Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yesil elma limon salatalik maydanoz yarım bardak yesilcayi biizztt yapıp içmiştim bir ara cidden ödem atiyo benim vucudum çok ödem olur çok iyi gelmişti tadi fena değil dene istersen

Slmm kızlar bugün evde ince iş yaptım cok yoruldum sabah kahvaltiyi erken yapmıştım yorulunca bi aç hissettim kendimi hazırda yemek de yoktu bi yarım kiloya yakın çilek yemisimdir ya niye öyle yaptım bide çocuklar tutturdu çilek istiyoruz çilek almaya gidiyoruz

Ayy bende iş yapmak istiyorum yarın bende dalayim eve. Hiçbir şey yapasim yok şu an

İki adım i waffle a git ordan başka yerde yemiyorum bende biraz zayıflayım kendime ödül verecem burnumda tütüyor
ice rose ve tatli krizinde yiyorum hep bende orayi denemedim hic cok fazla kötü yerde yedigim icin deneyemiyorum baska yerde. Ama sen tavsiye ediyorsan orda yirim

Bende 1 2 güne dip köşe girişcem önce halıları bi gönderiyim yıkamaya çileğe bayılırım 1 kilo koy önüme yerim

Ay onlar halt etmiş sen orda ye bak ben 4 senedir başka yerden yemiyorum
ay cok umutlandim sonunda burda guzel waffle yiyecegim desene valla hep goruyorum korkuyorum denemeye bazi yerler beni baya hüsrana uğratti. Ama bugun degil ablama geldim bana pasta yapti Bir dahaki diyet kacamaginda oraya gidecegm

ay cok umutlandim sonunda burda guzel waffle yiyecegim desene valla hep goruyorum korkuyorum denemeye bazi yerler beni baya hüsrana uğratti. Ama bugun degil ablama geldim bana pasta yapti Bir dahaki diyet kacamaginda oraya gidecegm
Tamam gidince yaz beğeneceğini düşünüyorum

Bende 1 2 güne dip köşe girişcem önce halıları bi gönderiyim yıkamaya çileğe bayılırım 1 kilo koy önüme yerim
Sanada kolay gelsin şimdiden ben taşınırken yıkatip getirmiştim halılarımi.
Demi ya çilek ne güzel bi meyve tam da mevsimi kaloriside düşüktür umarım hiç bakmadim bir bakayım

Sanada kolay gelsin şimdiden ben taşınırken yıkatip getirmiştim halılarımi.
Demi ya çilek ne güzel bi meyve tam da mevsimi kaloriside düşüktür umarım hiç bakmadim bir bakayım
Teşekkür ederim evet ya ben çok meyve yemem yediğim meyveler sayılıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…