- 18 Mart 2021
- 11.628
- 64.177
10 erik yesen çokÇok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 erik yesen çokÇok mu
Waffle in hiçbir türlüsü beni korkutamaz amaaa yemicem 70 kilo olduğumda bakarızay cok umutlandim sonunda burda guzel waffle yiyecegim desene valla hep goruyorum korkuyorum denemeye bazi yerler beni baya hüsrana uğratti. Ama bugun degil ablama geldim bana pasta yapti Bir dahaki diyet kacamaginda oraya gidecegm
Ben 70 im yarinda waffle yiyimWaffle in hiçbir türlüsü beni korkutamaz amaaa yemicem 70 kilo olduğumda bakarız
Nasil yaniii erik daha mi kalorili bir yaşıma daha girdimÇilek 3.8 Cl
Erik 9.2 Cl
Offf bende arada sırada 1-2 yedimNasil yaniii erik daha mi kalorili bir yaşıma daha girdim
Ya nolcak 2 erik 18 kalori evin içinde bi tür atsan erir onuda mi yemiyaqqqOfff bende arada sırada 1-2 yedim
Aciktikca erik falan attım ağzıma ama napim yani
Bilemedim şimdiCanım ben aylarca maydanoz suyu içiyorum kaynatıyoruz falan bir gram ödem gitmedi
O herkese olmuyor bence
Bende deŞeker baslangici var. Hiç de dikkat etmedim ne durumda bilmiyorum
Kokusu var onda denemeye kalktım içmeden döktüm çok feci tiksinme gibi bişi bu maydanozdanYesil elma limon salatalik maydanoz yarım bardak yesilcayi biizztt yapıp içmiştim bir ara cidden ödem atiyo benim vucudum çok ödem olur çok iyi gelmişti tadi fena değil dene istersen
Hepimiz yazıyoruz zorunlu değil amaSelam bugün olmayan elbiselerimi denedim süper baslangic olmasa da akşami güzel geçirmeye caliscam. Düzenli menü paylaşiyor musunuz
Diyetisyen bana ödem için kiraz sapı çayını önermişti, üstüne tanımam ödem konusunda demişti onuda deneyebilirsin ödem icinBilemedim şimdi
Bende de
Kokusu var onda denemeye kalktım içmeden döktüm çok feci tiksinme gibi bişi bu maydanozdan
Hepimiz yazıyoruz zorunlu değil ama
Bende kiraz sapı çok içiyorum.Diyetisyen bana ödem için kiraz sapı çayını önermişti, üstüne tanımam ödem konusunda demişti onuda deneyebilirsin ödem icin
Aman beee10 erik yesen çok
Valla aga ben yerim meyve. Yemeyek de ölek mi bana ters yaw meyve kilo aldırmazOfff bende arada sırada 1-2 yedim
Aciktikca erik falan attım ağzıma ama napim yani
Su böregi yedim aksam ablam yapmis dövmeyin beni cok spor yapacm aksamKızlar akşam menümü de yazayım daha kalorisine bakmadım ama yemek yapmadım napim
Dünden kalan sebze türlü yemegi 3-4 kaşık
2 dilim t.b ekmeği
Yoğurt
Salata
Belki ince dilim karpuz
Yemek sonrası kayısı çayı.
3 bardak kadar siyah çay içerim.
Bugün 2.5 lt su içtim
Ara öğünde 1 küçük ekler birde kahve içtim başka kaçamak yapmadım.
Buraya gelen de valla tozutuyorSu böregi yedim aksam ablam yapmis dövmeyin beni cok spor yapacm aksam
kiz ben bir haftadir sabahlari cok dikkat ettim aksamlri uyudugum icin yemiyordum hafta sonu 3 gun evde olunca cozuttum benBuraya gelen de valla tozutuyor
Zaten öyle oluyor evde olunca boş olunca ver kendini yemeyekiz ben bir haftadir sabahlari cok dikkat ettim aksamlri uyudugum icin yemiyordum hafta sonu 3 gun evde olunca cozuttum ben
Miden küçülmeye başlamıştır bence alışmıştır artıkYa bende de akşam yemeğinden sonra aşırı şişkinlik oluyor sanki aşırı aşırı yemişim gibi.
yediklerimi yazdım aslında eskiye gore yarı yarıya azalttım yediklerimi ama neden fazla yemişlik hissi var anlamadım
1-2 güne akşamları ekmeği komple keserim sadece kahvaltıda 2 dilim yerim.