Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tünaydınnnnn kızlar 😘😘😘
Malum artık ben geç kahvaltı yapıyorum çekine çekine yazıyorum ya 😂
Bugün biraz başım ağrıyor pek tadım yok ama devam 💪
Su içmeye başladım.
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
Küçük dilim beyaz peynir
Domates,salatalık
2 zeytin ve siyah çay
İlk öğünüm.

Aksama hiçbir fikrim yok sizin olursa yazın da ben kopya çekerim 😂
Tünaydın cano ben daha yapmadım kahvaltı şimdi yapcam 🤭

70im kız🥺 İlaclar yuzunden bole oldum 😔 artık cok skldm eski halime dönmek istyorum
Ben demiştim 🥴 ben 106 kiloyum şuan
Tünaydınnnnn kızlar 😘😘😘
Malum artık ben geç kahvaltı yapıyorum çekine çekine yazıyorum ya 😂
Bugün biraz başım ağrıyor pek tadım yok ama devam 💪
Su içmeye başladım.
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
Küçük dilim beyaz peynir
Domates,salatalık
2 zeytin ve siyah çay
İlk öğünüm.

Aksama hiçbir fikrim yok sizin olursa yazın da ben kopya çekerim 😂
Oooo afiyet olsun yaprak sarması sarıyorum bende bol acılı yanına çorba salata 🥗 akşam için
Tarihi geçmediyse bir şey olmaz bence 😊 kakao ve muz azıcık bal ile seviyorum ince öğütülmüş olanlardan. Ama klasik kahvaltıyı tercih ederim tabii ki
Tadı nasıl güzel mı yulafın bana görüntüsü biraz kötü geliyor 😕 ama bende arada nesfit meyve aromalı sütle tüketiyorum sütle pek aram yok başka türlü tüketemiyorum

Zayıf zayıf gelip diyet yapicaz diyosunjz sinirim bozuluyo ama 😒

valla artemis diyo ben demiyom 😄 Ben şiskoyum☹️
Diyet yapacağım dediğim yeri gösterin gideceğim. 😂 Şimdiden 6 bin adım atmışım, siz ne yaptınız? Yürüyüş yapcam ben. Evime geçersem de spor yapcam, chloe yapıp sikilasacam, karın kası yapcam belki.
Siniriniz bozulmasın gıcık olun daha çok spor yapın. 😂

Kızlar ben maydanoz tüketemiyorum kokusundan ve tadından bi ceza yüzünden tiksindim... Şimdi çok duyuyorum biliyorum aslında ödem attırıcı falan ben ona yeniden nasıl alışabilirim kokusuz tadını falan almadan mümkün mü böyle bişey 🤔🤔🤔🤔

Diyet yapacağım dediğim yeri gösterin gideceğim. 😂 Şimdiden 6 bin adım atmışım, siz ne yaptınız? Yürüyüş yapcam ben. Evime geçersem de spor yapcam, chloe yapıp sikilasacam, karın kası yapcam belki.
Siniriniz bozulmasın gıcık olun daha çok spor yapın. 😂
Gitme gitme. Ben kac adim oldugunu saymiyorum programda indirmedim de. Yuruyus alani var burda 10 tur dönüyorum ogle aralarinda. az once geldim. Aksamda leslie yapiyorum pilatese baslayacagm bide 🥳

Tadı nasıl güzel mı yulafın bana görüntüsü biraz kötü geliyor 😕 ama bende arada nesfit meyve aromalı sütle tüketiyorum sütle pek aram yok başka türlü tüketemiyorum
Evimdeyken yulaflı omlet yapar ekmek tüketmezdim bu sayede kahvaltıda. Bazen de sütle pişirip yulaf lapası yerdim peynirle. Ot gibi tadı olsa bile bir şeyin yiyorum ben ya 😂 Yulaflı omletin üstüne de peynir biraz tat veriyor.
Yulaf iyidir, yiyin yedirin. 😂

Kızlar ben maydanoz tüketemiyorum kokusundan ve tadından bi ceza yüzünden tiksindim... Şimdi çok duyuyorum biliyorum aslında ödem attırıcı falan ben ona yeniden nasıl alışabilirim kokusuz tadını falan almadan mümkün mü böyle bişey 🤔🤔🤔🤔
Canım ben aylarca maydanoz suyu içiyorum kaynatıyoruz falan bir gram ödem gitmedi
O herkese olmuyor bence

Gitme gitme. Ben kac adim oldugunu saymiyorum programda indirmedim de. Yuruyus alani var burda 10 tur dönüyorum ogle aralarinda. az once geldim. Aksamda leslie yapiyorum pilatese baslayacagm bide 🥳
Heh işte burada yürüyüş alanı yok, Malatya'nın adı meşhur bir mahallesi 😂 Sokaklar hep dik yokuş, insanlar garip garip bakıyorlar sokak boyunca. Ama yürüyorum. Bu sana daha çok yürüme aşkı versin. 😂

Evimdeyken yulaflı omlet yapar ekmek tüketmezdim bu sayede kahvaltıda. Bazen de sütle pişirip yulaf lapası yerdim peynirle. Ot gibi tadı olsa bile bir şeyin yiyorum ben ya 😂 Yulaflı omletin üstüne de peynir biraz tat veriyor.
Yulaf iyidir, yiyin yedirin. 😂
Yulaf yemiyorsan granola ye benim diyetisyen ama onu da yemiyorum 😂

Heh işte burada yürüyüş alanı yok, Malatya'nın adı meşhur bir mahallesi 😂 Sokaklar hep dik yokuş, insanlar garip garip bakıyorlar sokak boyunca. Ama yürüyorum. Bu sana daha çok yürüme aşkı versin. 😂
Ya merkezde bizimde öyle ayni durumdayiz. Kampuste çalisiyorum ben universitenin stadyumu var karsimda hemen.Onun yuruyus alaninda yuruyorum.oglenleri. Bu birime yeni gectim cok yakinim stada degerlendiriyorum😍

Ya merkezde bizimde öyle ayni durumdayiz. Kampuste çalisiyorum ben universitenin stadyumu var karsimda hemen.Onun yuruyus alaninda yuruyorum.oglenleri. Bu birime yeni gectim cok yakinim stada degerlendiriyorum😍
Bende Bağcılari inip çıkıyorum bıktım 😩 yürümek için öyle bir alan yok. Genelde yaptığım şey Bağcılar'dan incirliye kadar yürüyüp geri dönmek. Bugün o kadar gidemedim kan verdim ya sabah. Sekerim ne olmuş ona bakılacak

Ben demiştim 🥴 ben 106 kiloyum şuan

Oooo afiyet olsun yaprak sarması sarıyorum bende bol acılı yanına çorba salata 🥗 akşam için

Bende ilk zamanlar pek sevmiyordum ama alıştım sanırım diyet yapa yapa 😂 ben muzu içine geziyorum karıştırıyorum sanırım muz biraz tadını bastırıyor kakao ve bal da koyuyorum tadı güzel oluyor 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X