Aynaya karşı tüküreceğimÇikom ceza ver kendine acıma
Aman cemooss ben ettim sen etmeBenim kız anneannesiyle alışverişe gidiyor
Anne gelirken ne alayım ekler,pasta kurupasta saymaya başladı
Aksama elleri dolu gelir bu şimdi
Bizde ceza verelim acımayalim yiyene hicc terlikle ağzına vuralımÇikom ceza ver kendine acıma
Yeşil çay limonlu ılık su devamAman cemooss ben ettim sen etme
Eve almam seni dedim inşallah ciddiye almıştır chocumAman cemooss ben ettim sen etme
Fırın küreğiyleBizde ceza verelim acımayalim yiyene hicc terlikle ağzına vuralım
2 poğaçayi gömmüş yeşilçay küpüne yatsa ne olurYeşil çay limonlu ılık su devam
Uyurken koklatiyomus düşünseneEve almam seni dedim inşallah ciddiye almıştır chocum
Ama zipor da yapcakmıs. Kuruhasanı unuttun ellaam2 poğaçayi gömmüş yeşilçay küpüne yatsa ne olur
Yesilcayi da ama gidip dağdan toplaması lazımYeşil çay limonlu ılık su devam
2 tane yemedim amaAma zipor da yapcakmıs. Kuruhasanı unuttun ellaam
Yani düşün sadece bu 2 poca + peynir 1000 kalori kesin aldım. Bütün gün almam gerekeni şu an aldımTerlik az gelir 2 poğaça yemiş topuklu ayakkabıyla
Kruvasan mi yedinnn2 tane yemedim ama
Üç gün karbonhidrat yemeYani düşün sadece bu 2 poca + peynir 1000 kalori kesin aldım. Bütün gün almam gerekeni şu an aldım
Dün kaçamak yaptım diye yazdım ya sayfalarcaKruvasan mi yedinnn
Kruvasan yediiiiiKruvasan mi yedinnn
Dun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptimKruvasan yediiiiiacımadı kocaman şekerli çikolatalı kruvasannn kesin nımm nmm da yapmıştır yerken
Nimm mmm yapacak kadar beklemeden kocaman bütün halde ağzıma attım yoksa vicdan yapar yarısını bırakırdımKruvasan yediiiiiacımadı kocaman şekerli çikolatalı kruvasannn kesin nımm nmm da yapmıştır yerken
Ondan önce yedim o zamana erimistirDun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptim