- 2 Ağustos 2013
- 34.314
- 102.516
Tünaydın cano ben daha yapmadım kahvaltı şimdi yapcamTünaydınnnnn kızlar
Malum artık ben geç kahvaltı yapıyorum çekine çekine yazıyorum ya
Bugün biraz başım ağrıyor pek tadım yok ama devam
Su içmeye başladım.
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
Küçük dilim beyaz peynir
Domates,salatalık
2 zeytin ve siyah çay
İlk öğünüm.
Aksama hiçbir fikrim yok sizin olursa yazın da ben kopya çekerim
Ben demiştim70im kızİlaclar yuzunden bole oldum artık cok skldm eski halime dönmek istyorum
Oooo afiyet olsun yaprak sarması sarıyorum bende bol acılı yanına çorba salataTünaydınnnnn kızlar
Malum artık ben geç kahvaltı yapıyorum çekine çekine yazıyorum ya
Bugün biraz başım ağrıyor pek tadım yok ama devam
Su içmeye başladım.
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
Küçük dilim beyaz peynir
Domates,salatalık
2 zeytin ve siyah çay
İlk öğünüm.
Aksama hiçbir fikrim yok sizin olursa yazın da ben kopya çekerim
Tadı nasıl güzel mı yulafın bana görüntüsü biraz kötü geliyorTarihi geçmediyse bir şey olmaz bencekakao ve muz azıcık bal ile seviyorum ince öğütülmüş olanlardan. Ama klasik kahvaltıyı tercih ederim tabii ki
Masallah maşallah yerim seni
Zayıf zayıf gelip diyet yapicaz diyosunjz sinirim bozuluyo ama
Diyet yapacağım dediğim yeri gösterin gideceğim.valla artemis diyo ben demiyomBen şiskoyum
Gitme gitme. Ben kac adim oldugunu saymiyorum programda indirmedim de. Yuruyus alani var burda 10 tur dönüyorum ogle aralarinda. az once geldim. Aksamda leslie yapiyorum pilatese baslayacagm bideDiyet yapacağım dediğim yeri gösterin gideceğim.Şimdiden 6 bin adım atmışım, siz ne yaptınız? Yürüyüş yapcam ben. Evime geçersem de spor yapcam, chloe yapıp sikilasacam, karın kası yapcam belki.
Siniriniz bozulmasın gıcık olun daha çok spor yapın.
Evimdeyken yulaflı omlet yapar ekmek tüketmezdim bu sayede kahvaltıda. Bazen de sütle pişirip yulaf lapası yerdim peynirle. Ot gibi tadı olsa bile bir şeyin yiyorum ben yaTadı nasıl güzel mı yulafın bana görüntüsü biraz kötü geliyorama bende arada nesfit meyve aromalı sütle tüketiyorum sütle pek aram yok başka türlü tüketemiyorum
Canım ben aylarca maydanoz suyu içiyorum kaynatıyoruz falan bir gram ödem gitmediKızlar ben maydanoz tüketemiyorum kokusundan ve tadından bi ceza yüzünden tiksindim... Şimdi çok duyuyorum biliyorum aslında ödem attırıcı falan ben ona yeniden nasıl alışabilirim kokusuz tadını falan almadan mümkün mü böyle bişey
Heh işte burada yürüyüş alanı yok, Malatya'nın adı meşhur bir mahallesiGitme gitme. Ben kac adim oldugunu saymiyorum programda indirmedim de. Yuruyus alani var burda 10 tur dönüyorum ogle aralarinda. az once geldim. Aksamda leslie yapiyorum pilatese baslayacagm bide
Yulaf yemiyorsan granola ye benim diyetisyen ama onu da yemiyorumEvimdeyken yulaflı omlet yapar ekmek tüketmezdim bu sayede kahvaltıda. Bazen de sütle pişirip yulaf lapası yerdim peynirle. Ot gibi tadı olsa bile bir şeyin yiyorum ben yaYulaflı omletin üstüne de peynir biraz tat veriyor.
Yulaf iyidir, yiyin yedirin.
Ya merkezde bizimde öyle ayni durumdayiz. Kampuste çalisiyorum ben universitenin stadyumu var karsimda hemen.Onun yuruyus alaninda yuruyorum.oglenleri. Bu birime yeni gectim cok yakinim stada degerlendiriyorumHeh işte burada yürüyüş alanı yok, Malatya'nın adı meşhur bir mahallesiSokaklar hep dik yokuş, insanlar garip garip bakıyorlar sokak boyunca. Ama yürüyorum. Bu sana daha çok yürüme aşkı versin.
Harika olmuş.Ya merkezde bizimde öyle ayni durumdayiz. Kampuste çalisiyorum ben universitenin stadyumu var karsimda hemen.Onun yuruyus alaninda yuruyorum.oglenleri. Bu birime yeni gectim cok yakinim stada degerlendiriyorum
Dediğimi yap yaptığımı yapma diyorsun yaniYulaf yemiyorsan granola ye benim diyetisyen ama onu da yemiyorum
Bende Bağcılari inip çıkıyorum bıktımYa merkezde bizimde öyle ayni durumdayiz. Kampuste çalisiyorum ben universitenin stadyumu var karsimda hemen.Onun yuruyus alaninda yuruyorum.oglenleri. Bu birime yeni gectim cok yakinim stada degerlendiriyorum
Bende ilk zamanlar pek sevmiyordum ama alıştım sanırım diyet yapa yapaBen demiştimben 106 kiloyum şuan
Oooo afiyet olsun yaprak sarması sarıyorum bende bol acılı yanına çorba salataakşam için
Tadı nasıl güzel mı yulafın bana görüntüsü biraz kötü geliyorama bende arada nesfit meyve aromalı sütle tüketiyorum sütle pek aram yok başka türlü tüketemiyorum
DiyabetmisinBende Bağcılari inip çıkıyorum bıktımyürümek için öyle bir alan yok. Genelde yaptığım şey Bağcılar'dan incirliye kadar yürüyüp geri dönmek. Bugün o kadar gidemedim kan verdim ya sabah. Sekerim ne olmuş ona bakılacak
Şeker baslangici var. Hiç de dikkat etmedimDiyabetmisin
Allah sifa versin cok zor seker yardimcin olsun insallahŞeker baslangici var. Hiç de dikkat etmedimne durumda bilmiyorum
İki adım i waffle a gitBu arada benim canim tatli istiyo waffle istiyo cikolata istyo pasta istiyomm günüm yakın ondan heralde yiycem galiba