Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣ay cok umutlandim sonunda burda guzel waffle yiyecegim desene valla hep goruyorum korkuyorum denemeye bazi yerler beni baya hüsrana uğratti😂. Ama bugun degil ablama geldim bana pasta yapti :KK53: Bir dahaki diyet kacamaginda oraya gidecegm😄
Waffle in hiçbir türlüsü beni korkutamaz 😋 amaaa yemicem 😌 70 kilo olduğumda bakarız

Kızlar akşam menümü de yazayım daha kalorisine bakmadım ama yemek yapmadım napim 🙈
Dünden kalan sebze türlü yemegi 3-4 kaşık
2 dilim t.b ekmeği
Yoğurt
Salata
Belki ince dilim karpuz
Yemek sonrası kayısı çayı.
3 bardak kadar siyah çay içerim.

Bugün 2.5 lt su içtim

Ara öğünde 1 küçük ekler birde kahve içtim başka kaçamak yapmadım.

Bende yazayım ne yedim 🤭
Sabah omlet vee 1 dilim su böreği 🙈

Arada çilek 15 20 tane kadar🙈

Kahve dut kurusu 1 avuç

Akşamda büyük bir tabak yoğurt çorbası makarna yapmıştım birde ama ondan yemedim salataya da üşendim. Cayla birlikte hurma ve leblebi yerim 🤗

Canım ben aylarca maydanoz suyu içiyorum kaynatıyoruz falan bir gram ödem gitmedi
O herkese olmuyor bence
Bilemedim şimdi
Şeker baslangici var. Hiç de dikkat etmedim 😞 ne durumda bilmiyorum
Bende de 😕
Yesil elma limon salatalik maydanoz yarım bardak yesilcayi biizztt yapıp içmiştim bir ara cidden ödem atiyo benim vucudum çok ödem olur çok iyi gelmişti tadi fena değil dene istersen
Kokusu var onda denemeye kalktım içmeden döktüm çok feci tiksinme gibi bişi bu maydanozdan
Selam bugün olmayan elbiselerimi denedim 😵😖 süper baslangic olmasa da akşami güzel geçirmeye caliscam. Düzenli menü paylaşiyor musunuz
Hepimiz yazıyoruz zorunlu değil ama 🤭🤭🤭

Bilemedim şimdi

Bende de 😕

Kokusu var onda denemeye kalktım içmeden döktüm çok feci tiksinme gibi bişi bu maydanozdan

Hepimiz yazıyoruz zorunlu değil ama 🤭🤭🤭
Diyetisyen bana ödem için kiraz sapı çayını önermişti, üstüne tanımam ödem konusunda demişti onuda deneyebilirsin ödem icin

Diyetisyen bana ödem için kiraz sapı çayını önermişti, üstüne tanımam ödem konusunda demişti onuda deneyebilirsin ödem icin
Bende kiraz sapı çok içiyorum.
Ama siyah demleme çayın içine kiraz sapı da köyü öyle demliyorum.
Sallama almıyorum bildiğimiz kiraz sapını yazın saklıyorum bitince aktardan aliyorum.

Kızlar akşam menümü de yazayım daha kalorisine bakmadım ama yemek yapmadım napim 🙈
Dünden kalan sebze türlü yemegi 3-4 kaşık
2 dilim t.b ekmeği
Yoğurt
Salata
Belki ince dilim karpuz
Yemek sonrası kayısı çayı.
3 bardak kadar siyah çay içerim.

Bugün 2.5 lt su içtim

Ara öğünde 1 küçük ekler birde kahve içtim başka kaçamak yapmadım.
Su böregi yedim aksam ablam yapmis dövmeyin beni cok spor yapacm aksam😂😂

Ya bende de akşam yemeğinden sonra aşırı şişkinlik oluyor sanki aşırı aşırı yemişim gibi.
yediklerimi yazdım aslında eskiye gore yarı yarıya azalttım yediklerimi ama neden fazla yemişlik hissi var anlamadım 😂
1-2 güne akşamları ekmeği komple keserim sadece kahvaltıda 2 dilim yerim.

Ya bende de akşam yemeğinden sonra aşırı şişkinlik oluyor sanki aşırı aşırı yemişim gibi.
yediklerimi yazdım aslında eskiye gore yarı yarıya azalttım yediklerimi ama neden fazla yemişlik hissi var anlamadım 😂
1-2 güne akşamları ekmeği komple keserim sadece kahvaltıda 2 dilim yerim.
Miden küçülmeye başlamıştır bence alışmıştır artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X