- 18 Aralık 2018
- 2.405
- 8.440
Yesil elma limon salatalik maydanoz yarım bardak yesilcayi biizztt yapıp içmiştim bir ara cidden ödem atiyo benim vucudum çok ödem olur çok iyi gelmişti tadi fena değil dene istersenKızlar ben maydanoz tüketemiyorum kokusundan ve tadından bi ceza yüzünden tiksindim... Şimdi çok duyuyorum biliyorum aslında ödem attırıcı falan ben ona yeniden nasıl alışabilirim kokusuz tadını falan almadan mümkün mü böyle bişey
Ayy bende iş yapmak istiyorum yarın bende dalayim eve. Hiçbir şey yapasim yok şu anSlmm kızlar bugün evde ince iş yaptım cok yoruldumsabah kahvaltiyi erken yapmıştım yorulunca bi aç hissettim kendimi hazırda yemek de yoktu bi yarım kiloya yakın çilek yemisimdir ya niye öyle yaptım bide çocuklar tutturdu çilek istiyoruz çilek almaya gidiyoruz
ice rose ve tatli krizinde yiyorum hep bende orayi denemedim hic cok fazla kötü yerde yedigim icin deneyemiyorum baska yerde. Ama sen tavsiye ediyorsan orda yirimİki adım i waffle a gitordan başka yerde yemiyorum bende biraz zayıflayım kendime ödül verecem burnumda tütüyor
Bi yerden başlamak lazımdı iyi oldu darısı sana o zaman iş bitmiş kahve keyfi yapıyorum ohh misss gibiiAyy bende iş yapmak istiyorum yarın bende dalayim eve. Hiçbir şey yapasim yok şu an
Terapi gibi oluyor dimi. Dün sadece kitaplığı düzenledim onu yapmak bile bir huzur verdi. Varsın evi puk götürsün kitaplık düzenliBi yerden başlamak lazımdı iyi oldu darısı sana o zaman iş bitmiş kahve keyfi yapıyorum ohh misss gibii
İsteyen yazıyor aijom. Ama herkes de yazıyor gibiSelam bugün olmayan elbiselerimi denedimsüper baslangic olmasa da akşami güzel geçirmeye caliscam. Düzenli menü paylaşiyor musunuz
Hemde nasıl iyi geliyo düzenli olmayi seviyorum bende ama çocuklarla cok zorTerapi gibi oluyor dimi. Dün sadece kitaplığı düzenledim onu yapmak bile bir huzur verdi. Varsın evi puk götürsün kitaplık düzenli
Tamam canim. Bende yavaş yavaş yazmaya başlarimİsteyen yazıyor aijom. Ama herkes de yazıyor gibi
Ben çok detaylı yazmıyorum mesela o gün taşkınlık yapmadiysam üstün körü yazıyorum. Normal bir kahvaltı akşama da şu gibi. Taşkınlık yaptıysam muhakkak yazıyorum ama. Bugün daha hiç yapmadım mutluyum bu yüzdenTamam canim. Bende yavaş yavaş yazmaya başlarim
Bende 1 2 güne dip köşe girişcem önce halıları bi gönderiyim yıkamayaSlmm kızlar bugün evde ince iş yaptım cok yoruldumsabah kahvaltiyi erken yapmıştım yorulunca bi aç hissettim kendimi hazırda yemek de yoktu bi yarım kiloya yakın çilek yemisimdir ya niye öyle yaptım bide çocuklar tutturdu çilek istiyoruz çilek almaya gidiyoruz
Ay onlar halt etmiş sen orda ye bak ben 4 senedir başka yerden yemiyorumice rose ve tatli krizinde yiyorum hep bende orayi denemedim hic cok fazla kötü yerde yedigim icin deneyemiyorum baska yerde. Ama sen tavsiye ediyorsan orda yirim
Ay onlar halt etmiş sen orda ye bak ben 4 senedir başka yerden yemiyorum
Tamam gidince yaz beğeneceğini düşünüyorumay cok umutlandim sonunda burda guzel waffle yiyecegim desene valla hep goruyorum korkuyorum denemeye bazi yerler beni baya hüsrana uğratti . Ama bugun degil ablama geldim bana pasta yapti Bir dahaki diyet kacamaginda oraya gidecegm
Sanada kolay gelsin şimdidenBende 1 2 güne dip köşe girişcem önce halıları bi gönderiyim yıkamayaçileğe bayılırım 1 kilo koy önüme yerim
Çilek 3.8 ClSanada kolay gelsin şimdidenben taşınırken yıkatip getirmiştim halılarımi.
Demi ya çilek ne güzel bi meyve tam da mevsimi kaloriside düşüktür umarım hiç bakmadim bir bakayım
Teşekkür ederimSanada kolay gelsin şimdidenben taşınırken yıkatip getirmiştim halılarımi.
Demi ya çilek ne güzel bi meyve tam da mevsimi kaloriside düşüktür umarım hiç bakmadim bir bakayım