telefon ya
Arkadaşım almış türk telekomdan memnunum demişti.Ondan adım sayar saat almayı düşündüm bende en azından o net eminyürüsem bile tel yok ayrı saydam birbirine girer
DemiAkıllı saat al telefona muhtaç olma
Cuma oda gelecek bim e galiba fiyat unuttum Trendyol da 150 200 arası benim bakrıklarım markasız amaArkadaşım almış türk telekomdan memnunum demişti.
Yanlış olmasın yılbaşında söyledi 4.5 bin demişti.
Ya şık duruyor ama bence o kadar verilmez o saatlere.
Kuruyemiş varsa ondan yeBugün 1250 Cl almışım
Çay da boş gitmiyo bişey söyleyin bana
İste beklediğim cevapKuruyemiş varsa ondan ye